Allt för min syster

Föresten! Har ni inte sett filmen "allt för min syster" som jag sa att jag skulle kolla på igår. Kolla då på den! Åhh, blev kär♥ Galet bra var den! Lipa igenom hela filmen typ. :$


Var rädd om dina skor och fötter!

guud mitt huvud ! Jag blir helt slut av praktiken. Skit trött hela tiden. Ska bli rätt skönt att åka in till tranås i morgon. Sen att det är för att skriva nationella i engelska B är mindre skönt.. I alla fall så blir min praktik bättre och bättre :) Var jue så deprimerad att jag inte hade något att göra första dagen. Det finns fortfarande stunder då det är lite dött men,men. Idag så kom min ena handledare och berättade om att de gick på något som hette attraktiva Eksjö, vilket var att man jobbade på att få affärerna och företagen bättre. Då hade de tydligen fått en läxa till nästa gång, det vill säga på tisdag. Då skulle de skylta ut en produkt som de kunde få merförsäljning på. Den biten fick jag skötta och hjälpa till med. Jag sa att man kunde ta ett par skor och sen ha sån där spray som merförsäljning. Den idén gick hem så vi fixade med det en stund idag.

Så här blev resultatet:

Vi satte även dit ett par speciella sulor som ska vara sköna för fötterna som extra merförsäljning.

Hehe, min skylt som jag gjorde ;) den skulle vara i färg men de hade ingen färgskrivare -.-

Det var riktigt kul att få skapa något nytt där.

nu ska jag avsluta med att säga Grattis till min broder som fyller 20 :) Och även grattis till min handledare som också fyllde år i dag ! Men lite mer än 20 ;) haha

nu måste jag kolla lite på hur man ska skriva nationella provet i morgon... yeey

Filmkväll kanske?

Idag känns det mycket bättre :) Andra dagen på praktiken och idag fanns det betydligt mer att göra. Sprang ärenden, fixade de nya varorna. Lärde mig kassen lite snabbt för att jag skulle bli själv i affären :o Sålde min första väska helst själv också ;) höhö. Tog mig en fika med söta Jessica på rasten också :) mer av sånt de här veckorna tack ! Sen är även tröjan jag visade igår min nu :) Kanske ska ha den på fredag, får se.. ;)

det här kan nog bli ganska bra ialla fall. Kanske för att jag slapp den sura idag.. men imorgon är hon tillbaka..

Köpte mig två filmer efter jobbet, som det blir till att titta på nu :)  



blev även en present till min broder som fyller 20 i morgon ;D fin ålder minsann..hehe

Godmorgon

Godmorgon :) Sitter och försöker och få tag på min körlärare, vilket inte är det lättaste.. hum. Även kollat upp nummret till ica så ska ringa dit igen och tjata :$

Förövrigt är jag väldigt trött och inte minsta taggad för praktiken. punkt

Ha en bra dag !

°



ta min hand och gör mig lycklig


Första dagen på praktiken

Första dagen på praktiken idag. Åhh, :( inget roligt ställe. Orkar inte vara där i tre veckor.. Aja, kan jue bli bättre, har jue trots allt bara varit en dag.

Tog mig en sväng in på Lindex på rasten. Hittade denna fina sak. Köpte den dock inte, men det ska jag minsann ;)




Även bestämt mig för mina nya brillor. Blir dessa.. Pilot glasögonen känns som om dem bara är moderna i typ ett år till. Dessa är lite mer tidslösa.


Saknar även min partyfruga väldigt mycket ! behöver hennes skratt


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

no answer

varför kommer det sig att alla tankar kommer till en precis när man vill sova? 

                                                                
just vad jag vill göra nu..


Tid till

Ingen söndagsångets nu minsann ! Praktik i 5 veckor. Rent ut sagt UNDERBART ! ;D ska njuta till max av att slippa skolan. Och får massa mer tid till körkortet :) Övningskört i någon timme i dag ;)
Dagen händer det nog icke så mycket mer på. Ska ta mig upp ur sängen och träna lite blir mitt sista krav i dag :$


Trött

Idag kan jag säga att jag är lagom trött.. Fest igår hos Madde ;) Skulle egentligen inte dricka men Olivia förstörde mina planer ;) haha. Fast inte mycket. Skulle egentligen inte sova över heller, men även där ändra lilla Olivia på mig. Tror hon har bra övertalningsförmåga på mig? :) Allt folk var la borta omkring ett tror jag? Då la Madde, Olivia, Lars och jag i Maddes säng och snackade lite till typ 2 då först Madde somna sen Olivia. Lars och jag fortsatte till typ 5. Sov en liten stund, vakna vid 7, sen vakna vid 11. Känns sådär i dag.. Jag som skulle övningsköra :p får vila lite och göra det sen.

det var allt ni fick höra från mitt fabulousa liv ;) nu ska jag äta !

