Jaha nationella i mon?

Hejsan hopsan vilken panik det var i Emmas huvud när hon för en timme sen fick reda på att hon hade muntligt nationella prov i svenska i morgon. Var sjuk när de pratade om när det skulle vara klart och inte snabbat upp det senare heller. Men men nu är jag i alla fall klar. Vet dock inte om jag har gjort rätt men med de förklaringarna jag har fått hoppas jag på att det är rätt.
Så nu kan jag lugna ner mig några kilo igen. pust

Studera på studiedag

Studiedag idag. Väldigt skönt och välbehövligt. Känner att dagen har varit ganska givande och jag har gjort något av den. Satt ett tag och försökte söka praktik och sommarjobb. Dock inget resultat men jag försökte i alla fall.
Jag har pluggat. Studiedag jue så då måste man la studera lite. Gjort lite på företagsekoniomin, läst några häfte till religionen och läst lite till provet som är på torsdag. Fick även till ett träningspass här hemma, crosstraninern 30 min och cykel ungefär samma.
När mamma kom efter jobbet var hon jätte trött och hängig så vi hjälptes åt att göra maten som vi just ätit hela familjen :)

Känns som jag har mer att ta tag i idag men det får vänta. Nu ska jag in i en låsas värld. Där jag kan skapa min värld till något bra.

Nostalgi från högstadiet

Haft en super mysig kväll i Aneby med några tjejor :)
Meningen var att vi skulle kolla på alla high school musical filmerna. Vi kollade på en och en halv. Haha blev så mycket prat med gamla minnen och massa. Dansade även typ det roligate spelet som finns. Just dance! Mycket stratt och något jag absolut vill göra igen hihi.



Alla vi dreglade också hyfsat mycket åt denna snyggingen. Seriöst, helt perfekt!



Spa vistelse

Har haft det hur bra som helst med Ida på Ronneby brunns spa.
Vi åkte lite efter 11 igår från skolan mot Ronneby. GPS:en hjälpte oss fint och vi kom fram några timmar senare, ungefär halv 3.
Gjorde om hemma lite sen bytte om till träningskläder och körde på gymmet där. Välförtjända efter ett träningspass drar vi oss mot spa avdelningen. Hur skönt som helst! Satt ute i en varm badtunna med minusgrader i luften och jättevarmt vatten, super skönt.
Efter några timmar där gick vi och fixade oss för middagen på hotellet.
Kvällens meny var:
Förrätt: Parmaskinkrulle med rostad paprika
Huvudrätt: Helstekt fläskfilé med kantarellsås och rostad potatis
Efterrätt: Bärruta med grädde
Ida och jag var verkligen jätte hungriga, inte ätit något sen halv 11 i skolan typ, så när förätten kom in var vi skit rädda att vi inte skulle bli mätta för det var skit lite. Nära på och fråga servitören efter närmaste pizzeria, haha. Nä men när efterrätten blivit uppäten var vi mätta och go som tur var, lyckad middag och mycket god.
Efteråt gick vi upp mot vårat rum och satte oss med lite vin och snackade ett tag. Båda var sjukt trötta efter att kört så långt och varit så avslappnade i spat haha så blev en tidig kväll emot vad vi brukar va uppe och tjöta.
Vaknade omkring 9-halv 10 och drog på oss lite kläder för en god hotellfrukost!
Klockan 11 hade vi våran spabehandlig inbokad. Åhh det var så hilma skönt. Ville inte att det skulle ta slut hihi. Absolut något jag kan tänka mig igen. Gick en sväng till spa avdelningen innan vi gick till rummet, packade och checkade ut.









vill redan tillbaks..

