Lördagkväll

Nu är jag hemma hos favorit Ida! Vi ska ta och festa till det lite ;)
Tror vi drar till Eksjö lite senare ;)höhöh

Ha en trevligt lördagkväll ;)

3o 0kt

Nu har jag lov. Men känns inget speciellt faktiskt.. Brukar alltid längta som en tok men ah. Kanske inte ser det som ett lov bara för att vi måste åka till skolan och jobba så mycket med UF!
Lovet firades i alla fall in med fest i Linköping :) Eller jag var nykter och körde. Fyfan det ska jag aldrig mer göra, haha. Nä fy inget lyckat! Men mina festisar är i alla fall finast <3
Började kvällen hos Sofie, hon hade sin kusin och hennes kompis från Stockholm på besök.. Senare drog vi vidare till Linköping. Tog väldigt lång tid innan vi kom dit, för att alla ville stanna 4556245 gånger ;) haha. Framme i Linköping drog vi till Pitch black, lite folk men Ida, jag och Sofie skakade lite rumpa i alla fall ;)
Efter lite händelser och skräcksinarier hamna vid på efterfest i Skenningen? haha
Nu har jag gett Linköping många chanser men nej, aldrig mer. Lyckas aldrig ha riktigt kul där!
Var hemma ungefär vid 4, jätte pigg. Så slog på en film och somnade till den!
Vi får se hur det går med mina planer för denna lördagkväll. Kan skriva sen :)

Äntligen praktik

Wiie, nu är jag glad istället! Har ordnat praktik på Klädhuset i Eksjö :) De säljer typ Vero moda kläder och massa andra märkes kläder! Tråkigt att vara 5 veckor på samma ställe kanske, men jag orkar verkligen inte fixa en till. Har ingen tid heller för den delen.. Men blir nog bra :)
Hade prov i Digitalt skapande i dag. Gick nog ganska bra, får vi hoppas! Och alla som var på provet fick ledigt från lektionen i morgon ;) GÖTT! Däremot känns det onödigt att åka in för bara en lektion på en timme drygt.. Men får la se till att jobba lite UF.
Men är inte bara glad. Jäkligt irriterad också. Jag kan inte starta upp mitt internet när jag trycker på den ikonen. Men fattar inte felet för jag är jue uppkopplad och kan vara inne på både msn och Sportify. Men kom på att jag kunde gå in på Safari, men vill jue inte ha det hela tiden, så detta måste fixas!
Kvällen ser pluggfri ut. (Som resten av denna vecka) Ska ligga i sängen och kolla alla program jag missat i veckan. Sveriges skönaste familjer, Bonde söker fru och Kungarna av Tlylösand! Jag har min kväll klar ;)

Mycket dåligt - Lite bra

Sitter själv i skolan och har håltimma. Några har engelska och några är på UF möte.. Min blogg är ett enda klagande och jag vet hur irriterande det är när andra bara klagar. Ändå gör jag det själv. Men allt suger nu. Så jag får klaga. Ringde just yttligare en av alla praktikplatser jag sökt. De vill tydligen se hur jag ser ut innan dom kan svara ja. Jaha? Så får la ta och åka in till Eksjö i dag med mamma. Jippi! Skulle bra gärna vilja skit i praktiken och bara vara hemma. Eller jag skulle till och med kunna vara kvar i skolan och jobba. Men om jag får nej där går det yttligare en dag. Och inget svar från andra praktikplats, fattar inte hur svårt det är att svara bara? :o

Fast jag har lite bra i mitt liv. Fick VG på psykologi provet jag hade förra veckan. Kul men överaskande! Jag har min mammas mysiga kramar och Idas axel. I morgon efter klockan halv 11 har jag lov! Så inte bara dåligt, visst? :)

Rutten dag

Hemsk dag. Lite berg och dalbana här känner jag. Älskade dagen igår men hatar denna. Vårat UF blir bara fel. Vi har massa ideér men när vi väl ska utföra det är det något som sätter stopp för det. Men nu kanske det börjar lika något. Men väldigt stressigt är det. Paniken är stark hos mig och känner mig bara sur på allt.