PYSS

Hejåho

Hallihallå ! Idag mår vi ganska bra. eller hur;)? festen igår tycker jag var lyckad :) men just nu är jag för trött för att prata mer om det :p lägger upp lite bilder jag tog. inte många, för min kamera är cp





haha, visst var det många jag bjöd på ;) mer hade jag visst inte..

måste la ta mig upp snart och göra lite nytta innan jag måste fixa mig. skriver sen

Hörde jag fest?

Äntligen helg ! För min del går jag ut i praktik i 5 veckor ! NO PLUGG D Love it ! Ska leva livet nu.. ;)

Okej i kväll säger vi grattis till Martina och Marri med feest ;) klackarna ska gå igenom taket !
innan var jag icke så taggad men nu när party musiken är på här hemma och jag är fixad så är jag riktigt pepp !





tror på en bra kväll ♥

Jag älskar håltimma. Så gör man inte det. ;PpPppP

Klockan är nu 09.47 och jag har håltimma till 12 ! Sen nationella prov i en halvtimme, få reda på ett prov, slut. Härlig dag !

myser med frugan vid datorerna♥ Men kanske ska uttnytja tiden och plugga lite kanske ?

låter tråkigt.

21 april och snö ?

Solen skinner och våren är verkligen här ! I alla fall för några dagar sen :o men i morse är det snö ? INTE OKEJ, GUD !
ge oss vår sommar nu,nu,nu !

jag har inte varit kompis med denna dagen någonstans. lär inte bli bästisar nu heller för nu måste jag gräva ner mig i samhällen för resten av kvällen. Tror ni jag klarar det?


Plugg @ ledig dag

Riktigt skönt och vara ledig i dag ! Men större del av dagen måste ägnas åt plugg. Känns mindre bra faktiskt. Helt otroligt så har jag faktiskt pluggat. Läst alla sidor i boken, tagit fram massa frågor om EU som kanske kan vara bra. Typ frågor som är vanliga G frågor på prov. Vet ni till exempel hur många stjärnor det är i EU:s flagga ;)? så kul har jag haft i dag.

Måste ge mig på all fakta igen men tror jag ska ta en lite paus bara.

på typ flera timmmar


Måndagkväll

Faktiskt så har jag pluggat lite om EU, men får bli mer i morgon för då är jag L E D I G ! Alla lektioner inställda så det får bli en pluggdag hemma (: får se hur det blir med det..

Jobbat på körkortet även ! G två gånger till. Kolla den senaste ;)



Haha, var bara tvungen :p alla rätt på de svåraste frågorna enligt vägverket ! nu fick jag det sagt.

PUSS! Godnatt

Olivia

Faktisk väldigt skön dag i dag må jag säga :) lite lagom av allt. Fixat mitt pass nu ! Tur att jag är så snygg annars hade detta blivit jobbigt ;) hosthost

Egentligen har jag inte tid att sitta här..måste plugga om jag ska få tag i mitt MVG i samhäll.. Enda utvägen är nog att plugga för det går inte fjäska för Monika eller?


Stort grattis till min egna lilla bästa Ollis bollis i dag också<3
VI ÄR V.I.P & BÄST SÅ KROGEN SNART ! ♥

skratta gärna, men detta är min knarklåt nu

Eddie Meduza – 34:an 




nu är det slut på gamla tider

Är det fest eller ?

Nu har mina nattgäser åkt iväg och lämnat mig med ett stökigt rum som jag måste ta tag i sen. Festen igår ja? Inte riktigt så mycket drag.. Men mot slutet när dansen kom igång ganska bra och mycket snack med roligt folk blev det bättre !

I dag mår jag skapligt bra, lite seg bara. Blir nog att ta igenom sig några filmer i dag känner jag. Borde börja med samällen, men nää...


I väntan på skjuts nummer 2 i Aneby, taggade för partaj ! Fotograf är våran snygga Matilda !

I got a feeling that tonight's gonna be a good night

Det luktar underbar dag ! Känns redan nu att dagen kommer bli super ! Kanske mer kvällen jag syftar på men :) hihi. När jag vaknade hade jag tänkt att städa för mina nattgäster i kväll men min mamma var så gullig och gjorde det mednas jag låg och sov. Så behövde bara ta mitt egna rum och dammsuga där nere. Mer tid för roligare saker vill säga. Gäller bara att komma på vad ? Tagga inför ikväll kanske?


