Let's party!

Sista provet gjort och nu har jag äntligen helg! Haft mycket denna veckan så ska bli riktigt skönt och få vila. Men vila får jag minsann inte göra ikväll ;) Ikväll kör vi fullt ut och drar till Jönköping för att fira mig! Taggatagga! Super länge sen jag festade i Jönköping så ska bli kul. Ett stort gäng också så extra kul ;D ska käka lite mat snart börjar jag fixa mig.

Festlig helg :)

6 940 dagar - 19 år


Sista sportlovet över

Sista dagen på lovet. Sorgligt. Och jag har inte pluggat nåt och har två prov denna veckan (Y) duktigt Emma..
Idag har jag i alla fall inte haft tid. Har haft Farmor, farfar och mormor här som har firat mig :)
Ätit god och för mycket mat och sötsaker.. Därför drar jag och tränar nu! Poweryoga med min sol.


min far & jag

min mor och jag


170211

Lovet flyter på och går alldeles för fort tyvärr. Men jag trivs, inte öppnat en enda läxbok.
Istället har jag njutit av att vara ledig. Lördagen blev inte som jag ville. Var hemma den kvällen också och hade mega tråkigt. I söndags testade jag och Ida poweryoga för första gången. Halv svårt med allt i början men vi har bestämt att vi ska köra varje söndag nu framöver så vi kommer bli grymma. Och viga hehehehe.
Efteråt sov jag hos henne till måndag. Vid 4 befann vi oss i Aneby och sa hejdå till Sara tillsammans med några. Ungen har turen att få åka till Thailand i 2 veckor :( Ganska avis! Vi åt först en pizza och sen fortsatte vi med lite säng häng hemma hos Sara med snack :)
Tisdagen är inte ens värd att nämna, var bara hemma och gjorde inget typ.
Igår, onsdag tog jag min bästa vän i hand och åkte till Jönköping för lite shopping. Otroligt nog så shoppade jag inte alls mycket. En poweryoga DVD, en sjal och en foudition. Inte likt mig där, men fett bra!
Vi hade lite funderingar på att stanna kvar och göra en utgång där men ne vi åkte hem till Ida istället och gjorde oss labomba och drack lite vin. Dansade runt och ah njöt av varanns sällskap <3

För en gång skulle lyckades jag sova till 12 idag! Överlycklig hehe. Mellan 8 och halv 10 har varit den vanlig tiden på detta lov annars..
Ikväll drar jag till vännen Alice och sover där :) Vi ska tillsammans med Ida testa på Zumba som alla säger är så fantastiskt. Vi får la se!

12 februari va?

Sportlovet har börjat. Ärligt talat känns inte det ens. Känns som vi ska tillbaka till skolan på måndag. Men tack och lov ska vi inte det!
Min början på sportlovet var inte överkul. Skulle åkt till Jönköping och träffat Mattias men jag hade jätte ont i huvudet och himlans trött så kände mig inte som något roligt sällskap. Istället somnade jag jätte tidigt. Vilket ledde till att jag vaknade klockan åtta i morse. ÅTTA PÅ EN LÖRDAG? borde inte va tillåtet. Kunde i alla fall inte somna om så fördrivit tiden med lite spel och film. Ingen huvudvärk nu i alla fall så kanske bra att somna tidigt. Käkade frukost för en liten stund sen och tänker på hur man kan spendera kvällen. Inte hemma i alla fall.

Tror jag ska vara en duktig flicka och överraska mamma med att städat tills hon kommer hem. Så får det bli!


fina tider - saknade tider...

