Tisdag

Har varit i Jönköping några timmar nu, var tvungen och åka in och fixa med lite CSN papper till skolan men det ska vara ordnat nu :) A6 var typ helt dött så det var skönt och gå där och strosa, hittade inget direkt så. Bara lite små skit, ögonbrynspenna, mascara, deo och schampo oså!
Kan inte precis påstå att jag är bättre men jag orkar inte ligga inne längre. Så ska åka till Eksjö nu och ta en fika med en väldigt efterlängtad Sebastian :D trevligt!


Barcelona resan

Nu har jag kommit hem efter fantastiska dagar i Barcelona. Hur mysig stad som helst och haft det hur bra som helst med fina vänner. Ska man hitta något negativt med den är det att jag blev sjuk där nere och ligger nerbäddad nu och mår skit.. Längesen jag mådde så här dåligt, men jag knarkar alvedon och dricker massa te med honung hela tiden så blir förhoppningsvis bättre.
Tänkte att jag ska ge er ett inlägg om hela resan, mest för mig själv också som jag kan titta tillbaka på.

Söndag 22/1
Resan började nästan redan på söndagen. Åkte hem till Magda och packade vår väska tillsammans som vi skulle dela på och sedan tog vi bussen till Jönköping. I Jönköpig mötte Johan upp oss och vi åkte och hanlade lite inför resan till flygplatsen oså. Kvällen spenderade vi framför Wallanderfilmen på TV och fick oss ungefär 3 timmars sömn.

Måndag 23/1
Klockan 3 på natten ringde alarmet och det var bara till att gå upp. Kvart i 4 hade vi Linn utanför. Vi åker till Peter en snabbis och möter upp alla sen bär det av mot Göteborg och Landvetter.
Var på Landvetter ungefär vid sex på morgon så vi hade gott om tid på oss att äta, checka in osv. Halv nio lyfte planet mot Barcelona :D
Omkring halv 1-1 var vi framme i Barcelona och solen sken fint och ingen snö som vi lämnade i Sverige. Fick tag i två taxi och åkte mot kontoret där vi skulle hämta nycklarna oså. När vi fått nycklarna vandrade vi oss mot lägenheten och kikade in den, så grymt snygg! Magda roffade åt sig det bästa rummet till oss hehe. Stort, dubbelsäng och egen ballkong (y)
Alla var sjukt hungriga så vi gav oss ut på stan och tog första bästa stället och åt på. Hemma i lägenheten igen slappade vi lite och kom iordning med våra grejer innan vi gick ut på stan igen och hanlade lite kvällsmat och alkohol. Hade en sjukt rolig förfest men utekvällen på krogen blev ganska fail. På vägen dit blir Åkesson utsatt för ett försök till rån, Linn blev matförgiftad och låg hemma och spydde och vi hittade inte till någon krog så tog väldigt lång tid att fråga runt bland massa folk så vi tappade lusten så vi gick tillbaks hem och umgicks där i stället.






Tisdag 24/1
Som tur var blev Linn frisk och slapp sitta inlåst på rummet redan dagen efter. Tjejerna kände för att vara kulturella så vi tog oss en dag då vi gick till la sagrada familia som är en jätte stor kyrka som började byggas 1882 och är långt ifrån klar. De bygger på den än i dag då då. Riktigt mäktig och se faktiskt, var uppe i tonen också. Hyfsat fin utsikt må jag säga! Vi var även och kollade på ett jätte coolt hus dock hade de stängt så vi tittade bara utanför.
Klockan 3 så tar de flesta i Barcelona siesta därför även vi, något som kommer bli jobbigt att inte förstsätta med här hemma i Sverige hehe.
Till kvällsmat var vi sugna på något redigt spanskt så vi köpte med massa mat och gjorde tapas, underbart gott.
Killarna, Linn och Frida drog på stripklubb på kvällen medan Johanna, Magda och jag kände att vi inte riktigt hade något där att göra så vi stannade hemma och fixade oss och taggad för utgång. Grym kväll blev det, var på ett jätte roligt ställe med massa folk, bra musik och vi dansade verkligen sönder. Lätt bästa kvällen!