Kvällen spenderas hemma. Känner mig tråkig när jag har vit månad, haha. Men nästa helg, wohoo ;)


Spa weekend bokad

Allt bokat och klart! I mon drar Ida och jag till Ronneby brunns spa :) Ska bli så himla skönt.
Bor på hotellet där över natten, har tillgång till träning, spa, behandling, får 3-rättersmeny och massa fint!

inatt lär jag somna med ett leende :)


270111 - snart kör vi igen

Om livet hade varit som jag ville nu så hade jag varit i Egypten precis i denna stund. Ida och jag fick ett ryck igår att vi skulle boka en resa och åka med Sofie och Natali dit i morse. Allt var klart från föräldrarna oså men det var så otroligt billiga resor att de gick åt jätte snabbt. Så vi missade dom :/ Men vi sa det att vi bokar en kanon resa lite närmare studenten och åker då, då man verkligen kan släppa allt och bara njuta :)
Men skulle verkligen vara så perfekt att komma bort nu.. Så Ida och jag ska beställa en spa weekend till helgen (: mysigt!

Dagen har gått snabbt. Var i Eksjö efter skolan med Ida & Alice :) Så nu har vi fixat biljetter till Daniel Adams Ray den 5 februari!! Wohoo, as taggad ;D
Jag och mamma köpte hem egengjort sallad som man köper på konsum! Så himla gott :) men gud så mätt.. måste decka i sängen bara för det nu..

Och söta Jessica fyller år idag :) Grattis tjuuuusiga du!

250111 - mage som värker och hjärta som kämpar

Jag lever någorlunda igen nu. Vet inte vad det varit med mig men gissar på matförgiftning. Åt en liten bit pizza i söndags och efter det lite senare fick jag jätte ont i magen och mådde illa. Hade en hemsk natt kort sagt.
Fortfarnde ont i magen när jag vakade så blev hemma från skolan. Samma idag. Faktiskt bättre nu och känner att jag inte vill missa mer i skolan nu så ska förmodligen gå i morgon :)
Mitt liv har sett ut så mycket som film, film, webb program, oth, film, oth och så vidare..
Så varför inte fortsätta med ett vinnade koncept och köra en film till? Johan Falk och dragla till Kinnaman ;) wohoo

Grattis till mormor!

Idag fyller min lilla mormor år :) Så jag har haft släktträff typ hemma hos min morbror och firat henne. Haha halv gillar släkt middagar lite sådär.. Alla verkligen alla frågar en "aha vad ska du göra nu efter skolan då" Nä alltså jag vet inte riktigt svarar jag.. "Men något måste du la funderat på?" Det har jag hört ungefär 25543 gånger idag! Är man inte redan stressad över sitt liv så blir man det jue..
Annars så har jag en svenska läxa som är halv gjord. Ska göra den klar snart. Och mitt humör gick just till botten. + att jag fick jätte ont i magen. Världen är inte på min sida helt enkelt

220111 - hjälpande hand

Kom just innanför dörren. Tog mig en promenad till Farmor & Farfar innan i dag. De ville ha hjälp med sin ved, så jag har lassat ett stort lass ved idag. Alltid trevligt och hjälpa till lite och tjäna en slant :)
Stannade kvar och pratde en stund och la pussel med hjälp av både farmor och farfar. Gick sedan hem också och fick möte av mammsen. Otroligt bra väder att vara ute och gå i idag. Solen sken jätte fint innan på dagen och bra musik i lurarna.

Var riktigt skönt att bara vara hemma igår. Var super trött så hade inte orkat något annat.. Spenderade min kväll framför TV:n och sen filmen 40 year-old virgin! En kväll per helg är lite lagom att bara va hemma tycker jag, haha. Klarar inte av två, blir så rastlös.
Så fick erbjudande om att komma hem till Ida för kvällen, nappade direkt ;)




Älskade helg

Äntligen helg!! Riktigt skönt för jag har varit sjukt trött hela dagen. Hela veckan föresten..
Inga planer alls för helgen förutom söndag då jag ska fira min mormor :) Skönt faktiskt.
Har precis tittat klart på modevisningsfilmen ifrån 2:an. Haha kul och se faktiskt! Saknar det en aning ;)




I kväll ska jag nog ha mys kväll hemma med mammsen och broder(!) skrev jag just det där? Markus och jag hemma en fredagkväll samtidigt? Haha händer då inte för ofta..
Ska äta lite goda pannkakor och titta film :)

hejdå.

