Pluggdag ?

Mina planer för denna dag var att plugga massa, men jag vaknade av att pappa kom och väckte mig vid 2 ! VID 2? :o så var den dagen förstörd.. Av att sova så länge blir jag så himla seg och orkar typ inget.. Men jag har gjort lite extra på samhällen i alla fall..Redovisning på torsdag och det går inget vidare det här.fuck. Jag skulle jue få det bättre i samhäll !
Jag har på prov på tisdag i företagsekonomi och jag orkar inte ta tag i det alls :s blir la som vanligt sista dagen innan.. Måste ta tag och skriva historia arbetet om förintelsen också. men när ? fuck igen.

I fredgas var det lite party ! Mycket lyckat måste jag säga :D väldigt välplanerat och fixat. Först förfest hemma hos Sanne sen vidare till Mada jaktstuga för 18års firande av Sanna och Nea :) Lite bilder från Sannas fb bjuder jag på ! ;) 




för mer bilder checka facebook !

vad ska jag göra med mitt liv nu ? borde plugga men det blir nog lite oth tror jag allt ! :$

E M M A

Jessica e grym !

just det ! Jag ska ta och berätta att min fina vän klarade körkortet i dag :D:D:D Dagen efter sin födelsedag också ;-) inte illa det (Y) Grattis Jessica



nu blev jag ännu mer taggad på att ta !


pic


eftermiddagen på skafferiet innan bion ! :)


En bild på min far och mig ;-)


en stycke emmis


emmis & ollis när jag var med henne i måndags <3


mitt hjärta !


mitt rosa linne jag köpte ! Visar kanske någon gång i framtiden hur allt jag ska ha på mig ser ut ;-)
Johanna köpte det blå ! (Y)




historia är roligt..


men hämnden är lite roligare ;-) pytte lite hämnd i alla fall ! Det kommer mer jessica, lovar :*

Vandra med jesus !


E M M A

Dö snö, dö !

Just nu önskar jag bara att det sa poff så var all snö borta ! Jag är sjukt trött på den orkar inte med den längre.. :(

Det har varit väldigt slappt i dag, typ fyra timmars hål ! Hjärtat och jag underhöll oss väl med att gå på stan. Fick med mig ett linne hem tills i morgon ;-) jag ångrar det nästan lite nu..skulle köpt något annat.. suck. bjuder på en bild på det sen. sålde även en annons !

känner att jag har sjukt mycket att plugga med denna helgen..hade med en hel kasse med böcker hem. Tur att man har studiedag i mon ;-) (Y)

jag fick reda på samhällsarbetet i dag..inte nåt nöjd.punktslut

jag kastar upp lite bilder jag missat ! takecare♥

E M M A

Första körlektion

Föräldrarmötet i går gick kanon (Y) Snacka med vår älskade dotters fosterföräldrar, och de var hur bra som helst för henne ;-) haha. Tycker det var rikitgt bra att man tar tag i sitt liv lite nu.
Men bara för att jag försöker ta tag i mitt liv cpar det ! För första gången på hur länge som helst så kunde jag faktiskt engelska glosorna, men tror ni inte att människan gör upp ett "miniprov" med pytttte lite av dom vi hade tills i dag och massa vi haft förut som jag inte kunde för jag inte övat på dom ! oj vad jag älskar ullis just nu ! :s
nog om det..känner att ingen bryr sig...

Sitter kvar i skolan här då va. Har haft min första körlektion i dag ! Det var faktiskt kul :) Minus det att jag typ lärt mig något fel hemma som jag måste träna bort.. nästa lektion är bokad också ! :)) nu blev jag super pepp på körkort !

ska snart ta och gå mot stationen i detta äckelväder :s ska ta bussen in till eksjö och simma i min ensamhet !
Men kanske skulle träffa på födelsedagsbarnet ;-) Grattis Jessica ! :D

jag är inte säker på när bussen går så bäst jag börjar gå så jag inte missar den..

