Uttråkad

jag har galet tråkigt. det är märkligt hur man dras till datan när man har massa annat att göra? Borde plugga på Idrottshäfter. Bara jag som tycker det är larvigt att ha prov i idrott i teorin?

Jag var föresten och frågade om sommarjobb i dag. Gick sådär kan man säga. Ica hade tydligen inte börjat ta tag i det där än. Tydligen fler här som är sega ;) Och konsum hade helt fullt så det sket sig.. Blir en sommar till på Stalpet kanske ? Gör inte mig något ;) Tjänar jue hela 55kr/h nu i stället för 35 i och med att jag är 18 ;) Gött! känner mig road av mig själv att jag ens orkar skoja om det. Men förra sommaren klarade jag mig jue när jag hade så fint besök nästan varje dag !

jag bara skjuter på provet..har gjort det hela dagen nu. Och snart måste jag jue tyvärr sova så kanske inte blir något ikväll? Jo det måste det verkligen för i mon sover jag jue hos alice. Vi är inte kända för att plugga bra tillsammans precis ;)

känner att jag bara tjatar och skriver utan mening nu så ska säga stopp där innan..nåt ? fortsätter nog med mina otroligt snygga cambilder i stället ;) sa jue att jag hade tråkigt

Hejdooo :)




regn hos mig

290310

sitter och försöker intala mig att kebabrulle är nyttigt. Dom tankarna behöver jag när man tänker på att jag ätit det 2/3 dagar. uppsi ! men åhhh så gott ;);) dock mår jag lite illa nu men släpper la. Måste snart ta tag i att plugga till provet i Idrott, då kan jag inte må dåligt.

Måste bara meddela att jag kom in på min inloggning med körkortsfrågor i går kväll och klararde alla gånger på repetitionen (Y) Min körlärare pratade om att boka uppkörning snart (!) hjälp !
Fast när får ingen veta för det ska jag inte säga till någon ;) ni får se när jag kommer tutande i stället ;D höhö

ryktas om att jag ska sova hos alice i morgon så blir nog inget inlägg då. men kanske något mer i kväll ;)

Spotlessly clean

Nu är jag äntligen klar med städningen ! Finfint. Jag klarade ett körkorttest innan, tänkte vara duktig och ta ett till men nu kan jag inte komma in ?
Får ta och träna lite i stället kanske. inte gjort det på veckor känns det som i och med att jag varit sjuk :o Tar mig kanske en prommenad och rensar lite tankar.



det händer aldrig mig .

Okej nu kommer..

Okej nu kommer jag vara sysselsatt för några timmar framåt. Ska ta tag i mitt rum.

klickat hem ett par nya leggins också (Y) fint

Sunday

Riktigt mysig kväll i går :) Kom hem någon gång vid halv 1 tror jag.
Att det är vår går det inte tveka så mycket om längre för nu ska man jue ställa om klockan till sommartid :D yeey. I går känndes det skönt och sola..inte i dag. Brände mig så in i, i ansiktet :( var så längesen jag solade så var nog lite för länge..

Helgen går lika fort som vanligt och nu är det söndag igen. Fast denna veckan går vi bara fyra dagar sen är det L O V :)
Inget och plugga på i dag tror jag men ändå så mycket måsten. Måste verkligen städa mitt sjukt stökiga rum. Och måste även köra massa körkortsfrågor :s orkar inte. skulle ge mig ut och köra också.


Ready

Nu är jag klar för kvällens festligheter ! Pizza och film (Y)



snön försvinner mer och mer :)

270310

Hej Vänner. Jag kom just hem i från Olivia efter att sovit där i natt. Det blev lite fest igår. Lite sådär spontant är jue kul. Men var inte jätte taggad på fest så tog det ganska så lungt men kul ändå jue ;) Innan jag åkte hem från aneby tog Lovisa, jag och Olivia en 20 minutare. Skönt! Hinner inte så mycket mer nu innan jag ska iväg igen. Ska fira Pumba som har fyllt år ! Ska leta på någon film till det..?
Mamma och jag får åka lite innan för jag måste köpa en ny foudition </3 hinner jag en körkortsomgång innan tro?

