11 april

Denna vecka börjar gå mot sitt slut, fredag idag. Även att jag jobbar i helgen så känns fredag alltid lite extra bra.
Dock är jag hur trött som helst. När klockan ringde 06.00 imorse för att gå upp och köra spinning med Sandra tog det emot sjukt mycket. Men när man väl tagit det där steget ur sängen känns det ju grymt. Spinningen var sååå jobbig, en riktig utmaning och jag ligger i sängen helt utmattad fortfarande haha. Mina ben kändes som bly redan innan jag började trampa pga tidigare träningsvärk så det var tungt idag. Men vilken känsla efteråt, helt fantasiskt!
Vet inte riktigt vad det varit med mig denna veckan, varit så himla trött. Visst har jag tagit mig upp men det har varit kämpigt. Igår var nog värst haha. Vaknade 05.45 som alltid när Sandra och jag ska köra gym. När jag har bestämt att jag ska träna med någon då går det bara inte för mig och skicka att jag inte kan pga trötthet, det kan jag bara inte med. Så jag tar det där jobbiga steget och tar mig upp ur sängen och precis när jag gjord det får jag ett sms av Sandra där det står att hon hade ont i magen och inte kunde träna. Aja tänkte jag då har jag två val. Jag kan ta den lättaste vägen och slänga mig i sängen igen och somna om. Eller så kan jag göra något bra av att jag faktiskt tog mig upp. Det blev något bra, 6 km promenad fick starta dagen och när jag kände de första andetagen av den friska luften ute kände jag med en gång att jag gjorde rätt val. Men kan säga att om Sandra skickat sitt sms 5 sek tidigare hade jag alla gånger legat kvar i sängen hehe men det där med att jag redan tagit mig upp gjorde allt.
 
Igår på morgonen var jag även hos min sjukgymnast och vi har nu kommit igång med rehabiliteringsträningen på deras gym där. Gjorde en hel del ansträngande övningar som min axel verkligen kände av igår. Plus att jag blev inringd 3 timmar tidigare till jobbet för att det var kaos så jag kände verkligen av att jag levde igår kväll när jag kom hem haha. Dock så har jag hittat en fantastisk vän. Han heter Voltaren och har räddat mitt liv lite här denna veckan. Har kört på gelen innan men inte riktigt tyckt att den hjälp så testade kapslar nu och yes vad skönt det lindrar så har faktiskt mått hyfsat denna veckan med min axel.
Tyvärr mår ju kroppen inte jättebra av att äta massa tabletter..
Inatt vaknade jag till och kände mig jättekonstig. Det typ tryckte i huvudet och klumpade sig i halsen. Kändes som jag låg där jättelänge innan jag fattade att amen jag måste nog gå upp på toan. Där inne möts jag av min spegelbild som det bara forsar näsblod om. Det blödde redigt mycket men efter ca 20 minuter fick jag äntligen stopp på det. Vet inte om det kan vara tabletterna men gissar på det eftersom många såna är blodförtunnande. Men är faktiskt väldigt stolt över mig själv. Hade mycket näsblod när jag var liten och det är en av de sakerna jag tycker är som obehagligast, fick alltid jättepanik och grät hur mycket som helst vilket brukar göra det hela värre så det bara kommer mer. Men i natt höll jag mig lugn och stressade inte upp med tankar som att det aldrig skulle sluta. Min stackars pojkvän väckte jag med som fick stå och klappa mig på ryggen <3
 
Börjar jobba kl 3 idag, till 19.30. Kort pass, lite lagom sådär en fredag. I kväll är jag och Simon bjudna till Anna på middag så det ska bli mysigt.
Ha en fantastisk helg! :*

Grym start på dagen

Godmorgon!
 