190111 - inte många ögon torra

Varit en lång dag i dag minsann! Började med super skön sovmorgon, sen har dagen rullat på i skolan likadant som alla onsdagar. Efter skolan åkte jag hem till tönten Ida och busade. Sen tog vi oss in till skolan igen för att kolla på några treors projektarbete, What-a-fun-raiser! Var en välgörenhetsshow för cancersjuka barn. Mega bra allihopa verkligen. Var nog inte många torra ögon där :')

huvudet mitt det gör ont.. så tagga sova snart?? Godnatt :) hihi

Fina mamma Helena!

På senaste tid har jag tänkt väldigt mycket på min kära mamma. Klart jag alltid tänker på henne så men jag menar mer den tiden då det faktiskt inte var säkert att jag fick ha henne kvar.
Många år sen nu men jag minns det fortfarande så himla väl. År 1999 fick min mamma diagnosen SLE. Det är en är en kronisk inflammatorisk sjukdom som hör till de reumatiska sjukdomarna. Det är en sjukdom som kan drappa alla organ, för min mamma var det njurarna. Gör att man får ont i lederna, svårt att röra sig, blir trött och massa sånt. Det finns både lindrig och svårare SLE, min mamma drappades då av den svårare och det var inte säkert att hon skulle överleva. Hon fick bra vård och operation och allt sånt så hon skulle klara sig. Men man blir aldrig frisk från en sån här sjukdom, man kan bara bromsa smärtan med medicin och sånt. Det är endå 12 år sen men tror det är typ 8 tabletter om dagen hon äter nu ändå, och fler när hon har riktigt ont. I och med att hon hade så ont hela tiden i början så blev det mycket jag som fick hjälpa till hemma, vilket kan vara väldigt positivt på ett sätt för att man lärde sig tidigt att ta ansvar. Menar absolut inte att det är synd om mig för att jag fick hjälpa till så mycket i hemmet, verkligen inte. Men klart att det var jobbigt. Fast såklart mer jobbigt för mamma. Hon offrade alltid så mycket för att min bror och jag skulle få ha det bra.
Jag blir jätte ledsen på mig själv när jag tänker tillbaka på alla våra gräl som vi haft genom åren, oftadels så onödiga saker. Om man varit nära att förlora någon så borde man vara mer försiktig.. Jag vet att hon verkligen gör ALLT för att andra ska må bra, speciellt vi i familjen. Hon tar alltid sig själv i andra hand och låter andras vilja komma först, så typiskt henne. Borde inte tillåta det för hon är verkligen så värd att komma i första hand. Alla som känner henne vet hur snäll och nära till skratt hon är hela tiden. Vet att hon har så ont varje dag men hon visar ingen smärta för våran skull, för att vi inte ska oroa oss och för att vi ska leva så bra som möjligt.
Risken att jag får denna sjukdomen finns också, den är nämligen ärftlig och drabbas i 9 av 10 fall kvinnor. Finns i släkten jue så klart lite orolig är man jue, men inget man kan gå och tänka på. Gäller att ta allt som det kommer och leva dag för dag till den bästa :)
Precis som min mammma gör. Så himla stark och underbar! Kan inte beskriva i ord hur mycket hon betyder för mig.
Mamma du är verkligen bäst och jag älskar dig så himla mycket ♥



180111 - bara vara

Så skönt när kvällen kommer och man får tvätta bort sminket. Älskar verkligen att gå utan smink hemma, så skönt och klia sig i ögonen och allt, haha. Måste bara undvika speglar mer ;)

Dagen i alla fall har rullat på, lite sovmorgon till kvart över 9, ska börja med ett nytt grupparbete på ARL:en, blir nog bra det :) Svenska lektion, Religion och sist mentortid. Fick reda på när man ska ha sitt utvecklingsamtal. För första gången ser jag faktiskt fram emot det. Himlans vad jag ska klaga!
Slutade omkring 1-halv 2. Ida och jag drog oss till gymmet och var hurtiga och var där över en timme. Tränade också faktiskt hela tiden ;)
La oss i varsitt solarium efter sen hem. Åt god mat och årest första semla :D Mums så gott!

