Svävar

Känns som jag bara upptaderar efter helger haha. Får la försöka och bli bättre men annars ganska bra och göra en lite sammanfattning av veckan så här i slutet.
Har vår praktik på kontoret nu, något som jag tycker är mycket intressantare. I och för sig har jag varit ledig halva denna vecka haha. Skulle haft ett möte på tisdagen men det kom för mycket i vägen för vår handledare så hon hann inte ta det. Så vi sköt på det men det var jue inga problem så. Torsdag var en lång men framför allt intressant dag. Började med frukostmöte på City hotell vid halv 8 sen jobbade vi med nyhetsbrev och lite fram till klockan 2. Fram till klockan tre hade vi lite paus sen träffades vi igen och åkte till kulturhuset Spira. Där hjälpte vi till att fixa Goodie bags, hjälpa till vid minglet och sen avnjuta en spännande visionär kväll där Jönköping var i rampljuset och man fick vara med och påverka hur Jönköping ska marknadsföras i framtiden. Mycket givande dag.

Just nu kan jag säga att jag är så himla lycklig! Jag svävar på moln och stormtrivs med min tillvaro och människorna runt omkring mig.
I fredags hade jag verkligen perfekta kvällen. Ville inte att den skulle ta slut, helt otroligt!
Igår hade jag även en väldigt bra kväll. Frida, Magda och jag körde en helt spårad förfest här hemma hos oss som var minst sagt galet rolig.
Gick ut lite tidigare och tog oss några drinkar innan vi gick ut och dansa. Fångade även upp en Vincent som vi fick med på dansgolvet. Väldigt lyckad kväll!

Sen finns det en hel del bilder som jag tror jag behåller för mig själv... ;)

Nu är jag ledig fram till onsdag. I morgon kommer mamma hit och även Magdas mamma så vi ska ha lite mys :) Och på tisdag åker jag till bästa Alice ♥
Som sagt, jag mår bra!

Söndag

Ska säga er att jag är nöjd med denna helg. Den har bjudit på lugnkväll, två jobbdagar, en dag tid och en kvällstid. Och igår bjöd den även på en utgång! Och en mycket trevlig sådan också. Jag jobbade till klockan tre sen åkte jag hem och åt och grejade lite. Vid fem hämta jag Magda i Aneby och vi tog oss till Jönköping för att fixa oss tillsammans i lägenheten. När vi var klara drog vi till Peter och förfestade med han, Simon och Martin. Mycket snack, lite spelade och så :) sliver var stället för kvällen och det var sjukt mycket folk, som alltid.. Men kul! Efterfest hemma hos oss. Eller efterfest kanske man inte kan kalla det, vi lyssna typ tre låtar, snacka lite sen somnade vi. Peter, jag och Martin i min säng, jah det var trångt! Däran min otroliga trötthet nu. Har det där kvällspasset på jobbet jag nämnde. Är typ helt borta och jätte ont i magen, så ah ska bli skönt och komma hem sen till sängen och sova ut i mon!


Bra helg

Har haft en super bra helg. I fredags hade jag Alice i här i storstan :) Och även Frida tittade förbi så Alice, jag, Frida och Magda kollade på film, åt godis och bara hade det mys!
Igår följde jag Magda och Alice till sin buss, Magda åkte till sin kille och Alice hem. Efter det gick jag till gymmet med Anna och körde ett stenhårt pass där, något jag känt av i dag haha fy fasen vilken träningsvärk. Kvällen spenderade jag med Anna också, kollade gamla cabaré filmer. Sjukt kul!
Denna söndag har också spenderats med Anna haha. Riktigt bra dag. Vi har bakat scones, tråtsat våran träningsvärk och sprang runt munksjön och avslutade kvällen med god mat och bastu på gymmet.
Fin helg med fina vänner ♥

Glad påsk!

Då var det dags att åka hem till landet igen. Påskfirande med en familj vi brukar umgås med, de ska komma hem till oss på lite middag oså!
Magda har med åkt hem till sin familj så vi återförenas i morgon och tänkte gå på bio tillsammans :)
Kan vi vara värda efter att påsk städat i dag och hållt på och tvättat och grejer.
Tog mig även tid och dra till gymmet. Inte bara jag som hade den tanken. Det var fullt med folk. Två gånger blev jag frågad hur länge jag skulle ha min maskin för att inte fanns några andra. #inteönskvärd
Sitter i alla fall på bussen på väg hem nu, så är la hemma om typ 1 och en halv timme.. Sparar mig till den goda middagen i kväll och lunchar till det med en drickyoghurt. Hittade den på netto innan, mycket god faktiskt (Y)
Önskar alla en glad påsk :)


Bra dag

Förlåt för mitt depp inlägg igår, i dag mår jag mycket bättre. Som sagt, bergochdalbana ;-)
Har haft Lia möte på morgon angående våra flygblad och det gick la bra, vi ska komma igång och trycka dom snart.
Allt med praktiken är klart för i dag så jag har eftermiddagen ledigt. Är på väg till gymmet nu för ett pass där, sen kommer min familj och hälsar på mig :)
Så ser ut som en bra dag säger jag!


..

Mitt liv är som en bergochdalbana. När jag är glad, då är jag riktigt glad och uppskattar allt. När det kommer minsta lilla motgång blir jag hur bitter som helst. Och dessa humör byter av varann var och varannan dag. Egentligen så trivs jag så bra med hur jag har mitt liv nu men nej senaste veckan har det verkligen inte gått min väg. Anledningen vet jag så väl men jag brottas med hur jag ska bli av med det.
Ser inte fram emot morgondagen. I så fall eftermiddagen. Mamma och pappa kanske kommer och hälsar på. Fina. Annars vill jag bara hoppa fram 1 månad tack.

Nämen om man ska vara lite positiv kanske? Glädjer mig åt att jag fick fullpott på omtenta i ledarskap, så höjde mig från IG till VG. Sjukt att det är möjligt :)


RSS 2.0