Onsdag 25/4
På onsdagen var killarna kulturella och gick ut och såg sevärdigheter medan vi tjejer tog oss en rejäl shoppingtur. Hela dagen gick åt att shoppa och spenderade en hel del pengar. Hittade mycket fina toppar, öronhängen, ny plånbok, byxor och ah blev lite allt. När magarna kurade tog vi en paus från shoppingen och åt tapas på ett jätte mysigt ställe. På kvällen skulle tre av gänget dra och kolla på en jätte viktig fotbollsmatch. Barcelona lever verkligen för sin fotboll så typ hela staden stannar upp bara för att alla ska kolla på matchen. Magda och jag letade på en konsum butik och hanlade lite och tänkte att när vi kommer tillbaka kan alla vi som är kvar dra ut och käka men när vi kom tillbaka hade de redan dragit.. Nänä tänk inte på att vi vill äta också ;-) Men vad gör det, Magda och jag fixade oss och drog själva ut, drog till Hard rock café och åt den godaste cesar salladen ever. Förmodligen den dyraste också. Hade en super trevlig kväll tillsammans med min sambo :) Vi kollade även matchen lite på storbildstv där, gjorde alla i personalen också haha.






Tänk att man måste åka till Barcelona för att få smaka godaste strawberry daiquiri ;-)
Hemma igen blev det te och snack långt in på natten när fotbollsgänget kommit tillbaka glada, Barcelona vann ;D

Torsdag 26/1

Att Barcelona vann märkte man verkligen av, vid typ halv nio på morgonen började man höra allt tutande och musik utifrån av allt firande... shoot me!
Sista dagen och även denna dag tog vi oss en shopping tur, nästan alla gick i samlad trupp utan Peter och Simon som låg hemma bakis ha ha.
Eftersom det var sista kvällen med gänget gick vi ut och åt tillsammans, Magda och jag var riktigt nöjda med Hard rock café som sagt så vi fick de andra att följa med dit också. Lika gott denna gången med, men tror inte alla var så nöjda när vi gick där ifrån ändå..
Körde även en sista utgång, haha helt ärligt blev sista kvällen ett fiasko. Mycket tråkigt men har haft en sjukt bra vecka i alla fall. Fick med mycket fint hem, umgåtts med roligt folk och fått semester från vardagen. Så helt klart nöjd!





Fredag 27/1
Kom i säng efter klockan 4 på morgonen och sen upp vid halv åtta några timmar senare, hej och hå. Städade av lägenheten och vid 9 började resan hemmåt. Efter 12 timmars resa var jag sen hemma, tog en lång och VARM dusch något man inte varit bortskämd med de senaste dagarna. Sen deckade jag i sängen och vaknade upp ännu sämre av denna influensan.
Måndag idag och det är ungefär det samma. Livet i sängen är inte så händelsefullt så mig hör ni nog inte av på några dagar.. Men detta långa inlägg kan ni jue läsa om och om igen om ni skulle sakna mig föör mycket ;-)


På planet

Wohoo sitter på flyget till Barcelona nu :D gick upp klockan 3 i morse och åkte mot Landvetter. Så hyfsat trött.. Ska försöka göra som pojkarna jämte mig, Peter och Simon och ta och sova! Sen i Barcelona är vi fit for fight!
Ha det bra hemma, hörs till helgen :)


Lördag

Har Alice här hos mig, vi ska snart dra till Nässjö på raggarfest ;) jag håller mig nykter även i dag och kör, känns bra (y)
Har Alice hos mig här i natt sen, mysmys :) i morgon vid lunch någon gång åker jag till mormor och firar henne som fyller på måndag. Kommer inte hem mer sen innan jag åker till Barca :D jag och Magda sover hos Johan i Jönköping så vi slipper gå upp så tidigt, dock blir det väldigt tidigt ändå ska åka mot Göteborg vid fyra. KLOCKAN FYRA? Ah ni fattar, sjukt :(


Friday, tenta klar, check!