Har tänt levande ljus i hela rummet och lyssnar på lugn yoga musik och bara försöker vara. Sjukt hääärligt!

170111 - önskar

Hej. Detta har inte varit någon bra dag. Måndag - säger allt tycker man. Nu ska jag titta på 40 year-old virgin.

hejdå.

Bastukväll

Blev ingen bio igår då nej som ni kanske förstod. Men vi tyckte att vi kunde göra något annat! Så vi fixade en lite spakväll hemma hos Ida :) Bastade, hade ansiktsmask, massage, åt fruktsallad och hade det bra tillsammans!
Blev lite rehabilitering, perfekt denna månaden när vi inte festar, haha.
Julia och Sofie åkte hem någon gång vid halv 12 tiden men jag stannade över natt. Vaken ett bra tag och hade våra fina samtal som alltid. Ida bäst♥
Vaknade en aning sent idag. Klockan 1. Inte okej, kommer då inte lyckas somna bra tid i kväll..
Stannade hos Ida hela dagen haha, tiden bara flög iväg och jag orkade aldrig åka hem. Trivs där så bra :) Spelade Alias med Reneé och Niklas, skit roligt! Seger till Ida och mig. Såklart ;)

bara depp och ledsen nu för att det är söndag och skola i mon. Ta mig till helg redan nu.. :(









150111 - skrattar

Hahaha alltså man kan jue bara skratta! Sofie och jag sitter vid datan i skolan igår och tänkte reservera biljetterna till bion The Tourist ikväll. Reagerar på men hjälp vad stort det är, sån stor sal har inte vi suttit i där förut. Sen ba aha ska man hämta biljetterna en timme innan? Brukar det inte vara en halvtimme? Konstigt tycker vi men aja det kör vi på. Så nyss skulle jag bara gå in och kolla på brekräftelsen. Tror ni inte att vi har bokat i Stockholm då? hahaha hur lyckas man? Och alla platser är slut i Jönköping.. dumt.


knas

Fredag, helg i rätt tid!

Kom typ just innanför dörren. Tvättat bort mitt smink, det som var kvar vill säga efter alla tårar i kväll. Ta det lugnt inte så illa :)
Efter skolan idag så åkte jag till Eksjö och hämtade upp Therese på hennes skola, sen fortsatte vi till Vetlanda för lite shopping :) Hittade lite smågrejer bara, inte super sugen på att slösa pengar faktiskt.. Efteråt åkte vi hem till Theresee och käkade mycket god mat med hennes familj och tittade på The last sång. Där an tårarna. Båda satt och lipade som två barnrumpor :') hihi. En bra dag allt!
Min fredag kväll fortsätter med filmmys i sängen här hemma. Älskar att ha vit månad.

skönt med helg!!

130111 - Torsdag

Var visst ett par dagar sen. Men tror ni överlever va? Fast jag vet jue att ni sååå gärna vill veta vad som hänt i mitt liv så jag ska vara snäll och berätta ;) hehehe

Det jag var på hos Jessica i lördags var super trevligt :) Köpte ett sminkborttaging för ögonen. Dyrt men hur bra som helst! Och vi bestämde visst att jag skulle ha en likadan träff :o Haha så min tur inom en snar framtid, tror dock jag ska höra om tiden kan ändras..
Sen har det varit en hel del träning, höhö får se hur ofta jag är så duktig! Tisdags sov jag även hos Alice, längesen sen sist så var hur mys som helst (:
Idag var jag uppe med tuppen, klev upp ur sängen, käkade lite frukost och drog mig in till Tranås halv 7 i morse där jag och Sofie simmade i 45 min. Duktiga tjejer minsann hihi! Skulle vara skönt och få lite rutin på det och göra det någon gång ibland..
Sen hade jag lång dag i skolan med mycket håltimma som varje torsdag. Så jag och några tjejer drog oss till Gotteriet för lite lunch :)
Och faktiskt en kul Digitalt skapande lektion idag, fick reda på mitt prov. Oväntat och roligt resultat :) Sen håller vi på att klippa ihop filmer som är först en bild på sig själv som övergår till en annan sen. Jag gjorde mig som övergår till Ida. Blev ruggit lika ;) tvillingar för fän!!

jag är fått en hemskt äcklig knöl bakom örat precis vid mitt hål för öronhänget längre upp. Ser hur snusk ut som helst och jag jätte ont :( mamma är livrädd att jag ska dö och vill skicka mig till en läkare haha. lilla mamma..