Sommar=blont

Nu är jag hemma och OMG mitt hår :o Haha, nejdå ingen fara ;) Bara bättrat på det blonda som ni vill :p Haha, ne jag vill det själv också :) Finast så här till sommaren ! Men i höst, då ni ! :D

På väg hem blev jag minsann stoppad av polisen också :o haha. Alkokontroll, och jag klararde mig ;)



Sen har jag varit och hämtat ut lite båggar ;) Har jue som några av er vet egentligen glasögon men använder linser, men ska börja ha lite glasögon nu och behöver nya. inte okej med rosa   Fick med mig några att prova så jag kan behöva lite hjälp med att välja ! (a)

kvällen ser lugn ut hemma med de fina T:na ! Talang och Tacos♥

Snygga till huvudet

Hallu sunshine ! Härlig dag i dag ! Bara en lektion i skolan så tycktes onödigt att åka in, så blev att vara hemma :$ Har varit duktig och jobbat för mina skor, tvättat mammas bil i det fina vädret.. Nu har jag bara fixat mig lite snabbt och ska snart åka in och färga håret ;) Vad tror ni det blir? Blont vs brunt ?

Hörs när jag kommer hem,





I feel it in my body

In my shoes

Hallu :) just kommit hem från en tur i jönköping :) sista besöket hos tandläkaren där ! Gytt ! Blev en sväng på a6. Lyckades få pappa och köpa ett par skor till mig :D Mega snygga ! Löööve dom !

 Snyggare IRL ♥

men såklart ska det alltid vara ett men med pappa så måste städa båda bilaren inne och ute :p men värt det allt :)

blir nog data en stund till sen dejta kudden ! Godnatt =)


030410

Kan sammanfatta denna dagen som väldigt onödig ! Hade kunnat vara hemma och vila upp mig lite mer när typ hela dagen bestått av inställda lektioner eller lektioner när det inte fanns något att göra. Lyckades göra säljsamtalet i dag i alla fall. Gick ganska okej:)

Redovisningen fick jag minsann inte göra, och det var den jag åkte in för..fint. Så får ta och kolla lite på den senare en extra gång. Kan jue vara bra.

Men först är jag sugen på en prommenad i det fina vädret !


Home from school

Hejsan vänner ! Blev till att vara hemma idag med. Vaknade med jätte ont i halsen men tänkte gå till skolan ändå, men när jag duschat och såg att mina ögon var helt sprängfyllda och röda så fick jag tänka om.. Så fick vara hemma. Ingen lust att bli sjuk igen så denna gången ska jag verkligen göra mig frisk. Men det känns segt att missa engelska redovisningen och körlektionen. Hade varit skönt och få engelskan gjord..

Börjar tröttna på sängen nu ska ni veta.. Kanske tar och städar upp lite på mitt rum om jag känner mig bättre,

Annars känner jag så här :p


Vanliga söndagsångesten

Mitt huvud har börjat värka igen. suck. Det får bli en tidig kväll minsann. Skola i morgon jue :( ångest ! Och jag som inte ens haft något bra lov. Kan ta och sammanfatta lovet lite smått.

Torsdag: Parken med roligt folk ;D
Fredag: Hel galen kväll ute på krogen ! ;D
Lördag: Bara hemma och tog det lugnt
Söndag: Ciderdrickande hemma hos Olivia med henne och Tilda
Måndag: Fotning med Alice av Sanne. Började känna av sjukdomen
Tisdag: Skulle färga håret och gå på bio men blev att sova hela dagen och vara sjuk.
Onsdag: Sjuk
Torsdag: Sjuk
Fredag: Struntade i att jag var sjuk och tog mig en shoppingtur i Norrköping
Lördag: Blev värre. Sjuk
Söndag: Sjuk och plugga !

Okej lite bra på sina håll och kanter har det allt varit :) men inte helt nöjd...

Nu får det bli att ta tag i problemet med engelskan och lära sig det ! Sen sova,
Natti

Resten av bilderna

Foto: Sanne Hansen











Completely clear

Nu så är jag finally klar ! Min hjärna pratar engelska med sig själv av alla engelska ord som skrivits ! Nu måste jag bara öva in allt så jag har någorlunda koll på vad jag ska säga. Men det får bli ett senare problem ;)

Är rätt sugen på att ta en promenad och röra på mig lite efter att legat i sängens famn hela veckan, men inte helt bra än så bäst att hålla sig inne kanske. Vill jue inte bli sjuk igen precis, okej?

får bli att gå tillbaka till sängen och slå på en film istället !