Just nu sitter jag kvar i skolan och pillar lite med Religonen till i morgon. Går skit så gav upp det snabbt. Kunde vara ett bra tillfälle att jobba med UF också, men inte lätt att göra det själv. Eller skriva om något som man inte ens vet om man kan ha.
Jag ska träna halv sju och kändes onödigt att åka hem och sen tillbaka.. Men ska la inte sitta här hela tiden. Måste få i mig lite mat snart, sen tänkte jag gå ett varv på stan.

Otroligt tråkigt inlägg men ah...

Ny header - ful header

Ville ha lite förändring i bloggen..blev skit fult men nu får det vara såhär ett tag. Ska försöka ta nya bilder med Sanne någon dag så man kan få det lite bättre :)

nu ska jag sova!


Tisdagar♥

Tisdagar är en dag jag verkligen gillar. Börjar 9.15 och slutar redan vid 12 :) Himlans skönt! Som jag brukar på tisdagar så har jag tränat på gymmet idag tillsammans med Sofie! Efteråt solade vi lite. Var så himla trött så trodde jag skulle somna där inne :p Kände mig så avslappnad och ah älskar att sola :)
Nu hemma har jag ätit lite god mat, legat i sängen och kollat runt på datan lite :) Tror jag ska sätta på "Ensam mamma söker" snart, missa i söndags för var jue i Eksjö.
Kan jag jue berätta om..Ida och jag åkt in till halv 10 ungefär, gick upp till Crille och Viktor och kollade på en film som hette "White Noise", en skräckfilm men inte speciellt läskig, däremot lite småskum. Vi tänkte dra efter den men fastnade på Harry Potter också (a) haha. Framåt halv 1 åkte vi alla fall hem, somnade runt 2 och upp vid halv 7..lagom trötta!

Resten av min kväll ser bra ut, bara slappa och inte plugga något ;) kalas bra!

Inväntar Ida

Blev en kväll i Eksjö igår med Natali, Sofie och Ida :) Verken Ida eller jag drack, var inte sugen på alkohol faktiskt.. Drack redbull istället ;) haha.
Vi åkte därifrån runt 1 tror jag, hämtade Erik i Tranås och lite sen åkte vi hem, var hos Ida omkring 2. Sov och pratade i sömnen där sen! Hon skulle till Linköping och köpa skor med milfen så jag åkte hem tidigt!
Och nu sitter jag och väntar på tösen :) saknar henne för mycket så jag tvingar hit henne, haha. Vi drar förmodligen till Eksjö i kväll igen på filmmys hos Crille med honom och Viktor! Sen sover Ida hos mig och taggar skola i mön!

 



fasen så snygga!

Pinsamt osmart

Hahaha jag dör! Gjort högskoleprovet hela dagen idag. Fy fasiken vad svårt det var..gissade på typ allt :p haha och det märkte man jue på resultatet ;) herregud jag är då ganska osmart :( Detta vill jag då aldrig göra om..haha

Kvällen ser i alla fall ut så som att jag åker till Ida :) Sen frå vi se om vi åker till Eksjö och kör lite nykter't ;)


Högskoleprov?

Kan säga att jag fick riktigt ont i magen nu :o kollade igenom lite på högskoleprovet och FYFAN, det kommer gå så dåligt. Aldrig att mitt prov ens kommer räknas. Det var skit svårt och jag fattade ingenting! Kan ge er exempel:

Uppgift 1.

