Rullar på

Känner mig bra trött i huvudet. Var i skolan till 13.20, kom hem och var där i en halvtimme, hann äta och skicka in ett arbete till min lärare. Sen iväg igen och jobba, kom därifrån vid 19.20. Direkt när jag kliver in innanför dörren så vill min bror ha hjälp med en läxa. Som bara strulat! Vi satt med den till typ hav tio. Wohoo dagen har då verkligen gått i ett. Och nu är jag trött tillåt mig sova.

I morgon blir det lunch med lärarna på någon golfresaurang. Hoppas på lika bra väder då, sjukt fint väder idag :) synd bara att jag inte fått njuta så mycket..

Godnatt!

Förskjuten morsdag

Kan fortfarande inte släppa hur otroligt snygga alla var igår på röda mattan! När min klass gick stod man med ett leende hela tiden, så himla fina :')
Men för att jag stod där i två timmar igår får jag sota för nu. Det var skit kallt och det har gjort mig sjukare, ligger med feber och knarkar alvedon.
Men idag är det inte mig jag tycker synd om utan min mamma. Det är jue morsdag och konstigt nog så har nog min mamma större förväntningar på den dagen mer än typ julafton och födelsedag tillsammans haha. Vi hade i alla fall planerat att åka till hennes jobb och överaska henne när hon slutat med att ta henne till en restaurang och äta en fin middag hela familjen. Men nu när jag känner mig såhär så går det inte. Men för att hon inte ska bli ledsen och tro att hon inte får nåt gjorde jag en inbjudan till henne och vi tar den där middagen på torsdag! :)


Grattis på morsdag min fina mamma ♥

Rajraj fredagkväll

Jag är trött på att vara sjuk. Och ja jag får klaga! Det är fredagkväll och jag är hemma och har mina näsdukar som enda vän. Och min mamma då.
Rent spontant känner jag att jag skulle skitit i skolan idag för jag har blivit sämre. Men att ta hem Info & layout boken för att kunna plugga i helgen var ett måste så. Och att jag fick reda på att jag satte VG på mitt paper i psykologi och därmed får det som slutbetyg känns det bra ändå.

Men bra att jag är hemma och kurerar mig för imon ska jag minsann INTE vara hemma. Mina vackra klasskompisar ska gå balen och det måste man jue självklart se hihi. Nu kan man jue tycka att det är tur att jag inte går, eftersom jag är sjuk. Men på ett sätt skulle det faktiskt varit himla kul. Men och andra sidan skulle jag bara känna mig ful emot alla andra som ska gå haha. Ska i alla fall stå med kameran i högsta hugg och sedan äta god mat med de andra som inte går :) fejnt!

Känner mig helt dosig i huvudet så ska nog snart lägga mig. Be en bön att det blir fint väder för de som går balen och sen sova!

Godnatt :-)

Sängen är min vän

Blev hemskickad av min lärare igår för att jag inte såg ut och må så bra. Vilket jag inte gjorde heller. Usch stackars folk som fick se mig igår, såg för hemsk ut. Men inget jag orkade bry mig om, var så lycklig när jag fick återförenas med min säng sen. Stannade där resten av dagen och har inte kommit ifrån den än. Sa redan igår til klassen att jag inte skulle vara med på friluftsdagen, hoppas de förstår! Och att det går bra för dom.

Fick för mig att börja kolla på Full frys så jag har lite att underhålla mig med!


I wish I could turn back time

Lång dag

Skola från 9 till 12 sen jobb från 15-19, detta tillsammans med min fina feber och halsont. Hyftast seg i huvudet! Men det gick bra att jobba i alla fall, kändes som det mesta satt kvar i från kassan på Willys. Bara en del saker som ser annurlunda ut. Men det kändes bra i alla fall :) och känns som jag kommer jobba lagom mycket. Dåliga är la att det är mycket kvällar.. man vill umgås med vänner och ha det bra på sommarkvällarna jue!
Men det blir nog great, nu ska jag kolla BB sen igår och sen sova, slut i huvudet haha.

2305

För omväxlingens skull har jag gått och blivit sjuk. Min kropp tyckte nog det var dags igen. Men jag försöker leva på ändå. I fredags var jag bara hemma och vilade, super skönt. Hade tänkt att vara hemma lördagen med och bara köra min bror på kvällen men min extra familj bjöd över mig på middag för att fira Ida :) Grattis<3 super god mat och jag fuskade på min diet för hennes skull hehe.
Var hemma från henne ungefär vid 11 och sov en liten stund, vid ett klev jag upp och drack lite te innan jag gav mig iväg ut på vägarna, fyllechaffis åt min broder. Hade en händelserik natt och somnade omkring 5 på morgonen..