Bloggen har av någon anledning kommit igång lite och får kommentarer ! Minsann, minsann :) Kul

Puss på er




you sexy thing

Godday mates

Nu kan jag inte skjuta på engelskan längre. Tänkte allt ta tag i det nu men mina idér ligger på botten just nu. Man ska göra en engelsk redovisning på ungefär 5 minuter och låsas som att man är en utbytesstudent från något annat land och kommer in ny i klassen och ska berätta om sin kultur om hur man lever där man kommer ifrån. Sen ska man ta hjälp av olika sinnen, ha med till exempel ljud, lukt, smak osv. Jag kommer i från Melbourne i Australien. Känns sådär faktiskt att jag inte vet vad jag ska skriva och det är i morgon..

Fick resten av bilderna från Sanne igår så funderar på att göra om bloggen igen :p haha, men det får vi se :) lägger även upp bilderna sen ! men först engelskan.

Header

I väntan på att Sanne och jag ska göra om min blogg så skapade jag lite på egen hand. Det får vara så här sålänge minsann !

engelskan kan dö..började inte nu heller. Kanske senare. Blev plötsligt sämre

My eyes are closed

Hejsan. I morse när jag vaknad kunde jag inte öppna ögonen. BOKSTAVLIGT! Inte för att jag var så trött utan för att mina ögon var som ihop klistrade? Jag är jue förkyld fortfarande och nu är det något som kommit till ögonen. Dom varar, är helt röda och rinner någon äcklig sörja ifrån dom :o okej, lite för äcklig information där men seriöst, vad är detta? Så när jag vaknade hade dom runnit så mycket på natten att ögonlocken satt som klister :s Tänk om inte jag kan fortsätta ha linser..död

nu måste jag börja med engelska medans alla verkar vara klara redan. känns sådär faktiskt....

Jag ligger efter med bilder

















Favoritbilden



nu blev det lite blandat från olika tillfällen, men det får ni leva med !


◊-◊


I won't cry
I'm telling you that I won't cry
And even if I do, it's not because of you
I promise you that I won't cry





Shopaholic

Jag säger bara som så att jag gillar Norrköping ! Blev massa shopping i dag..lite för mycket kanske ;) men vi gillar det jue, okej ? 

I påsar med mig hem fick jag :
♦ Ett par svarta lackleggings
♦ Solbrillor
♦ Ett blått linne
♦ En blommig topp
♦ 2 stycken jeansleggings. (Väldigt lycklig för det ! Hittade ett exakt par såna som jag beställt men aldrig fick ;) jag skrek av lycka i affären och expediten skrattad åt mig :D )
♦ Ett rosa halsband

och när jag kom hem väntade ett par silvriga lackleggings som jag beställt tidigare !

bilder ?


Det blåa linnet och lackleggingsen

Denna köpte jag dock inte för jag hade inga pengar, något jag blir väldigt sur över :(

Toppen + ett av jeansleggingsen

Alice och hennes nya kärlek <3

Om jag hade kunnat gå i dom hade jag köpte dom.... minus vita strumpor

Tror Alice kände så med.... Om hon vet vad det innebär :D hahaha viagra kanske ?

En skinnjacka jag kände att jag ville ha !


Mina brillor ;)

Tack för dagen Alice ♥ du är bra du !

I kväll skulle det blivit fest, men kände att en hel dag med shopping och sjukdom på det fick mig att åka hem.. Blir nog Talang och mys med mor min istället. Kan jue funka det med ;)

P U S S



Dundermedicin

Nu känner jag mig lite piggare. Inte i kroppen men i sinnet ! Det är bestämt att jag ska till Norrköping i morgon :) happines
Så jag åker till Alice redan ikväll och sover där ! Tåget går 08.45 i morgon, det får vi jue inte missa ;)


Emma&Alice♥







fler kommer

Foto: Sanne Hansen


Rapport från sängen

Tidig morgon i dag med. Fast för lite nytta i dag minsann ;) tog mig in till tranås och tog en körlektion på morgon ! När jag fick mig en dusch så kände jag mig faktiskt lite friskare. Fast bra är det inte än.. Snackar sjukhus här hemma.. Jag ska alltid ha sån our är allt jag säger. Har väldigt mycket panik över engelskan också. Verkar som de flesta är klara och jag har inte ens börjat :( orkar inte !