En trädgård har ett antal buskar varav en del behöver klippas. En del av dessa har redan blivit klippta. Hur många buskar som behöver klippas är ännu inte klippta?
  1. Trädgården har 24 buskar och hälften av dessa har blivit klippta.
  2. Av de 18 buskar som ursprungligen behövde klippas är 1/3 inte klippta.
Tillräcklig information för lösningen erhålles

Friday

Whooho, det är fredag :D Fast inte riktigt helg..Har jue högskoleprovet i morgon hela dagen. Måste ta och plugga lite på det i eftermiddag och kvällen. Lagom kul fredagkväll. Men lite skönt att bara vara hemma och inte göra något speciellt :) typ festa, haha.
Skolan idag i alla fall har gått bra, jobbade UF med frugan på morgonen :) Börjat komma in i affärsplanen lite åtminstonde. Sen hade vi livskunskap i typ en och en halv timme, lyssnade på en man från Arbetsförmedlingen, en kvinna från banken och yttligare en man från fastighetsförmedlingen. Blev inte jätte mycket klokare. Sen hål rätt länge, tid att plugga på provet. Tror det gick rätt bra på provet :) Hemma redan halv 3 drygt! SKÖNT! ska vila lite innan jag börjar plugga.
Och sen kanske jag äntlingen har fått en praktikplats :D men mer om det när det är helt klart.. 

Trevlig helg :)

Höstsjuk/depp

Min blogg är för jävla tråkig. Därför jag inte orkar skriva i det. Kommer aldrig på att skriva om något intressant och roligt..sen är jag hemskt trött på designen. Vill göra om men har inga bra bilder. Varit sjuk en sväng i veckan för omväxlingens skull. Börja känns mig kraslig i måndags men nu känns det bättre faktiskt. Var hemma igår och vilade upp mig så jag orkade denna dagen. Stort psykologi prov i dag. Och framför allt svårt. Hoppas hon är snäll när hon rättar. hehe.
Hemma har jag bara chillat, kollat på Kungarna av Tylösand. Struntat i att träna eftersom jag inte är 100..kan vara smart. Ska göra högskoleprovet på lördag så måste vara pigg till det! Jag kommer suga. Hårt. Måste plugga i morgon. Även pluggat i dag, ARL, som jag har prov på i morgon.. plugg,plugg,plugg.

Min hjärna ska få vila lite nu, kan då inte provet men får uttnytja håltimman lite i morgon..Ska slå på en film och invänta John blund :)

Hade tråkigt igår efter allt pluggande så gjorde om en bild på fejna festis och mig! ♥

hihi


Mysa till det på lördagkvällen

Hade så himla rolig kväll igår :D Blev riktigt lyckat. Ska lägga in bilder här imorgon om jag får tid..finns på facebook nu annars.
Bästis ska komma hit och mys ikväll :) blir nog att gosa ner oss i sängen och kolla film typ. Snacka lite oså!

Hade min fina ida här i natt med. Åkte hem vid 2 tiden, vi hade tankar på att åka till Eksjö i kväll men orkar inte ge mig ut.. Så då passar det jue att Elin kommer och får mig på lite bättre tankar :)

Ni får en bild på några av de snygga brudarna! Ifrån när vi var ute och åt innan krogen ;)



sen har vi fått tillökning i festis bästis gänget! Wiiie, välkommen alice ♥

All in ;)

ikväll blir det all in ;) behöver jag säga mer när festis bästisar festar loss med snygg brudar? ;D


så här ser jag ut ikväll när jag dansar loss! som en pudel!!!!

Livets bergochbalbana!

Hejhopp! mitt liv suger och jag har ingen bloggork. Där an bloggtork ;) fan vad rolig jag är. Nämen om man ska vara lite seriös..skrev mitt första religions prov i dag. Tror det gick ganska bra :) Lyckades göra klart min insändare till svenskan, skickades in till Pappa Lasse nyss ;)
Annars då. Jo, har insett att man kan verkligen inte lita på folk. Hur mycket man än tycker om dom. Jag vill alltid tro gott om alla men det funkar inte alltid. Känd hos mina vänner för den som alltid säger: Hon är säkert snäll! Men när en som man tror är en kompis sparkar en i magen vill man inte säga "Hon är säkert snäll".. Fast jag känner mig själv, ska inte lura någon. Om några dagar så kommer jag inte vara sur om detta längre. Då kommer jag säga att dom är söta.. som sagt mitt liv suger ;)

