Fotografering på G

Ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig sen åker jag till Aneby för där väntar en dag med Sanne och hennes kamera :)
Ikväll blir det till att åka till Jönköping, inte bestämt om jag ska vara nykter och köra eller festa än, vi får se. Men ska i alla fall ut med några från klassen :) blir nog trevligt, om min magont kunde försvinna...

Trevlig helg :)

23 november 2011

Hej och hå kanske ska upptadera mig lite om vad som pågår i mitt liv!
Sist jag skrev hade jag haft tenta, så nu har jag börjat på ny kurs. Affärskommunikation och presentation. Äntligen har vi fått tillbaka älskade Marie som lärare. Men stackarn är sjuk så kan säga att dessa två veckor hitills inte gett mig någonting.. För vi har fått sluta tidigare varje dag efter att inte gjort typ någonting och i måndags och i går åkte jag in och så är hon inte där. I går skulle vi haft tenta men eftersom hon var sjuk blev det inte så. Hade varit skönt och få det gjort men men vi får ta det på måndag i stället. Johanna och jag tog oss en powerwalk runt Munksjön efter skolan, mycket skönt och trevligt :)
Skulle haft skola i dag med men Marie medelade att hon inte skulle komma i dag heller så inte skolan fören måndag nu, klagar inte (Y)

Kom just in från en promenad med mamma och pappa, väldigt kallt men skönt med lite luft.
Ikväll åker jag äntligen hem till Alice igen hihi.

121111

Måste säga att tentan kändes bra så det är bara hoppas att den gick så också! Slutade tidigt igår i och med att jag bara hade tenta :)
Så jag åkte och hanlade lite sen hem till farmor och farfar för lite middag. Slog död på lite timmar på träning här hemma sen och framåt kvällen åkte jag som sagt på tjejmiddag till Ida. Var himla trött men det var en trevlig kväll :)
Känner på mig att det kommer bli ännu en bra kväll ikväll. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig sen drar jag mig till Magdalena i Tranås, spenderar kvällen och natten där med henne och ett gäng från klassen. Ska äta och dricka gott :)
Imorgon blir det farsdagsfirande en liten stund innan jag drar mig mot jobbet, fit for fight..hoppas jag? ;)

Redig pluggdag

Mina ögon går typ i kors haha pluggat i princip hela dagen, gav just upp. Nu får det gå som det går i morgon! Och det är förhoppningsvis bra.
Tenta marknadsföring i morgon då ja, sen ännu en kurs avklarad. Det går så sjukt fort!
Efter den skrivningen tar jag helg, på kvällen blir det tjejmiddag hemma hos Ida :)
wish me luck..

061111 bring me back

Söndagen är här och jag har haft en väldigt bra helg må jag säga. I fredags åkte jag hem till Alice och åkte ganska direkt vidare till Jönköping, där mötte vi upp Anna och hämtade ut våra biobiljetter och satte oss sen på ett jätte mysigt fik och åt lite gott innan filmen började. Vi tittade på Tower heist och den kan jag verkligen rekommendera! Den var riktigt rolig och bra så den tycker jag ni ska se (Y)


Efter filmen åkte vi hem till Annas nya lägenhet och kikade lite, super fin :) Blir bara mer och mer sugen på att flytta själv.. Stannade i alla fall inte där jätte länge eftersom det redan var hyfsat sent. Alice och jag åker hemåt mot Tranås och jag spenderar natten där. Fick oss en ordentlig sovmorgon nästa dag, åkte hem omkring tre.
Hemma diskuterades det för fullt hur kvällen skulle se ut. Jönköping, Nässjö, Jönköping, Tranås hit och dit haha som till sist blev Eksjö. Jag, Alice, Sara och Jessica drog oss dit och bowlade. Hur länge sen som helst jag gjorde det så det var roligt. Efteråt gick vi till hotellet och kollade läget där, halloween fest så det var hur mycket folk som helst och jätte många var utklädda. Har haft roligare där men ändå en helt okej kväll :)
Avslutade även denna kväll med att slockna hemma hos Alice, mysigt :)

Hemma nu och ganska så rastlös, har fixat med tisdagens elmia besök i alla fall så det är klart. Har plugg jag borde göra så ska ta tag i det med sen.. Men först vill jag få i mig lite mat!



bring me back..

031111 you

Gör det mesta för att slippa och ta tag i plugget. Städat hela nerevåningen och haft mig i eftermiddags och fick en glad mamma när hon kom hem efter jobbet :)
Men i morgon då ska jag minsann börja läsa i boken med 15254 sidor, bra början (Y)
Ikväll ska jag ge mig iväg och träna lite zumba, ruligt!

Igår var jag i skolan i alla fall, i tre timmar hehe sen slutade jag. Gick ut och lunchade med Vincent, Mattias, Madde och Johanna innan Mattias och jag hade vårat möte med Handelskammerens VD, inför ett projekt. Tycker det gick jätte bra och fick ett väldigt bra intryck av honom. Tycker allt att vi fick ut det vi skulle av vårat besök med, blir bra detta.
När vi var klara åkte jag direkt till Tranås och gick till den billiga Cheap monday butiken med Alice och Jessica, hittade dock inget.. Efter så följde jag med Alice hem och vi satt och spelade kort (som vanligt) hehe. Destiny♥

Åh..

A walk to remember. Det måste vara en av de bästa filmer som gjorts. Inte kollat på den på jätte länge men är hemma från skolan idag så blev jätte sugen att se den så gjorde det i morse och den var lika bra som jag minns den. Efter att jag tittat på den första gången var jag helt förälskad i den och nu kände jag samma sak haha så himla fin♥
Som sagt så mådde jag illa igår kväll och när jag vaknade i morse var jag helt yr.. Nu mår jag som tur bättre och ska försöka jobba sen i eftermiddag.


Shane West är så sjukt snygg med!!

Ser ut som det kan bli en hel del gamla filmer idag!

RSS 2.0