Fredag 190811

Klockan är bara två och jag har fått ut rätt mycket av dagen redan, blir la så när man inte sover till 12 hehe. Har i alla fall kört två tvättmaskiner, två diskmaskiner och varit ute på en 6 km lång powerwalk i regnet, uppfriskande!
Var jue i Ullared igår, fick tag i det mest jag letade efter, och lite till hehe. Dock tyckte jag inte att det fanns så mycket kläder :/ så jag funderar på att dra till Jönköping någon dag nästa vecka, man vill jue gärna ha lite nya fina kläder inför nya skolan. När man gick där bland heminredningen så blev man så sugen att flytta hemifrån, få inreda precis som man vill och göra fint. Åhh! får se när det blir..

Köpte säsong 6 av OTH igår så i detta väder känns det perfekt att slå på ett avsnitt med en kopp te och mysa!
Ikväll drar jag mig till Sebastian och glor film, fredagsmys!

170811

Jag är imponerad av Nelly.com! Jag klickade hem ett par byxor igår och idag var de i min brevlåda. Smidigt och bra. Och skit snygga och passade perfekt, var rädd att de skulle vara för små men inte :) några hundralappar fattigare dock men aja. Och det lär jag bli mon med, ska till Ullared och shoppa loss, fick jue lön i måndags så passar fint.
Annars så är det ganska lugnt med jobb nu, lite tråkigt men skönt också. Ikväll ska jag i alla fall till Aneby och umgås med Olivia. Denna fantastiska vän som står emot i vått och torrt! Gissar på att det blir våran berömda sallad ;-)


Vad hände?

Flitig bloggar under sommaren?? eh nej. Har faktiskt loggat in flera gånger och tänkt skriva men nej har loggat ut lika snabbt. Kan känna att jag inte har så mycket att berätta. Om åtta dagar börjar jag skola igen, sommaren är slut och det är dags att komma in i verkligheten. Jag är noll taggad på att börja skolan. Vet inte alls vad jag vill och allt är bara jobbigt. Sen att sommaren är över känns jue skit. Kan fråga mig vad fasen har jag gjort? Klart jag gjort saker men detta året har då inte slagit sommaren 2010, fyfasen vad bra det var!
En sak jag gjort är i alla fall att jag har jobbat. I massor. Vilket jag tycker har varit väldigt kul, trivs skit bra. Kan vara en anledning till att jag inte vill börja skolan, vill vara kvar där.
Sen har jag jue självklart varit i Turkiet också, precis i början av sommaren, sist jag skrev faktiskt haha. Jag tänkte skriva redan när jag kom hem och berätta om allt i detalj så jag själv kunde gå tillbaka och minnas allt men ah nu har jag typ glömt det. Nä så illa är det inte, den resan kommer jag då alltid minnas! Både positivt och negativt.

Inget annat på hjärtat just nu, kanske blir bättre på att blogga, kanske inte. Ni märker.



är jue föresten mörkhårig nu också, hoppsan!

RSS 2.0