Det gick bra att jobba igår. Plockade dock varor hela dagen vilket inte är det roligaste kanske men det var skönt för då kunde jag välja mitt tempo själv och lufta hur jag ville för att underlätta för min axel. Så det har inte blivit sämre i alla fall :)
 
På kvällen blev det lite gymtime, SKÖNT! Eftersom jag varit sjuk så tog jag det hyfsat lungt. Crosstrainer 40 minuter och sen lite mage.
 
Och som jag skrev i förra inlägget så hade vi tvättid igår och jag måste bara beklaga mig på vad trött jag blir på mig själv! Tvättade mina jobbkläder och tömde först mina byxor på fickornas innehåll, trodde jag i alla fall. Det var kvar två bläckpennor och när de kom i kontakt med vatten så läckte ju självklart dem.. Gah blir så trött på mig själv, snacka om klantigt. Som tur var blev inte alla kläder förstörda men min jobbskjorta och jag har bara en..
Måste ragga på mig någon mer på jobbet idag men förra gången hitta jag inte min storlek. Hmm..
 
Nu blir det lite frukost efter ett spinningpass med Sandra, fyfasen vad jobbigt det var. Men grymt härlig känsla efteråt!

Idag blir det en kortis på jobbet, 11-15. Men är mer än redo vad den här dagen har att erbjuda efter att fyllt på med bra energi från spinningen.
Love love

Onsdag 2 april

Godmorgon!
 
Vilken härlig dag, solen skiner och jag har precis kommit in från min morgonpromenad. Har jobbat 5 dagar i streck nu och var ganska så nöjd med att jag skulle få vara ledig i dag. Men så fort man tänker att man vill vara ledig och hoppas på att jobbet inte ska ringa, det är då dem ringer haha! Men det var en göttig tid, 11-17 så den tackade jag ja till, känns så onödigt och säga nej till tider som man kan jobba och enda anledningen är bara att man vill vara ledig. 
Så jag ska få i mig lite frukost nu och sen göra mig redo för jobb. Mina planer för dagen hade varit och besöka gymmet efter ett bra tags uppehåll men får bli lite omplanering där då, kanske blir ikväll efter jobbet. Hjärtat och jag har tvätttid först bara men det brukar gå rätt snabbt att bara slänga in sen sköter ju det sig själv en timme sådär.
 
Största anledningen egentligen till att jag vill vara ledig är för att jag har så sjukt ont i min axel nu..
Plus att det har spridit sig ännu mer nu och gör typ mest ont i skuldrebladet. Min sjukgymnast sa redan vid första besöket hos honom att mitt skuldreblad inte riktigt följer med i rörelserna men det har blivit ännu värre nu med allt jobb.. När jag var hos honom igår var det för hemskt. Har en punkt bak på ryggen som gör jätteont verkligen. Han var där och tryckte och hade sig ett bra tag så till sist fick jag säga att det blev för ömt så vi skulle gå vidare till akupunktur som vi kört några gånger. Han börjar sätta nålar i axeln som vanligt och det är ju aldrig skönt men överkomligt. Men när han kommer längre ner och ska sätta vid skuldrebladet så lyckas han träffa exakt den punkten och området där jag har så ont plus att han gjort det väldigt ömt så jag bara skriker rätt ut och börjar storlipa. Vi båda blev överaskade av min reaktion och jag var verkligen inte beredd på det men fy det gjorde så jävla ont rent ut sagt.
Den smärtan går inte förklara i ord :(
Som pricken över i:et så skulle jag ju jobba direkt efter och hade ju inte direkt något smink med mig och det jag hade på mig var lagom fint efter mina tårar.. Tre på jobbet frågade hur det gick med min förkylning när jag kom på jobbet, antar för att jag såg helt förstörd ut med svullna ögon och röd näsa haha usch såg hemsk ut..
Aja så är det, men bara kämpa på och hoppas att det någon gång blir bra.
 
Nu blev det ett längre inlägg än jag tänkt mig haha. Alla får ha en superhärlig dag pussss

RSS 2.0