Tentan idag kändes väldigt bra så känner att jag kan släppa det, skönt!
Efter skolan skrev jag och Magda ut våra biljetter, wiie bara 2 dagar kvar!!
Skulle jue även träffa hyresvärden idag men han ringde den tiden vi skulle träffas och sa att han var tvungen att ställa in och åka på ett annat möte.. Väldigt surt men fanns jue inte så mycket mer att göra så vi drog oss hemåt. Jag solade lite så man kan visa sina bleka ben lite i Barcelona om vädret tillåter ;-)

I kväll agerar jag lite fyllechaffis till min broder. Skjutsade in honom till Tranås och då köpte jag med mig lite naturgodis med mig hem som jag ligger och gottar med mig nu :) innan tränade jag på min cykel så kan la äta det med lite bättre samvete hehe.
Min bror ringer undan för undan för att be om och bli hämtad senare och senare haha som tur var känner jag mig inte jätte trött och så mycket som han skjutsat på mig får jag la ställa upp. Har en redbull i värsta fall ;-)

Höga förväntningar

Kommit gång med att plugga har bara en liten paus :) går för en gång skull bra, sköt inte på det hur länge som helst som alltid utan kom igång ungefär vid 11. Lägger mest fokus på en lathund som vi fått och typ gloser. Tänkte plugga fram till halv 2 ungefär sen ska jag ta och träna och köra ett riktigt hårt pass här hemma, skulle dra till gymmet men hade visst ingen bil fören senare till jobbet. Vid 16.00 börjar jag jobba och jobbar till 22.10, pengarpengar!
Tentan är i morgon klockan 10, funderar på att dra in lite tidigare för att plugga i skolan innan, får se lite.
Sen ska Magda och jag vara kvar och träffa hyresvärden för vår lägenhet, yes jag ska flytta och leva med Magda som sambo :D eller det är så vi vill i alla fall, vi ska träffa hyresvärden så ska han "godkänna" oss, men det är förhoppningsvis inga problem :)
Flytten bli i mars i så fall. Och på måndag morgon flyger vi till Barcelona :D mycket att se fram emot nu.

Tillbaka till affärsengelskan nu.


Det löser sig

Nu har jag levt samboliv med Johanna i några dagar, hur bra som helst :) i måndags så var vi ute på lite äventyr i Jönköpings rondeller och tränade på gymmet på kvällen, på Atlantis, ska nog ta och börja där när jag blir Jönköping bo ;)
I går hade vi Simon hos oss, vi skulle plugga. Gick sådär kan jag säga..
Avslutade kvällen med en film och somnade sen gott. Sov alldeles för bra för att vilja gå upp.. Efter lite velande fram och tillbaka om vi skulle gå till skolan eller ligga kvar i sängen tog vi det förnuftigaste valet och klev upp till skolan. Ganska onödigt val faktiskt, fick typ bara se våran pitch som vi gjorde i går framför klassen som filmades in, gick faktiskt ganska bra :) men hemskt att se sig själv haha. Enligt min lärare så har jag ett fångande ansikte som lyser och att man inte skulle kunna motstå att handla av mig ;)
Trots att jag haft fantastiska dagar så var det skönt att komma hem, min farfar har legat jätte dålig på sjukhus i mer än en vecka nu och jag var och hälsa på han i dag och till vår förtjusning så orkade han sitta upp och mådde bättre :) sån lättnad!
Så nu ska min tankar vara på plugg, affärsengelska. Tenta på fredag och jag jobbar i morgon så känner mig liiiite stressad. Men som jag och Johanna säger: Det löser sig :)


Monday morning

Då var det måndag igen. På ett sätt lite skönt att träffa lite människor igen och inte bara ligga inne, men det var klokt att jag gjorde det i helgen för nu är jag helt frisk :)
På fredag är det tenta så denna vecka måste det bli mycket plugg. Jag och johanna måste verkligen plugga, vi ska nämligen sova i Jönköping hela veckan i hennes kompis lägenhet, skönt och slippa pendla och lite sovmorgon allt.
Ha det fint!