Men i morgon ska alla jävelskaper bortbort! Då ska jag festa som aldrig förr!! :D Sista kvällen på länge har vi visst sagt :) hehe. kommer bli super! 


tackar Gud för de fina vännerna jag har. Där har vi bland annat Ida. En äkta kåmpiz det!
Och för jävla snygg ;)

Kyligt minst sagt

Och där har jag fått tillbaka lite värme. Minusgrader både inne och ute ungefär. Men har kommit in i stadier som jag hade förra hösten/vintern: Badade badkar nästan varje dag! Älskar det ♥ Gjort det en rejäl stund ikväll med hett vatten och doftande bubbelskum :) enda felet med det var att jag hade en religonsbok i handen..fick lite pluggat i alla fall. Mer blir det i morgon. Har även tränat på Shape idag med Alice, Jessica och Sofie :) Sen sprungit terrängbanan i skolan på tid. det sög. faktiskt trampat lite hemma också, höhö. nu ska jag för bövulen få snygg kropp!! haha you wish

Äntligen är du 18!


Grattis på din 18årsdag! ♥ Nu kööör vi hårt ute på krogen ;) kan bli galet! Med redan början på fredag! Då kör vi Centrum ;)

Min helg

Nu tänkte jag ta och berätta om min helg! Fredag, hade bara två lektioner. Slutade redan vid halv 11. Vid 11.45 tog jag, Ida, Julia och Jessica tåget till Linköping :) Det stod SHOPPING med stora bokstäver på schemat! Började med ett måste i Linöping. Subway♥ Mätt och go gick vi till första butiken och jag handlade självklart massa redan där ;) haha. Ett par svart byxor, skjorta, vit blus med spets vid axlara, en skön tröja och ett par öronhängen! Sen köpte jag bara ett par skor till. Och guud så nöjd! As snygga och skit sköna. Letat ihjäl mig efter ett par med kilklack. Gjorde ett riktigt kap på dom också. Kostade egentligen 399 men behöve bara betala 240! Nöjd.

Framåt halv 5 drar vi oss hemåt mot Tranås.. Jag följer med Ida till mitt andra hem, haha. Vi fixar oss och drar sedan vidare till Sabina och resten av de snygga brudarna för förfest!! Ölspelet i all ära spelades och vattenfall kom gång på gång.
Senare på kvällen drar vi vidare till Ida Nilsson på 18årsfest!
Halv 2 tar jag och min snefylle vän nattenbussen till Hestra och somnar gott i hennes sköna säng! Dagen efter pigg och gosig.








känner mig helt skrutt, så ska ta mig en dusch!


101010 - sjuk natt.

Godmorgon! Har haft en sån sjuk natt. Igår efter att jag ätit tacos med familjen fick jag verkligen sprängande huvudvärk och det typ tryckte i bakhuvudet. Jag var tvungen att lägga mig ner ganska direkt och försöka glömma det genom att sova. Så jag somnar klockan 8 en lördagkväll? Det händer inte allt för ofta. Men självklart vaknade jag i natt vid typ halv 3 och var jätte pigg. Satte på en Wallander film och kollade på. Fortfarande ont i huvudet. Sen trycker det till något gräsligt känner jag och helt plötsligt får jag massa näsblod. Lyckas i alla fall somna runt 6 igen. Vaknar 11 igen med samma huvudvär. Vad är detta? :o

blir nog sängen ett tag till. Återkommer senare med ett inlägg om min helg :)

Bonde söker fru

Hehe har lugnat ner mig efter mitt utbrott nu. Ber om ursäkt för det! Idag då. Vi har jobbat stor del med UF. Och det går framåt :D Sen har jag haft en riktigt seg dag här hemma. Datan har varit min vän ungefär. Sen har jag även tränat lite hemma, blev inget Shape idag så. Fick aldrig med mig kläderna på morgonen och kände mig inte jätte taggad.
Kännt mig jätte trött hela dagen men när jag väl vill sova kommer jag vara pigg, som vanligt! Men innan det blir dags ska jag käka goda mackor i ungnen och kolla på Bonde söker fru :D mys!