E M M A

Föräldramöte

Sitter i skolan och väntar på mamma och pappa ! Det är föräldrarmöte i kväll och barnen måste vara med ;-) kände att det inte var så lönt att bara åka hem och vända typ innan man skulle hit igen så stanna kvar..
Jag har fått mina gloser gjorda :-) Mycket skönt och slippa dom när man kommer hem ikväll ! Som tur är behöver jag inte vänta ända till halv sju innan mamma och pappa kommer. Dom ska komma vid halv 5 och då ska mamma och jag gå på stan och köpa nya stövlar till mig (eftersom mina andra blev stulna), lite kläder till fredag ska jag försöka få tag i också ! Och mat såklart ! Tack gode gud för det..hjälp vad jag är hungrig :s :(
Räksallad på skafferiet<3

Blev inget bloggande igår för jag åkte hem till Olle efter skolan med Tilda. Vi inhanlade lite gottgott fika och satte oss och smaskade på ! (a) efter att min bror kom 1 och en halv timme försent efter att han skulle hämta mig slockna jag bums i sängen !

yees, nu har jag fördrivit tiden lite mer ! Puss på er som orkat läsa :*


E M M A

Mormor

hii,hii ! :)

Idag har det varit släktmiddag, lilla mormor fyllde år i går så var och firade henne med släkten ;) God mat som vanligt !
Grattis Mormor♥

Jag har varit duktig och pluggat på inköpsprovet som är imon ! Eller "pluggat" kanske man ska säga..finns jue inte så mycket att plugga på egentligen, men kollat igenom det oså har jag. Kanske blir att jag gör det en gång till innan jag sover..eller kanske inte? 

Jag kom på att jag inte har berättat om i fredags när jag var på bio..kanske man ska ta och göra :) Ida, Julia, Jessica och jag satt på skafferiet i flera timmar och fjolla oss ;-) Hon som jobbade där var nog glad när vi gick sen :$ uppsi ! haha
Efter många timmars väntas så blev klockan i alla fall halv 8. Jag måste lära mig att man inte ska se fram emot en film så himla mycket för då blir den inte bra. Eller den var okej, men inte så bra som jag väntat mig :/ Men Joel Kinnaman var lika snygg som jag väntat mig ! Om inte snyggare ;-) grr !
självklart lyckas jag skäma ut mig lite med.fint

jag tänkte lägga in bilder från idag och i fredags men min data och mobil vill inte riktigt samarbeta? :s aja, det kommer i ett inlägg senare om jag får till det.

nu ska jag kolla på min film som jag köpte för typ 2 veckor sen som jag inte hunnit se än :p

E M M A


Det går framåt !

Sanne är full med överaskningar och hoppade fram hos Olle som en bonus ;D Kulkul!
Är hemma hos Olle just nu och det är just dance som gäller här (Y) svin kul ! Och saker och ting börjar klarna nu ;) Vi är taggade ! :D:D

klart slut !


E M M A

..

jag säger bara - life sucks !


nu fick jag det sagt, nu tar jag mig ett bad och gör mig i ordning för att åka till Olle och roa mig med henne och Jessica !


E M M A

Min helg är här !

Jag har slutat och det är helg ! ;D härligt,härligt !
Jag väntar på Ida från matten, vi ska ut och sälja lite annonser på stan till modevisningen ! Sen tillbaka hit och hämta Julia och Jessica för att gå och äta på stan :) Vi ska få tiden att gå till halv 8 :p då blir det bio :D
Snabba cash! Joel Kinnaman♥
Det blir många timmar att vänta men hoppas det är värt det ;) måste köpa en ny foundation och mascara..!



Blir kanske lite upptadering i mon innan jag drar in till Aneby ;)


E M M A

Teori

Just suttit och gjort teorifrågor i två omgångar ! as svårt :s En av gångerna fick jag 62 och man ska ha 63 för att bli godkännd ! kuul

Tröttnade allt på det där i dag, samanlagt har jag varit duktig och gjort det 3 gånger i dag ! Upptäckte att det bara är 1 månad i dag till att jag fyller :D kanske bäst och vara seriös med körkortet då ! Bokat körlektion också ;-)
nog om det..
I skolan är det massa att göra med modevisningn och allt men när man kommer hem är det rätt chill faktiskt ;-)
Riktigt härligt ! Frös riktigt mycket när jag kom hem så la mig i ett varmt bad i stället för plugg. Riktigt härligt där med !