On the road

Nu sitter jag i bilen på väg till Eksjö, ska äntligen få hälsa på min farfar på sjukhuset. Inte fått det innan i och med att jag varit sjuk..

Ska även titta efter en resväska till Barcelona :)


140112

Nu har jag faktiskt suttit och pluggat ett tag, känns lite konstigt och göra en lördagkväll men ibland så måste man det med.
Tänkte nu ge upp för i kväll och lägga mig i sängen och dra igenom något avsnitt av andra avenyn. En godispåse skulle inte sitta fel i denna stund ska jag säga er, men har inget hemma och alldeles för lat för att köpa så lite fruktsallad för duga fint för denna afton :)
Ikväll klockan 8 är det återigen dags för gladiatorerna, här snackar vi bra program och sån härlig nostalgi. Sjukt att det är 8 år sen det sändes sen sist, antar att jag börjar bli gammal ;-)


Det blir bättre, det kommer ordna sig

Idag mår jag mycket bättre, så skönt! Dock somnade jag vid 4 i natt eller i morse eller vad man ska säga. Så lite trött är jag allt och inte helt kry så jag fortsätter på mitt vinnande koncept och ha en lugn helg.
Kände att jag behövde lite luft så mamma och jag tog oss en promenad efter så tog jag mig en välbehövlig och skön dusch och fräschade till mig och nu tänkte jag bädda rent i sängen. För mysigt!
Någon gång under eftermiddagen/kvällen måste jag ta och börja plugga med, tenta på fredag.


Laddar för en vilohelg

Är fortfarande sjuker. Och nu har febern kommit också så detta blir en helg då jag bara ska vara hemma. Kommer klättra på väggarna inom en kort framtid.. Tänkte ha det trevligt med Anna i kväll men nej kände att jag får jobba på att bli frisk i stället. Sen kände sig inte hon sig helt frisk heller så.. :/
Men jag gav mig ut igår i alla fall, behövde verkligen komma hemifrån en liten stund. Fikade på skafferiet med Nettan och Alice, mycket trevligt :) satt där tills vi blev utslängda haha.
Efter det åkte vi till Ica och jag inhandlade lite ingredienser till en maträtt som jag ska laga till familjen i dag, hoppas det blir gott :)


Dags igen

Ni som känner mig vet att jag är sjuk väldigt ofta, klarat mig väldigt bra nu länge men nej nu gick det inte längre! Är la min vanliga tur, ska alltid bli sjuk när något roligt väntar.. Och om mindre än 2 veckor åker jag till Barcelona. Jag MÅSTE vara frisk då. Jag är sämst på att kurera mig själv, men ska verkligen försöka. Ska bara till skolan i mon, och bio på kvällen, och fika på torsdag med Nettan och Alice och vinkväll med Anna på fredag. Bara det sen ska jag vila ;)

Vila är något jag ska göra nu! Sängsäng here I come!