Sminkparty

Snart ska jag iväg till Jessica på sminkparty! Ska bli super kul :) Kommer dit en säljare från Mary-key så får man sminka sig och testa sig fram och se om man sen vill köpa nåt. Får se om jag blir intresserad av att köpa, annars är det jue bara kul att testa :)
Senare är det tänkt att jag och Jessica ska träffa Olivia :) Äta lite gott kanske och titta på film. Lite myskväll sådär (:

Ha en bra dag! ♥

Över Linköping vilar det en förbannelse...

Herregud vilken natt jag haft.. Kan ta det från början. Jag, Ida, Sofie och Jennifer åkte och kollade på bio i Linköping. Kollade på filmen Easy A, en ganska rolig film men lite B faktiskt. Efteråt tänkte vi satsa på en utgång, började med förfest hos några killar Jennifer kände, sen vidare mot stan. Blev Platå för kvällen, helt sjukt att så många är ute en torsdag egentligen men det var hur mycket som helst faktiskt! Där inne och när vi väl dansade var det kul :) Men vi var lite sega allt så ungefär halv 2 tänkte vi åka hem så vi gick till parkeringshuset där bilen stod. Grindar för ingången? :o Vänta grindar för utgången också? :o Paniken var nära och vi insåg att vi inte skulle få ut bilen förens klockan 6 på morgonen då dom öppnar igen. Det parkeringshuset har alltid varit öppet dygnet runt förut? :s
Var bara att sätta sig på en grill och käka lite, stannade där till tjugo i fyra då de stängde. Gick runt på stan till 4 ungefär och träffa på en jätte skum kille!! Efter det hittade vi en bakgård med en trapppa ner till en källare där vi satt och skrattade och hade oss för att hålla värmen uppe ;) haha. Typ lite efter 5 gick vi mot stan igen och såg en brevbärare gå in i en trappuppgång, fångade dörren när han gick ut och satt där och värmde oss lite. Tiden gick fort och äntligen blev klockan 6 och vi fick springa till bilen och åka hem! Det var lycka :D
Jag kände mig konstigt nog ganska pigg så valde att köra hem sen.. Kom i säng ungefär halv 9 i morse.. Sov till kvart i 4 i dag, hopp hela dagen förstörd..
Hade planerat att åka in till Tranås på 18-års fest men min kropp är inte som den ska efter i natt.. Så får vara hemma :( men orkar inget annat heller.
Har jätte roligt liv och kollar på Let's dance ;) haha


Ni festar, jag tränar

Jag har mega tråkigt! Har haft det i princip hela dagen. Men ska snart dra mig mot Tranås. Medan alla andra är ut och festar så tränar jag! Jag går in för mitt nyårslöfte ;) Duktigt där av mig, Sofie och Natali som jag har med mig ikväll!
Men kan inte påstå att jag är super pepp.. Var jätte taggad innan men jue mer jag väntat jue mer opepp har jag blivit. Ont i magen och allmänt seg. Men får la köra lite lugnt. Måste jue tänka på att jag varit sjuk också :)

Ha en bra kväll! Dansa för mig med ni som ska ut!! ;D

Jobba på sommarkroppen 2011 (hahaha)

