Helg?

Känns inte för 5 öre att det är helg. Igår jobbade jag kvällen och idag blir det en heldag på konsum, börjar 11.30-22.10. Känns lite sådär när man tittar ut och ser det fina vädret.
Får glädja mig över att jag är ledig i morgon :)


Humöret är på topp!

Sitter på bussen på väg till Aneby för att jobba. Är sjukligt trött och vill bara lägga mig i sängen igen. Gör allt för att inte somna här på bussen för då kommer jag vara ännu tröttare när jag vaknar.
På min trötthet har jag jätte ont i ryggen.. Vet inte vad jag gjort, vaknade upp med det. Smärta!
Glad tjej denna morgon förstår ni ;-)


Update

Har fått lite smäll på fingrarna att jag inte bloggar.
Mitt liv består av att resa hit och dit. Jobbar jue i Aneby så bor väldigt mycket hemma hos familjen nu men så mycket jag kan försöker jag vara i Jönköping, här jag trivs som bäst. Sen blir det en del resor till Norrköping med så det där med buss och tåg, det kan jag om inte annat.
Har faktiskt varit ledig i lite mer än en vecka nu men i morgon är det time for work igen. Sover i Jönköping i natt och tar bussen 6.20 i morgon till Aneby, längtar så! Jobbar 07.30-15.00, inte så lång dag så det går förmodligen snabbt. På kvällen ska jag träffa kära Sofie och ha sleep over mys med henne. Annars så är det mest jobb för hela veckan som är planerat så befinner mig i skogarna. Efter jobbet klockan 22 på lördag åker jag kanske tillbaka till Jönköping och hänger med Magda och Frida och spenderar min ledig söndag här innan det är dags för ny jobbvecka..

Veckan som gått då? Åkte tillbaka till Jönköping på tisdagen efter en jobbvecka i Aneby, tog det bara lugnt den kvällen för mig själv. På onsdagen farde jag iväg till Linköping och shoppade med Alice, mycket nöjd med mina inköp. Bäst av allt var min midsommar klänning, var på jakt efter en och hittar den i den första butiken jag går in i med halva priset, not bad!
Jag sov hos Alice den natten och åkte sedan hem på torsdagen för Alice skulle jobba. Hemma i Jönköpig sprang jag på systemet några gånger, hade mys på stranden med några cider med Anna.
Kunde inte vara i från Alice länge så hon kom till mig på fredgaen, självaste midsommarafton. Hon anlände klockan 11 på förmiddagen och klockan 12 tog vi våran första drink ;-) Magda kom vid 2 tiden och då började vi fixa oss tillsammans. Omkrig halv 5 var vi på plats hos Camilla där hon och Frida bjöd på redigt kalas! Vi åt god midsommarmat, spelade, dansade, umgicks och bara hade det bra. Senare drog vi ut till det enda öppna stället, O'Learys. Faktiskt mycket folk ut, en kul kväll med dans kvällen lång!
På lördagen åkte jag till Martin och hade en myskväll med pizza och film. Kort vistelse denna gång, var tvungen att åka hem på söndagen tidigt till pappa och fira honom på hans födelsedag, god mat med familjen oså!
I måndags, i går alltså återvände jag till kära Jönköping och hade besöka av mormor och mamma över en fika. Styrde med tvätt och grejen dagen lång. På kvällen hade jag en bio dejt med Anna och Amanda, såg Snow White and the huntsman. Riktigt bra!
Idag har jag svettats på gymmet, kollat på mina favorit husfruar och gjort Magda sällskap på A6. Just nu har jag ont i huvudet och ser inte fram emot att gå upp tidigt i mon. Men bara bita i det sura äpplet, och som jag sa går nog dagen fort :-)Bilder från midsommar :)

Party like 2010

Nu är jag på väg till Jönköping igen efter en fantastiskt vistelse i Norrköping. Får med mig en Sofie hem från Tranås. Är hemma omkring 5 sen ska vi fixa oss innan vi sätter i gång förfesten sen utgång. Visst Rix fm i Jönköping i dag också, får se om det blir att kila dit med :) Får se vart kvällen leder men den lär leda till roligheter iaf! :D


Storstädning, check!

Elin och Oskar var jätte fina igår på röda mattan :)
Efter balen drog vi oss till fröken La Fleur och hade filmkväll med Max burgare. Hon har FF hemma så vi smed lite planer om sleep over mys på söndag också :)

Jag och Magda har stor städat hela lägenheten i dag. Varje lite skåp, skrymsle och hörn, känns bra!
Tog ett tag så hann inte gymmet i dag.. :/ men men.
Sitter på tåget mot Norrköping nu, framme 18.42 sen är det mys all night long! <3


RSS 2.0