Puss

Där fick Emma damp

Hej kära blogg. Tack för att du finns, jag måste avreagera mig lite! Vad fan är grejen med att sprida runt grejer som man inte har en jävla aning om?! Har folk verkligen så jävla tråkiga liv att de måste säga massa saker som inte stämmer till folk som inte alls har med saken att göra. Okej självklart fattar jag väl att det är kul och snacka om saker som händer men det här känns fan som viskleken. Man har en mening från början och så går den runt och till slut sägs det någonting som är heeelt fel. Men visst snacka på om det roar er!

Lång dag med bra innehåll

Lång dag i dag. Upp och hoppa vid 5 i morse. Det var jobbigt efter helgens bravader. Tog emot i ögonen och hade bra gärna velat ligga kvar i min säng. Företagsekonomi på morgonen, ganska ofokuserad lektion. Sen svenska, även där samma sak. Orientering på Idrotten. Klarade pressen trots att vi missa en lektion förra veckan (Y) höhö. Hål då man åt kanelbulle :) Om ni missat är det kanelbullens dag :D Gott säger jag. Jobbade lite med UF. Går lite segt men snart är vi på G ;) Sista lektionen var Information och layout. Grejade med CV som jag ska skicka iväg till praktiken. Vet inte vart jag ska vara och känner paniken.
Tog bussen sen in till Eksjö och mötte upp mamma. Och gjorde ett nytt försök på Elgiganten! ÄNTLIGEN var mysiga Magnus där. Självklart vill ha mig där på helgerna sa han :) Hans peppord gjorde min dag!

Och efter att jag kommit hem har jag varit förjävla lat. Ätit pannkakor och legat i sängen. Träningen hoppar jag idag och kör hårt på gymmet i morgon. Men sprang jue i skogen faktiskt (a) hihi

Nu ska jag bädda ner mig med mysig film :) Godnatt fox!

18års fest

Fyfan mitt huvud. Inte ofta jag är bakis, men detta är hemskt. haha. Aja får skylla sig själv antar jag. Hade en sjukt kul kväll igår i alla fall! Dansade massor med trevligt folk och hade allmänt kul :D
Tack Sanne!



feeestis!


naw grattis :) taggga 18

nu ska jag bara glo film och slappa hela dagen :)

Taggar med städning

Hej där! Lördag idag. Om ni missat. Hade en super mysig kväll igår hemma hos Sofie med Ida och henne :) Vi kollade på Idol och åt massa flöt ;) Fredagsmys! dock får man ligga på hårdträning nu :s sjukt vad jag varit onyttig denna vecka..

Idag i alla fall blev jag väckt redan vid halv nio av att pappa körde med traktorn här ute.. Han gräver upp hela trädgården typ och såklart måste han göra det precis utanför mitt fönster just när jag ligger och sover. Lika bra att ta tummen ur röven och börja göra lite nytta när man ändå vaknat så tidigt.. Och det har jag minsann gjort. Mamma ska ha gäster i morgon och jag ska ha nattgäster så mammsen och jag har hjälpts åt att städa. Kanonis.
Känns gött nu när det är klart och man kan göra lite som man vill. Resten av dagen ska jag slappa si så där, träna och tagga inför kvällen :D Då kööör vi fest !! Ska bli super kul :)

Myskväll

Äntlige helg :D Men inte varit så drabbad av denna vecka.. Gått sjukt fort. Ullared i måndags, skola tisdags(halvdag) Onsdags friidrott och igår, torsdag ledig :D Tiden går fort när det blir slappt jue. höhö. Så helgen då? I morgon ska jag på 18årsfest! Ohoh, taggatagga! Ikväll hade jag tänkt att vara hemma och ha min säng som sällskap. Men det blev visst ändrat. Vid 8 ska jag vara hemma hos Sofie. Hon, jag och Ida ska kolla lite Idol och mysa :) Blir en bra fredgakväll!

Hoppas ni får det med♥

RSS 2.0