Kände ett behov av att ställa klockan idag så jag inte skulle sova till typ 1-2 eller nåt! Känner att jag missat så mycket av lovet redan genom att va sjuk så ska la inte sova bort resten, visst? ;-)
När jag vaknade ställde jag mig lite på crosstrainen, ska jue bli ett bra träningsår för mig med början nu eftersom jag varit sjuk.. Är fortfarande inte helt 100 % bra men orkar inte ligga inne längre.
Det enda som jag bestämt idag är att jag ska försöka ta mig till tranås och träna med Sofie :) Ska försöka få lite färg på kroppen också, länge sen nu...
Resten av dagen får vi se lite! Nu ska jag i alla fall sätta på min serie som jag köpte igår. Ebba och Didrik var det föresten :) haha minns ni dom? Jag kollade på första cd:n igår och jag dog av garv i pricip hela tiden, såå söta!

man måste ha lite barnasinne kvar ;-)

Spotify i mobilen

Hemma för någon timme sen :) Köpte faktiskt inte alls mycket idag. En tröja, öronhängen och två filmer! Otroligt för att vara mig, haha. Sen har jag fixat spotify till mobilen nu, YES! Så håller på att ladda ner spellistor nu så jag kan lyssna offline :) super smidigt!
Annars då? Ser ut som jag ska sitta här ett tag till.. sen kolla på någon av de nya filmerna :) i mon hoppas jag att jag mår super bra och är fit for fight så jag kan åka till Shape och träna!

Shoppa två dagar. Jag trivs!

Hade jue svårt att somna ni vet. Runt klockan 4 somnade jag (!!) Men bara upp och hoppa vid halv åtta och börja fixa sig lite lugnt. Mamma och jag åker ner till Aneby till mitt tåg. Nartuligtvis är det inställt. Så min snälla mamma skjutsar mig till Tranås där jag möter upp Julia och Ida. Vi tar oss till Linköping och går och strossar i lite affärer innan Subway. Hur mätta som helst fortsätter vi. Fick en del inköp men inte så mycket som det brukar, hehe. Köpte en ring, ett vanligt linne, hittade en kavaj och ett par träningsskor. Jag har gått och tänkt köpa ett par jätte länge men känt att jag inte vill betala 500-700 för ett par skor.. Så hittar jag exakt ett par såna jag tänkte mig på skopunkten för 149:- Wohoo! haha. Kanske inte är så bra då men vi får se hur länge dom håller ;)
Var även inne på den omtalade affären Circus sale i Tranås! Hittade en body och en T-shirt! Helt sjukt, 40 kronor för båda dom!

Efteråt åkte vi hem till Ida och drack varm chockladmjölk. Alla tre var med rätt trött så lite oseriös stämning bland oss ;) Mina dömhövun <3

Idag blir det minsann mer shopping! Följer med min mor till doktorn i Jönköping. Förmodligen brinner det bort yttligare lite pengar..

haha vad är grejen med att jag fick dubbelt så många besökare på en dag försten? Var mina "försöka-sovinlägg" så roliga? haha


Ni får en lista

Försöker göra mig trött.. Sorgligt nog gör jag nog bara er trötta, haha!


Nämn något som gjorde dig glad igår: Fick 40 spän av en full kille haha
Vad gjorde du kl 08 imorse: Söööv! :D
Vad gjorde du för 15 min sedan: Borstade tänderna
Det sista du sa högt: Godnatt. Nejdå
Det senaste någon sa till dig: Godnatt, nu lägger du dig inte för sent..
Vad har du druckit idag: Vatten och apelsinmer
Vad var det senaste du åt: Lax
Vad var det senaste du köpte: Hmm måste varit en drink på statt? haha
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt och snöigt! Kallt framför allt..
Godaste glassmaken: Vanilg :) och piggilin på pinnglass
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: För andra kanske men inte för mig haha
Sover du tungt: Nja ibland
Drömmer du mardrömmar: Kan hända
Trivs du med ditt jobb: har inget..
Favoritklädsel: Typ svarta byxor någon t-shirt eller skjorta
Favoritlåt just nu: Oja många,många! Men kan säga Stand by me
Vad ser du om du tittar till höger: En vägg
Vad gör dig glad just nu: Tänken på att få lämna askeryd lite i mon..
Vad ska du göra härnäst: Slår la på en film innan jag lyckas somna
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: irriterad på min hals och att jag inte är trött
Favoritgodis: Choklad :)
Kläder just nu: Min london t-shirt och trosor
Sommarplaner:? Ta studenten, resa och förhoppningsvis jobba och leva livet!
Hur många kuddar sover du med: Har tre men ligger bara på en
Spelar du något instrument: nej, men önskar man kunde :/
Morgon eller nattmänniska: Helt klart nattmänniska
Vad är viktigast för dig: Att dom jag tycker om har det bra och får vara friska :) och typ lyckas med saker jag ger mig in i
Är du kittlig: mycket :o
Snarkar du: när jag är förkyld kan jag göra det men inte annars tror jag.. ingen som påstått när jag varit frisk i alla fall :p Dock pratar jag i sömnen :) haha
Stjärntecken: Fisk
Äckligaste insekten: Kackerlackor! Som tur ser man inte dom så ofta hehe
Längtar du mest efter just nu: Få komma bort till värme!!