Igår var jag med Sanne ;D alltid lika kul med henne ! Jag röstar för att hålla vårat nyårslöfte bra härva ;-) Vi skakade loss på just dans på Wii ! åhh, såå kuul ! Något vi måste göra om:)

innan det blir läggdags ska jag kolla lite one tree hill (Y)

Sovgott!♥


E M M A

Ny skolvecka väntas

Ännu en helg över och som vanligt har den gått sjukt fort ! Mamma fråga mig just om jag var ledsen men jag antar att det är den vanliga söndagsångesten som spökar och drar ner mitt humör :(

I går hade jag lite besöka av fina flickor här hemma ! Det var tacos, snack, spelade, dans, musik och allmänt kul !
Kvällen rullade på och folk försvann en efter en, men två behöll jag till typ halv 4 i dag. Tildis och Ollis stanna över natten. En lång morgon med mycket av Matildas: "Mmm, aa, okej, jaa" ;-) haha. Men tror jag somnade vid 7 på morgonen tillslut !


vår fin fina bild med våra självpoträtt ;-) likt? (a)

Efter att de åkt hem vid halv fyra har jag städat upp efter grisarna och degat i sängen med oth ! Inga läxor denna helgen ! <3

Om typ en halvtimme blir det "En annan del av köping" och sen Johan Falk ;-) Joel Kinnaman here I come ! ;D


Hoppas eran helg har varit super !


E M M A

Första veckan

Första veckan i skolan (x) avklarad !

FREDAG :D i rättan tid verkligen. Gått en vecka och jag är redan hur trött som helst på skolan. Vi kör på i hård stil och ska börja upp ett nytt samhällsarbete i grupper som sen avslutas med redovisning ! Media är ämnet. Kan nog bli intressant.
Men bara 4 veckor till nästa lov jue ;) passar mig perfekt!

Sitter i skolan med Sara och Hjärtat, och väntar på Alice och Jessica ;) Alice, jessica och jag ska först på stan och ta en fika eller nåt sen bli det shape ! (Y) haha, jag har jue lite dåliga erfarenheter därifrån så vi får se hur det går denna gång ;) hahah spännande!

Ikväll blir det freedaagsmyys hos alice med oth och Stieg Larssons filmer, 1:an och 2:an ! Får se om Alice blir lika kär som i twilight? (a) eller det går inte.

nu blev jag helt plötsligt själv här..hoppas de kommer snart !

Ha en bra helg! <3


E M M A

allt som vanligt

Hejåho skolan är igång igen om lärarna spar inte på något minsann, nä massa läxor direkt när kommer tillbaka ! man känner sig sååå välkommen tillbaka..

förlåt för allt mitt tjat om samhällsarbetet men nu ska ni slippa det för jag är äntligen klar ;D det sluta på 16 sidor med källasidan.. Bara innehållet är bra också, för det är jue faktiskt det som gäller ;-) höhö
nu ska jag fira och njuta här i kväll med min drog fanta exotic och oth !
U N D E R B A R T !

natti !


E M M A


skola i mon :(

ångesten är på hög nivå ! skola i mon :( jag skulle väldigt gärna kunna tänka mig 1 vecka lov till eller nåt (a)
Känns som inte gör något annat än skriver på det där samhällsaarbetet :( Skrivit klart om båda fallen nu i alla fall och är på 13 sidor..orkar verkligen inte mer i dag. Får reflektera och dra alla slutsatser i morgon ! suck
Håller på att kolla på Johan Falk på tv:n med erik ! ;-) men nyheter nu, då hamna man här.

känner att det kommer ta ett tag innan jag somnar i natt..