Ingen skola för min del idag, men trots feber och halsont åkte jag in till Jönköping på en intervju för en skola till hösten. Det gick bra och ah skulle nog kunna tänka mig att gå där om jag inte får tag i bostad i Göteborg.

Intervjuen höll på i en och en halv timme så ah nu är man hyfsat trött. Men bara att plugga arl med dig nu Emma!


Studentskiva

Tack och lov att det finns 24 timmar på ett dygn. Haha tiden rent ut sagt flyger iväg så jag behöver de timmarna. Igår var det Hp08:as student skiva och det var en fantastisk kväll! Hade roligt och blev mycket dans, gillar vi jue. Bara början på alla galna och roliga kvällar det kommer bli framöver  mot studenten, vara 24 dagar kvar ;D
Och jag ska på intervju till en skola jag sökt i Jönköping på måndag, nervöst och kul! Man känner att det närmar sig nu..

Nu sitter jag med mitt psykologiarbete och är i princip klar men jag har inget riktigt bra avslut.. skit svårt med det tycker jag. Speciellt när man har pressen att det måste bli bra. Men nu får det gå som det går hehe.
Men den skrivs kanske inte av sig själv så back to the psykologi!










hihi tog lite bilder från alla möjliga på facebook! :)

Uppskattad helg

Söndag är här och helgen är snart över! Har varit en väldigt skö helg. Var jue som sagt hemma hos Anna i fredgas och hade det för bra med henne, Sanne och Jessica! Fick till lite goda drinkar och hade det fint!











Jag och Jessica sov hos Anna och åkte hem tidigt på lördagen, tog de lugnt hela kvällen vilket var jätte skönt :) Idag har jag inte gjort överdrivet mycket heller haha. Läst ur min svenska bok och lite. Ska om någon timme ta mig till Tranås för träning. Först spinnging i en timme med Martina och sen poweryoga i 75 min själv!

!



ja, jag äro redo!

Trevlighelg!

Himla fint med fredag! Just sökt in till en till skola, hihi verkar as bra! Men inget slår vad jag tycker om Mölnlycke än, men där är det bostad som är problemet..
Sak samma nu, det är helg och jag vill njuta! Ikväll ska jag det minsann ;) Ska hem till Anna på drink kväll och dansa natten lång!!

Men först ska jag ta och träna och kanske en powernap så jag klarar kvällen, sjukt trött!

12 maj

Puuh vilken dag. Den har bestått mest av väntan. Slutade min första lektion vid 10 och min nästa var vid 14.10. Alltid lika härligt. Men gick fort idag faktiskt, betade av lite plugg. Efter sista lektioen var det yttligare lite väntan. Skulle gå på core och zumba, coren började 7. Hade tänkt avboka men var visst försent och jag orkade inte utnyttja Martina så blev ett pass där med ;) Men inte lika mycket väntan då jue hoho.  Gjorde då lite svenska i väntan och pluggade till provet i mon, men känns som det inte är så mycket att plugga till.. Hoppas på det bästa!!

jag är helt sjuk och alarmet står på 04.50 i morgon så jag ska krypa ner i min sköna säng nu! Godnatt :)

Försök knäck mig!

Halva veckan gått och jag vill bara ha helg. Men på ett sätt inte för jag måste plugga denna helg. Inte kul. Känns som jag badar i saker och göra. Har ingen ork till att ta tag i nåt. Vill la ha högen tillräckligt stor antagligen. Och nu är den ganska stor så paniken kommer. Men har betat av lite idag. Har en svenskabok på 300 sidor som ska vara klar till på Tisdag. Läste 50 sidor innan i dag, och läst ett stycke innan förra veckan och så, så 100 sidor kvar i alla fall. Den ska jag skriva ett arbete om, boken och författaren typ få någon bra infallsvinkel, hu?
Har massa uppgifter till Information och Layout lektionen som skulle gjorts i Måndags men jag var jue sjuk då så det ligger över mig nu. Har visst prov på fredag i företagsekonomi och jag fattar lagom lite. Ett häfte i det ska vara gjort också, tror ni jag är klar eller? Tackar Gud att jag har massa med håltimma i mon.. Skönt att ha det mesta av psykologin gjord i alla fall. Vill bara få till ett bra slut. Men verkar jue som den aldrig ska in så det är sista prio nu.
Det första är nu att söka in till skolan i Mölnlycke, något jag sitter och håller på med nu. Ska skriva ett personligt brev och massa.