Ta det lugnt ikväll folket och kliv inte i koskit :*

Lyckad modevisning

NU. kan jag pusta ut och vila igen mig lite. Men bara en dag. Modevisningen är nu över. Känns hur konstigt som helst. Att något man jobbat så mycket och länge med kan ta slut på bara en kväll. Men det var gaaalet kul :D Vi är så sjukt bra !
I dag är jag hemma från skolan, och jag tror de flesta vet varför. Har inte mått alls bra de senaste dagarna med modevisningen. Under själva föreställningen hade jag det så sressigt att jag inte ens hade tid och tänka på det. Bra det !

i dag ska jag bara vila och ta det lugnt. i mon är vi på't igen med halkbana ! uhhhh ;)


Vän

Matilda är fin ! Puss på henne !
Julia och jag har rosa linnen på oss i dag !
Mitt hjärta mår illa men hon ska få sig en sjuk kram sen, då mår hon bättre ;)

och jag mår fortfarande pissssss ! puss

just det! Julia har ont i ryggen. fast mest i axlarna ;) oj nu fick johanna ont i magen också :o och matilda i bollen !

och olle tycker jag ska komma ! missförstå mig rätt ;)

ÖvaÖva

Äntligen hemma efter en hel dag i Tranås. Åkte in vid 10 och körde runt där och tränade med pappi. Vid 12 stanna jag utanför parkhallen och nästa träning började. Inför modevisningen då. Slog mig att jag bara är två dagar kvar nu :o sheeit ! fast jag är inte så nervös än faktiskt. men det kommer kan jag lova ! Förkylningen är inte bättre precis. Så ganska så jobbigt att vara där och öva när jag skulle behövt vara hemma och vila. Undra hur man ska klara två dagar till med hårdträning? Men tror jag har koll på alla mina gångschema i alla fall !

I kväll är fina Joel Kinnaman tillbaka i Tvburken ! Saknat han minsann :) hihi

E M M A

Sick

Fick just oder att upptadera bloggen. Lika bra att lyda kanske ? aa, jag är sjuk. Dödssjuk. Kan inte röra verkan armar eller ben. Så det här inlägget har jag anställt en för att skriva :) okej så farligt kankse det inte är riktigt. Men ganska så död är jag. Ligger bara i min säng och gosar med min förkyldning. mysigt ! Taggar inför morgondagen. Övning inför modevisningen hela dagen. Sen två hela dagar till. Känns sådär,

Jag har inte skrivit om detta innan men Lisa och jag planerade en överraskningsfest för Elin. Och i går blev den av. Trodde först att jag inte skulle kunna vara med för att jag var sjuk men när ena avhoppet efter det andra kom så tog jag mig dit ändå :) Självklart ville jag jue så gärna när vi planerat och donnat så mycket. Okej mest Lisa men i alla fall ;) haha. Vi hade allt lite motgångar men lyckat blev det ;D Vi lyckades lura henne ordentligt och tårara av lycka kom ! Precis som det ska vara (Y) jag stannade dock bara någon timme.

Fick även mina kläder och grejer från nelly i torsdags :) Av det köpet drar jag slutsatsen att jag verkligen måste lära mig att gå i 11 cm klackskor (?) och att jag antingen måste banta eller skicka tillbaka mina byxor......

jag skulle egentligen lägga in bilderna på snygga tilda och mig i våra uber snygga kläder från mollys hus men tror jag ångrade mig :)

nog från mig och min säng för den här gången. Håll er friska !

Säger godnatt

Huvudet värker fortfarande efter 2 tabletter. Engelskan går verkligen inte in. Att man inte kan vara bra på engelska automatiskt ? tror jag går till sängs nu. Känns ganska så hopplöst. Hej du fina håltimma i mon! Du blir pluggtid. och lite sovmorgon i morgon faktiskt :)

GODNATT,

Men kul att bli sjuk

Fint att jag har fått feber. Lagom och bra till modevisningen sådär ! Men det är la bara att härda ut. En riktig klagar dag i dag känner jag. Emelie och jag gjorde knappt något annat än att klaga när vi var och delade ut modebladet. That´s right ! Medan alla andra i tranås låg och sov så gott på sin studiedag var alla i HP08 och delade ut modeblad till modevisningen. Duktigt kan man tycka men fruktansvärt jobbigt. Känner av det riktigt i min kropp. Finns som sagt dumma människor till allt men puss på mitt hjärta för hon inte börja gråta :):) lite pizza efter att varit ute och gått i flera timmar var inte helt fel. Även där lite dumma människor som inte vill samarbeta när vi ska värma vår pizza ? Även en liten attack av arg reklamhatande gubbe i bil. puuh, vilken dag !

Kom just in från en tur med pappsen och bilen. Både pappa, bilen och jag överlevde ! Alltid ett bra tecken, visst? :)

nu väntar engelska böckerna så fint på mig här på golvet......... jag orkar inte.

en kopp te för halsen får det bli först !

jippi

"Din order har idag levererats ut från vårt lager, och når dig inom 2 arbetsdagar."
Okej känner att jag haft väldigt onödiga inlägg i dag så varför inte ett till ? Fick ett mycket fint mail. Nu blev jag lite glad faktiskt !