Godnatt säger jag redan nu :)

E M M A


Dröm vs Verklighet

åhh vad jag är trött ! Inte sovit alls mycket i natt. Tänk om man bara kunde bädda ner sig någonstans och sova fram till typ början av februari, innan jag fyller 18 och det vankas roligheter ;D När jag vaknar ska mitt samhällsabete vara klart utan att jag behövt göra något, snön ska vara borta och min värme ska närma sig. Direkt på min födelsedag ska jag klara körkortet och få det i min hand utan att behöva göra några mer frågor eller uppkörning ! Meen nej det där är drömmar. Det finns en verklighet nu som jag måste leva i. Mitt samhälls arbete är inte klart och det lär inte bli det utan att jag jobbar, likaså körkortet.. Samällen går framåt i alla fall..är inne på min 6 sida, men fortfarande hur mycket som helst kvar att skriva ! HJÄLP !


E M M A



det är inte rättvist

Gårdagen

Hej jag heter Emma och jag är väldigt irriterad på min bror !

Skriver om gårdagen för att lugna ner mig lite tror jag allt :)

Började med att jag kom hem till Olle. Vi skrapade ihop lite pengar och drog ner till pizzerian för en pizza ! mums(a) men väldigt kallt ute, så innan vi fortsatte hem så gick vi in på bibloteket och satte oss med varsin filt och värmde oss lite :) Efter det så bar det inte riktigt hem än, utan det blev ett litet besök hos Pia:s och bus i snön ! Det gjorde det hela ännu kallare så när vi väl var hemma så la vi oss i sängen för lite värme och gos (Y) Vi förökade oss med en till, Matilda joinade oss för resten av kvällen. Vi gjorde oss lite varmchokladmjölk och för att sen kolla på kvällens långfilm på TV. Men ! Vi fick något super kick och ville ut och åka pulka. Efer många om och men så var vi klockan 10 på kvällen i pulkabacken utan pulka men med varsinn soppsäck ;-) Hej var det gick ! Kuul ;D mer av sånt tack !
Lite kalla blev vi även där så det var bara att börja traska hem för att värma sig. Kvällen slutade med början av två filmer men inget slut ? haha. Bra kväll där ♥ puss på er snuttfior :*


 Vad gillar ni mina Kissie läppar ;)? :*


Nu blir det samhäll typ resten av dan ! Kul !

E M M A

cam

Nu orkar jag inte detta mer. Jag drar till Olle i stället !♥







E M M A

Nils Poppe

Jag älskar honom ♥



Soldat Bom för hela slanten nu !


E M M A


Alla kan göra misstag?

Jaa, då har det gått yttligare några dagar sen jag bloggade.. Men jag kände att det inte kan vara så kul att läsa om mig som ligger i min säng och vrider sig av smärta i magen dag efter dag. Var inne ett tag på att det var matförgiftning från grillen när jag fick höra att Sanne, Clara och Olle också hade ont i magen. De har jue inte bästa ryktet precis nu det senaste ! Nästa gång hoppar vi det stället.. Men nu mår jag i alla fall lite bättre :) Har ägnat mig åt mitt samhällsarbete lite, börjat läsa boken i alla fall. Måste faktiskt erkänna att detta fallet verkar intressant. Fallet Joy Rahman. Helt sjukt att någon kan få livstid fängelse utan knappt några hållbara bevis och sen bli frikänd efter 8 år. Och detta är i Sverige hörni :o Sen kan dom inte ens be han om ursäkt på riktigt utan säger bara: alla kan göra misstag? :s siick
Har även gjort körkortsfrågor i två timmar i dag men det gick inget vidare i slutet :/

I kväll blir det Eva Rydbergs teater på tvn med mamma ! ;D


E M M A


Jag vill verkligen läsa?

Åhh, Nem moon är jue lika bra andra gången som första ! Jag är inte förvånad, eftersom det var så med Twilight ;) likaså som tredje, fjärde, femte, och alla gånger upp till typ 20 :D haha
Jag måste bara börja läsa min bok "När jag hör din röst"! Men måste verkligen läsa min samhällsbok först :(
Kvällen har i alla fall varit super med Clara, Sanne, Matilda och Ollis :) Bio och sen avslut med pommes på grillen (a) mums !

film, sen läggdags !