Just nu längtar jag bara bort från min säng ! Hoppas verkligen det blir Norrköping för min del i morgon ! håller tummarna


Poor me

Man ska inte tycka synd om sig själv. Men det gör jag ändå minsann ! :( Klockan 8 lyckades jag i alla fall somna om och vaknade vid 11. Sen dess har tiden gått fruktansvär långsamt. Tagit mig igenom en film. America pie Beta house.<3 Läst massa bloggar och stört mig på att ingen kan ta och upptadera ! Men antar att folk har ett liv till skillnad från mig nu.
Min hals är så svullen så jag knappt får ner någon mat, men nu är jag rikitgt hungrig ! Nåt måste jag väl få ner. Annars får det bli fjärde koppen te♥

Here we go again

Inte okej att vara vaken vid den här tiden när man är ledig. Men jag är sjuk. IGEN! Just nu skyller jag allt på modevisningen. Om inte jag hade varit sjuk under den tiden så hade jag fått vila ordentligt och inte bli sjuk igen. Men what to do? I går var jag ganska så död och sov i princip nästan hela dagen. Kan vara därför att jag inte kan sova nu. Jag är lite snäll mot min hals och ger den te med honung i denna stund. Jag hade massa planer för i går som jag bara fick bryta upp pga att jag blev sjuk. Skulle bli nyfärgad och fin i huvudet, skaffa nya brillor och avsluta dagen med bio med Emanuel. För att det ska svida lite extra så är det lov !


Modell ?

I dag föddes nya fotomodeller. Alice och Emma ;) whooho ! Tagit massa bilder med Sannie i dag ! Slänger upp dom här sen (: najsnajs !

Smakprov

Sanne

blir inte mer sagt än så för jag har sjukt ont i halsen och huvudet :( igen.....

Mys

Är hemma hos Ollis och inväntar Tilda ! När hon har kommit knäpper vi första cidern ;-) mohaha♥

Påskägg

Det blev till att stanna hemma i kväll. Med mitt påskägg och mango som enda sällskap. En katt också visst. Får mysa med han sen ;) Musiken och massa tvprogram på datan får göra min kväll !

Kanske ska säga Glad påsk med ;D ♥

Det här kallar jag kul !

Nu är jag hemma efter att inte varit hemma ordentligt sen i onsdags. I torsdags var jag bara hemma och vände typ. Var tyungen att stressa sönder bara för att jag och mina kära vänner missa bussen för att vi stod på fel hållplats till en buss vi åkt i snart 2 år ! Det är sorgligt. Fanns inte så mycket annat att göra än att ta 16.20 och be pappa hämta mig i Aneby. När jag kom hem fixade jag mig lite snabbt på mindre än en timme och sen tillbaka till Aneby och Olivia. Vi tog bussen till Sunhult och Maddie ;) Hennes mamma skjutsade oss in till tranås och där börja vi med förfest hos Emma ;) Några timmar senare är vi inne på Parken och skakar loss ! ;D Riktigt rolig kväll minsann !


Jag, Frida, Madde och Ollis innan vi drog in till Tranås !







Bilderna norpa jag från Madde ;)

Kvällen slutade med att jag somnade hos Olivia. Dagen efter, alltså igår var jag inte hemma något. Utan när jag vaknat till lite gick jag till mormor och åt lite mat. Och sen var vi på't igen och fixade i ordning mig för nästa utgång ;)
Mamma hämta mig hos mormor vid 3 tiden någon gång sen åkte vi till Elin. Några timmar senare hamna vi i Norra hammar hos Ida på förfest och tagga för centrum ! Chillade förfest och galen bussresa tillbaka :o Väl inne på Centrum gick allt bara som man ville ;D haha! Det var så himlans kul ! Den kvällen blir slårslagen misann ;) Åhh, länge sen jag hade så roligt ! Massa gosiga pöjkar i och med elmias bilmässa. Perfekt !


Finis bästis♥


Kvällen outfit ! hahaha. Hur står jag ?

Okej, hade inga bilder från kvällen inne på Centrum men kanske att det kommer upp från Vimmelbilderna på deras hemsida ;)

Natten drog i väg och jag sov sen hos Bästis! Nu är jag lite sådär lagom trött och känner av att jag festat två dar i rad :p Lite beslutsångest om jag ska vara hemma ikväll eller om jag drar in till nässjö med de andra..tror det blir en hemma kväll själv (a) kan jue vara mys!

Bäst jag drar mig för snart kommer Elin ;) Hon sakna mig redan ;) haha. Okej jag råka få med mig hennes pass och hon måste ha det så hon kommer och hämtar det.

Nu behöver ni inte läsa längre:)


RSS 2.0