Kram någon ?

tears on my engelskabok ! Den kan den javlasaken ha ! var är mitt rakblad ?


 ja tack till en kram

Hon förstör mitt liv

Jag är trött. Något fruktansvärt. Jag orkar inte plugga engelska. Och att det är ett omprov att plugga till känns inte jätte taggande..
Var på Annibris i dag igen och provade kläder. Men babyrosa är jue charmigt ;);) även Matildas luffarkläder (Y)

jag längtar till mina kläder. Men om leveransdagarna stämmer ska jag få det i morgon? är det så? :):)




kan någon gissa vem rubriken syftar på ? ;)

Grön kavaj

Jag har inte haft en enda vettig lektion i dag. Bara provat kläder för modevisningen och sånt. Alltså fy för dom kläderna ! Okej, annibris är okej ! Ska ha Kenzas skinnjacka och väska ;D deni ! men hemska byxor.... Om ni är sugna och kolla på hur ful jag kommer bli, kom dit då ;-)

Blev påmind om att jag har engelska prov på torsdag...där var mitt liv förstört ett tag framåt. Jag som tänkte att jag bara hade samhällen ? Fast den är jag i och för sig klar med tror jag ? Om man kan bli klar i Monicas ögon..
Ganska konstigt hur jag har mage att sitta här när jag har så mycket att göra. Kanske för att jag har ont i magen som den inte vet bättre hut. Tur att jag har Tilda på msn. Hon får mig att skratta ;);)

ett bad lockar. även att ligga i sängen och sura hela dagen. mango är min vän i kväll<3





oOo

Igår fick jag värsta rycket och blev jätte shoppingsugen på nya partykläder. Och nu är det gjort ;-)

Club L - Flower dress Pieces - Favorite Denim Leggings Nelly  Shoes - YorkPieces - Nor I am BraceletIchi - Sito Blazer/Jacket(jackan)

Nu är jag glad :)


men det ändras snabbt för jag måste ta tag i samällen nu.....


Svåra beslut

Idag orkar vi ingenting. Men måste finns jue alltid så det är bara att ta tag i sitt liv. Håller på att fixa för att skicka iväg ansökan om sommarjobb. Håller även på att städa lite halvt. Går sådär måste jag säga. Märker även att dagen bara har flygit iväg :o jag som skulle gör samhällen.. måste!

Jag har problem. Jag kan inte bestämma mig om jag ska färga håret mörkt igen. Om jag gör det kommer jag säkert ångra mig. Men riktigt trött på blond och vill gärna göra något med håret...
Vad tycker ni ? (A) 

    

HJÄLP ? ;);)


VARNING FÖR SNYGGA BILDER

VARNING,VARNING ! du kollar på egen risk ;-)

















Från i fredags







otroligt snyggt !

Jessica & Emma 18 !

Bättre sent än aldrig? (a) nu kommer de flesta bilderna jag samlat på mig från Jessicas och min fest !





































puuh, färdig !

Måste vara ett skämt?

bara så alla vet ska jag aldrig mer i hela mitt liv ha en fest. 800 kronor för en flagga? Ett skämt eller? fanfanfan! Väldigt skönt och inte behöva betala bordet på 1200 i alla fall! Tack du som erkännde!

helt plötsligt blev min dag förstörd,

nu fick jag det sagt..

Cemtrum

Godmorgon ! Nu är jag vaken och utvilad. inte bakis! hihi. Låg la i sängen ungefär vid 4 i natt. Var ute med Elin och Jessica igår på Centrum ! Galet kul var det där inne ! Men så sjukt mycket folk att man knappt kunde dansa utan att bli klämd. Och DYRT! :o tur att man blev bjuden då :) haha. Jag hade några dåligasuddiga mobil bilder från kvällen, men tydligen kan jag inte lägga in dom på datan ? Senare då kanske!

Inte mycket planer för i dag faktiskt, bara vara hemma och chilla. Ska bli riktigt skönt ! Typ längesen jag gjorde det! 

E M M A 

bra där

finally helg! nu vill jag bara hem,


Bästis !


Grattis på din dag världens finaste Bästis ♥

du får mig att må riktigt bra,


Nu är det bra, nu är det dåligt...

Jag har galet ont i magen. Så jag åkte hem från skolan. Ganska så skönt när man vet att man inte missar så mycket.
Denna dagen är lite blandade känslor faktiskt:

Lycka. + sidan

  • Jag har fått de två sista veckorna på praktiken ! Så helt klar :)
  • Inga läxor att göra i dag !
  • Bara götta sig i sängen resten av dagen !

Mindre lycka. - sidan

  • Ont i magen
  • Lämnade in en engångskamera med typ 50 bilder från festen för en vecka sen. Får tillbaka dom i dag och man kan bara se på 3 stycken. Sen fick jag typ bara 6 av 50 ? alltså hallå? och det har jag betalat 266 för ? Aldrig, i morgon måste jag fixa detta.
  • Svenska provet gick förmodligen skit. Bara jag som tyckte att frågorna var konstiga ?



typ den enda man kunde se...

resten såg ut såhär... :(


E M M A


Zzz..