GODNATT :*

E M M A

Släktmiddag/bio

Har nyss kommit en från en sååå gosig släktmiddag ! kanske inte ? Men mitt kusinbarn Bjanka är jag käär i alltså :o såå söööt !

Och igår då. Började kvällen med att möta upp Jessica, Sanne, Olle och Matilda på konsum för att köpa lite chips och mysvrike ! Sen börja vi halka hem mot Sanne för Sing star i massor och chips :) Vi blev allt lite sugna på sms roulett sen, så körde det ett tag. Haha, förlåt alla jag skickade till igår (a) Jessica och Olle blev sugna på pizza så vi drog ut senare Efter det så drog vi upp till Furulidskolan och busade runt på isen (Y) haha.
Efter några kalla minuter gav vi oss tillbaka till Sanne och drog på filmen "She's the man" ;)
Sen var jag hemme lite innan tre och slocknade gott i min säng !






Kanon kväll helt enkelt ! :D

och jag är välddigt taggad på en grej :D:D ihee<3 men det berättar jag längre fram ;) höhö

Ikväll blir det bio med lite flickor :) men först ska jag bränna en skiva till bror min !

PUSS

E M M A


02.55

Nyss kommit hem från Sanne. Har haft en skit bra kväll :) ni får story och bilder i mon ! Efter att jag varit på "jätterooolig" släktmiddag :s ;)
Men nu blir det till och sova om man ska orka upp !

Godnatt♥

E M M A


ett inlägg

Åhh, det var riktigt skönt att sova till 1 idag :) Lagom och vakna till att vi ska äta mat ! så ska lovet vara♥ haha
I dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, måste kanske börja med samhällsboken på typ 200 sidor?
I kväll blir det i alla fall och träffa lite bra vänner ! :)))





E M M A

 


Nytt år !

Gott nytt ;D
Det där med att jag hade en känsla att kvällen skulle bli bra, stämde perfekt (Y) Jag hade en sjukt kul kväll med mycket dans och bra männiksor ! Jag var då på fest lite utanför Värnamo på ett ställe som hette Bor ! Jag måste erkänna att till en början kändes det som det inte skulle bli så jätte kul för det var rätt stelt till en början.. Men så kunde vi jue inte ha det så vi drog bort bordet och gjorde ett dans golv och samla ihop några och spelade öl-spelet..väldigt många gånger ;-) Det var så hilma härliga människor där, inte jätte många men kul ändå. Blev bjuden på allt verkligen !
Tack igen Bekka :) hehe
Becka var då som hade festen tillsammans med sin kompis och granne Tessan som vi sov hos sen. Det var blandat med chill, snack, mat, dricka och dans ! Höll på ända fram till 5 på morgonen ! haha. Somnade runt halv 6 och sen upp och hoppa vid 11 för att hinna med tåget hem.
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara mina skador? :p haha när jag vaknade hade jag jätte ont i min fot som om den var stukad? Men grejen är att jag inte trillade eller nåt så fattar inte riktigt hur jag fått det :p haha aja, hoppas det går över snart ! Sen har jag ett märke på låret som ser ut som någon har tryckt in sin nagel där :o haha, fråga mig inte!
Sjukt träningsverk också, kan det vara allt dansande eller att jag sovit lustigt? haha, sjukt kul hade jag i alla fall :D
Sen blev jag jue erbjuden att komma på deras nästa fester så lite gott intryck måste jag jue ha gjort? ;-) höhö


Inte många bilder, men några fick jag till ! :)



Andreas - haha, här snackar vi riktig raggare ;-) Sjukt rolig !


Vår häxblandning♥ haha !

Nytt år nu då jue, med nya möjligheter som man säger. Detta år kommer bli riktigt bra känner jag :) Fylla 18, ta körkort, krogen med massa bra människor och massa ! Åhh, längtar♥


Nu ska jag ta och göra något som jag har gjort väldigt mycket de senaste veckorna känner jag - bada badkar ! (a)
väl behövligt efter en vild natt :p


E M M A

RSS 2.0