Borde sova

Jag kan inte sova. Men jag borde. Ska upp halv åtta i morgon. Ska följa mamma ner till Aneby till doktorn, sen åker jag vidare till Tranås och möter upp Julia och Ida :) Vi ska ta oss en tripp till Linköping och fira Julias körkort! Blir lite shoppig och äta gott oså. Ska bli skönt och ge sig ut lite. Tröttnat på mitt rum en aning efter att legat här i pricip hela lovet..
Gissar på att det kommer spenderas lite pengar i morgon, men jag har fått in studiebidraget och lunchersättningen sen praktiken så det känns okej! Jag skulle verkligen behöva ett jobb.. Tjäna lite egna pengar till studentresan. För jag ska bara iväg!! Vill bort härifrån, till sol och värme. Jag som inte ska gå bal tycker jag kan unna mig något annat som blir ett minne för livet.. Och om jag inte slösar pengar på balklänning måste jag la slösa det på nåt, visst? hehe.
När man märker hur andra börjar köpa balklänning och fixa och dona inför balen blir man jue lite sugen faktiskt.. haha fandå.. Får la hoppas man blir gift istället? ;) då får man jue fixa likadant med klänning och grejer.. haha.



Ser inte helt fel ut va? ;)

Fick mig en liten funderar innan. Undra vad folk egentligen tycker om mig? Om jag tänker hur jag ser saker och människor vara så undrar man jue.. När man är ett tjejgäng så är det jue lixom ALLTID skit snack. När jag inte är där då? Vad säger dom om mig då? Man kan höra kompisar säga om kompisar: "åhh gud hon är så jobbig när hon gör si, och hon är så jobbig när hon gör så!" Fast när man tänker efter kanske man inte ens vill veta? haha. Kan inbilla sig att de flesta gillar en så får folk prata bäst de vill! För skitsnack kommer man la tyvärr aldrig ifrån?

2011

Nytt år med nya möjligheter! Detta år kommer bli fantastiskt känner jag på mig! Mycket som ska hända :)

Nyårsafton hade jag la kul! Ångrar inte att jag åkte in, inte blivit sjukare än i alla fall. Faktiskt bättre :) så skönt. Började i alla fall kvällen hemma hos Elin med några tjejer. Käkade god mat, spelade spel och dansade! De flesta av oss drog till statt senare på kvällen med ännu mer dans och drinkar!
Tog oss ur till ett väldigt blött torg vid 12 slaget också. Sa lite gott nytt år och sprang in dyngsura för att fortsätta dansa!

Efter stängningsdags började vi vandra oss mot Andreas hus där vi sen sov! Somnade la runt halv 7 och blev väckt 11. Var hemma i Askeryd någon gång vid halv tre :) sängen ungefär hela dan sen, trött hehe.

Tog inte mycket bilder men ka bjuda på de jag tog :)




Söta Sabina!


nåja lite..

Sen för typ första gången ska jag faktiskt ha ett nyårslöfte! Anger aldrig några annars men kan jue försöka nu. Har bestämt att 2011 ska jag bli mer hälsosam och inte äta godis och för mycket onyttigheter! Kan jue säga så, så får vi se hur det går ;) haha

RSS 2.0