På väg

Haft en jätte bra kväll i Borås :) var framme vid sex i går och då åkte vi hem till Johanna en stund innan vi åkte iväg igen för att handla lite. Sen körde vi en drive in på donken och satt hemma i soffan och käkade, gutt! Vi körde lite Wii ett tag och sen framåt 11-12 åkte vi ner till Bengan och kikade på hans nya lägenhet där många från nyår var så det var trevligt. De skulle jue ut oså men vi kände oss inte riktigt upplagda för det med våra myskläder haha så vi hälsade typ bara och agerade lite chaufför :)
Hemma hos Johanna igen satte vi på en film och mös till med popcorn. Sen vid 2 kollade vi hockeyn, omajgad kolla jag hockey? Haha. Höll mig vaken till halv fyra åtminstone. Ingen kan jue missat i dag att Sverige vann i alla fall, hela Facebook är tapisserad haha. Go Sverige!!
Nu sitter jag i alla fall på bussen på väg hem lite lagom irriterad för bussen var typ 15 minuter sen och jag kommer missa min buss till Aneby i Jönköping och de kunde inte vänta.. Tur att jag har en snäll bror som åker och hämtar mig i Jönköping :)

Ska besöka mormor en snabbis med familjen i dag för lite mat sen åker jag hem och fixar mig för en kväll hos Alice där det blir till att mysa sönder <3



Långledigt

Nu har jag tagit långhelg. Inte så dumt ska jag säga er. Passar mig utmärkt för kommer ha fullt upp :) i morgon, torsdag ska jag ta mig till Borås och umgås med Johanna! Blir filmmys och spela Wii förmodligen ;) tar och sover där också (y) trevligt säger jag.
Kommer åka hem någon gång under fredagen och senare på kvällen ska jag träffa fina Alice :) blir till att sova hos henne med, mycket mysigt, var längesen!
Lördagen är också uppbokad, då står Elin på tur, ska bli så skönt och träffa denna pärla! Även denna natt sover jag hemifrån och sover hos Elin.
Som ni hör kommer jag få bra lediga dagar, så glad för alla dessa underbara människor :)

Haft en bra dag i Jönköping i dag med andra bra människor också, varit i råslätt och spelat pingis med Magda, Simon, Vincent och Johan :) trevligt!

Får se om jag skriver något under dessa dagar, om inte vet ni vad jag sysslar med!
Godnatt :)

Magda i råslätt hehe


030112

Blev en lång dag i skolan i dag, men ändå bra, trots att jag varit jätte trött hela dagen. Hjälpte visst inte med den där extra timmen i morse..
Får lägga mig tidigt i kväll haha lär jue dock inte hända.
Trots att jag är jätte trött och seg så ska jag ta fingrarna ur röven och träna! Inte gjort det på hela året ;-)

Sen är jag på världens grin humör.. Vill inget annat än att flytta just nu. Vill börja nytt liv detta året och är så sjukt trött på allt tjat och allt vad det innebär med att bo hos sina föräldrar. Dom är självklart bäst men nej nu känner jag att jag måste fly boet. Hoppas tre månader går fort... <3

Träna var det ja!


Skola, jobb hej och hå

Halihallå, äntligen kommit i säng här! Varit en intensiv dag. Började jue skolan i dag, ska läsa affärsengelska några veckor framöver, kommer gå skit men första intrycket av läraren var att han verkade grym! Stor fördel..
Efter skolan åkte jag direkt till jobbet och jobbade från 16-22.10 så det har gått i ett dagen, känner jag nu, så dags att sova :) en hel timmes extra sovmorgon i mon, ibland trivs jag!


Inne i 2012

Då var det 2012, jag som typ just vant mig vid att det var 2011.. Tiden går då alldeles för fort :) hehe.
Men måste säga att jag har haft ett bra år, avslutade det bra med trevligt sällskap i Borås! 2012 har inte bjudit mig på något bra än. Vaknar upp med hemsk huvudvärk (undra varför?) svin hungrig höga förväntningar på god mat och fick en äcklig kebabrulle och typ inte gjort något annat än åkt buss i dag. Började åka ungefär vid tre och jag är nog hemma omkring sju. Så än så länge kan jag inte säga att det är något gott nytt år. Men får hoppas det blir ett bra år, trots att vi ska dö :)

Inte okej att jag redan börjar skolan i morgon men men bara gilla läget och tagga för affärsengelska.. 😭


RSS 2.0