Detta ska jag komma ihåg. Nästa gång jag inte kan sova ska jag ta fram svenska böckerna och läsa om upplysningen så somnar jag gott. Precis vad jag gjorde när jag skulle plugga. Tur att mamma väckte mig efter en halvtimme typ, annars hade jag sovit än. Har pluggat några timmar nu i alla fall. Blandar ihop det mesta men aja :s orkar inte mer nu. Men vill så gärna få bra betyg på detta..

för trött för något seriöst inlägg.
godnatt,

E M M A

Simma lugnt

Hemma efter att varit i Eksjö och simmat med Ollis :) hihi. Borde egentligen plugga svenska nu men finns ingen ork någonstans till det, så det lär inte fastna :) så får bli en omgång körkortsteori ! svenskaplugget skjuter vi på tills i morgon,

sen är jag väldigt glad för jag har fixat praktik i 3 veckor :D ska bara fixa i 2 veckor till !

E M M A

Upplysningen

okej, jag hatar svenska ! vart har mitt MVG i svenska tagit vägen ? Seriöst hur mycket ska jag veta om upplysningen egentligen? Alla jag skickar mitt CV till bryr sig nog sååå mycket...... ger nog upp för i kväll. ska minsann kolla på saltön i kväll ! hihi


E M M A

Hej du jobbiga dag

..säger ganska mycket om vad jag tycker om dagen. Riktigt jobbigt att ta sig upp i morse. IG på mitt engelska prov. inte så fint. men väntat. Körlektionen gick däremot bra i alla fall ! Bra det. och halkbanan är bokad nu :) sen var jag tvungen att gå till tandläkaren fast det var kanske inte så jätte jobbigt, för jag skötter mig tydligen bra med mina gaddar :) och jag är tydligen lite vis också och håller på att få en visdomstand.
Alltså jag känner mig jätte stressad. Så jäkla många måsten och saker att göra nu känns det som. Fixa APU, sommarjobb, svenskaprov, engelskaläxa, engelska omprov :(, kunna allt till modevisninge! (den är om två veckor :o ) och sen fixa mitt sociala liv ! gah.
Ska kanske göra lite reklam för modevisningen :) om ni inte köpt biljetter, så gör det nu !
http://www.websitestudent.net/JennyVictoria/Biljetter.asp psst, det är jag, Ida, Jenny och Vickan som gjort sidan ;) haha.
23 mars i Parkhallen

som jag sa..svenska prov. där har ni min resten av kvällen. ska få in lite träning på det också. kan behövas med tanke på att jag sitter och tröst äter godis :( (a)


E M M A

Fäst i Ingatorp


ett av födelsedagsbarnen :)
















Grattis flickor ! :)


jag hade kul minsann. tillbaka till mastermind !

E M M A

Bakis på bugg tro?

okääj, ingen bra dag i dag. kan bero för att jag mår skit. Just nu vill jag bara begrava mig i sängen och tänka om och om aldrig mer alkohol... Trots att jag inte mår bra i dag hade jag galet kul i går! Kom dit som en nolla på att bugga och åkte hem som lite mindre nolla ! :) Mycket lyckat tycker jag allt! igen? (a)

fin söndag jag får, sängen hela dagen (Y)

E M M A

Sött med helg

Fredag i dag. Väldigt skönt enligt mig! Denna helgen ska bli sjukt bra har jag bestämt! Bara massa bra människor och allmänt kul :) jag orkar inte med skolan just nu så ska bli väldigt skönt. Men som alltid går helgen liiite för snabbt. Helgens första är att jag ska vara med Alice :) Vi ska vara DJ på hennes lillebrors disco ;) deni! äga hela stället :D haha. Jag intar Alice golv efter det!
Stressa hem efter det sen mot feeest :D mer skrivning i morgon kanske ?

E M M A

Internet back

nu har jag fått tillbaka mitt internet igen efter att varit utan det i några dagar. I lördags hade jag och Jessica i alla fall 18 år fest då :) var riktigt nervös där ! haha. Allt började riktigt bra tycker jag allt, verkade som folk hade kul oså :) men såklart ska folk förstöra. cepe människor. orkar inte ens skriva det. De flesta vet det nog redan ända, med tanke på att allt sprids och att det stod om det i tidningen i dag ;-) fint. slänger upp några bilder från det när jag orkar.

denna veckan gillar jag. lite lagom plugg. Gillar den på den fronten i alla fall men inte annars. Har haft sjukt ont i magen hela veckan typ. sjukt. längtar bara till fredag då man äntligen kan få ta helg.

jag vill sova,

E M M A

RSS 2.0