Ja, jag älskar livet!

Välkommen helg

Veckorna går fort och det är redan helg igen, jag klagar då verkligen inte! Slutade vid halv 11 idag, gav mig den friheten haha. Blev hämtade av min bror i Aneby och åkte till Farmor och Farfar för lite god mat. Himla trött så somnade till ute på altanen och vaknade med dräggel på armen, mys. Farmor kasta på mig överheta kläder och ville ha hjälp på vedbacken med att klyva ved. Duktig tjej och ställer upp som nu får leva med cuttade armar för några dagar, snyggt!


måste finnas bildbevis haha

Ikväll ska jag till Sara och mysa med några :) fejnt! Först ska jag skjutsa runt på min bror och sen hämta han, dags att betala tillbaka kanske efter alla 45786 000 gånger han skjutsat på mig! (a)

050511 - nyp mig i armen

Det känns som att jag lever i en dröm just nu. Kan inte riktigt avgöra om det är mardröm eller en bra dröm. Vi pyntade Handels korridorer jätte fint i dag till studenten. Studenten som bara är en månad bort ungefär. Kom ihåg när vi gick i ettan och pratade om när det var vår tur men att det var långt kvar tills dess. Nu är vi snart där och tiden har verkligen flygit iväg. Jag vill inte bli vuxen. Jag vill såklart ta studenten och allt sånt kul men sen kan jag komma tillbaka till HP08 i höst igen. Känner mig så osäker på allt nu inför framtiden. Vet inte om jag ens orkar sätta igång och plugga direkt som varit en självklarhet innan..
Testat mina klänningar och sånt idag och försökt klura vilken jag ska ha när. Testade även studentmössan, sitter jue så jävla fint men sanningen är den att jag höll på att börja gråta. Allt kommer så plötsligt känns det som. Känns som det inte var länge sen jag inte kunde gå på stan utan att hålla mamma i handen. Nu måste jag släppa taget och klara stå på egna ben. Dags att vakna nu Emma och inse, detta är din verklighet.
Men jag kan ändå säga att på student dagen kommer jag vara så in i bomben stolt över mig själv, klarat 13 år i skolan!

puh..
En annan overklig sak men en så underbar dröm upplevelse! VÅR RESA TILL TURKIET ÄR BETALD! Jag ska äntligen få åka på min första solsemester! Och med fina vänner, jag gillar ♥


040511

Inte fel med sovmorgon idag. Mådde inget bra igår kväll så la mig tidigt och fick många timmars sömn i natt, fejnt! Dagen har gått fort tycker jag, jobbat mycket med tråkiga UF men wohoo snart över! Efter skolan åkte jag hem till Olivia och spenderade resten av kvällen där. Hade mys med mörk choklad och Big Brother! Hon hade ett sånt där rullband som jag självklart var tvingen att testa, haha as gött jue!
Kom hem för inte så länge sen och har krypit ner i sängen. Kan vara dags att sova snart, upp tidigt i mon. Börjar dagen med en redovisning om Jehovas vittne. Vi kommer rocka!

Godnatt vänner :)

030511

Slutade vid 12 idag men kom minsann hem för typ 40 minuter. Vad har jag nu gjort i Tranås så länge? Joho Jessica, Alice och jag var duktiga och satt kvar i skolan till kvart i 3 och jobbade med ett grupparbete i Religionen! Ganska klara tror jag :) Sen tog jag mig bort till gymmet och körde stenhårt där en timme.
Ska nog dra på avsnittet från Big brother igår nu och sen ska jag försöka sätta mig med psykologin igen. Ska visst inte vara inne på torsdag som jag trodde men himla skönt och komma något vart nu och inte stessa fram det i sista sekunden!


Ett ben hit och ett dit

Eftersom man inte blir inbjuden så får man göra sig ett eget bra valborg hehe! Åkte som jag sa igår in till Eksjö igår, hem till Sebastian som hade fest. Goa och glada människor som gav mig en bra kväll :)

Varit seg och trött precis som om jag vore bakis fast att jag inte drack en enda droppe igår :p Men fick i alla fall fingrarna ur röven och plugga lite, bra där! gjorde så mycket jag fattade på företagsekonomin och har börjat och skriva på mitt papper i psykologin. 2 och en halv sida är jag på ungefär, typ det svåraste kvar nu..

Träningskläderna är på, ska dra mig till Tranås för lite poweryoga!

RSS 2.0