I väntan

Otroligt seg dag. Hade min andra lektion vid 10.00 och inte nästa förens 14.10. Inställd psykologi, men klagar då verkligen inte hehe. På alla dom timmarna i väntan fixade jag praktik. Bästa Ida och jag ska vara på Willys, wohoo! Hoppas på sommarjobb, därför vi sökte. Bara 2 veckor kvar att lösa.. Jobbat lite på ARL:en, lekt taxi verksamhet. Skjutsade runt på Alice till tandläkaren och Kevin hem.
Slutet av skoldagen hade jag fruktansvärt ont i huvudet. Något jag har fortfarande. Men jag har ändå tränat här hemma och nördat Andra Avenyn :) fortsätter med AA ;-)

Friluftsdag

Daniel Adams Ray var galet bra! Det jag såg haha. Lätt i Tranås med alltså :) hihi
Tisdag idag med frilufsdag. Hade vandring och skulle sen spela badminton. Gick lite tidigare och åkte och tränade med Elin, Martina, Alice och Ida istället :) slappt pass men det räckte för jag har sjuk träningsvärk efter helgen och boxpasset på idrotten haha.
Hemma tidigt idag, men inte gjort någon nytta..eller jo jobbar på praktikplats men får inget svar.. så får la försöka i mon igen. Verkligen ingen energi till det!
Jag gjorde mig en smoothie och la mig i sängen med Andra Avenyn hihi. gos
Hört att man ska träna bort träningsvärk, så det ska jag ge mig på nu!

fint med sovmorgon i mon

050211 - Svart, vitt och allt därimellan

Äntligen har vi lördag här :D Önskade att få sova länge idag, det sket sig. Så gick upp och städade lite oså. Har just kommit in från att jag varit hos min granne och hjälpt henne att ta i posten. För halt för henne att gå ända dit. Och självklart ställer vi i askeryd upp för varann ;) haha

Ska snart börja fixa mig. Hämtar upp Sara i askeryd, drar till Ida för förfest med snygga tjejer sen drar vi till Eksjö och kollar på mannen med en miljon på banken men ingenting att leva för, Daniel Adams Ray! Perfekt ;)

Slut på rehabliliterings månad så nu kööör vi igen ;)

Kung på texter

Har tänt massa ljus i mitt rum, satt i datan i min högtalare och verkligen knarkar Daniel Adams Ray här i mörkret med bara levande ljus!
Killen är jue kung, skriver så sjukt bra låtar! Galet taggad för lördag, men man får inte vara för taggad, då blir det icke bra :$ hehe.
Men känns som inget kan gå fel! ge mig

haha tänkte träna på min crosstranier men nänä då har den gått sönder? typ en trampa som har lossnat.. Så jag cyklade 2,2 mil i stället! höhö

ska sitta här en stund till med musiken, sen film, sängen!
030211 - längtar

Ganska så skönt att jag är klar med företagsekonomin som ska var inlämnad i mon. Kan göra vad jag vill resten av kvällen :D kalas.
Började morgonen med prov idag, tror det gick hyfsat bra. Sen massa hål timma typ hela dagen.. och en sista lektion som vi nog alla var sega och trötta på haha.
Så glad att det är fredga i morgon, vill ha helg! Ska bli så nedrans kul. Som vi väntat alltså :)

Vill få klockan att bli läggdags.. haha får träna för att fördriva tiden.

man tror man vet

020211 - hur gör man?

Blir som jag sa igår. Rå plugga ikväll! Går halv bra. Känns som jag glömt bort hur man pluggar för att det var så länge sen jag pluggade till prov. Svårt att få in allt och ah allmänt jobbigt..

Idag har i alla fall min lilla UF grupp skickat in alla tävlingsbidrag! Gött :D hoppas vi inte vinner nåt hihi

Jadu tråkigt inlägg här, men måste fortsätta plugga..

010211 - 20 dagar

Man blir jue både arg och glad på samma gång. Gick här hemma och tänkte: Åhh vad jobbigt att plugga till religionen, orkar inte.
Men tänkte ändå sätta igång nu. Jahaja jag har glömt blocket i skolan. Tänkte i skolan att jag behöver jue bara ta boken nu, för blocket har jag jue redan hemma. Då tänkte jag inte på att jag tagit med det till skolan i morse och lagt det i mitt skåp. Faaan var min första tanke, nu får jag panikplugga i mon som vanligt. Min andra var, yees nu har jag något att skylla på för att inte plugga :D haha
Men får la ta boken i dag och anteckningarna i mon..

Annars hade jag bara en lektion på typ 30 minuter idag. Behövde inte redovisa nationella. Kände att Sabina, Jessica och Filip satte rippan högt så måste kanske fixa min lite, hehe.
Religionen var inställd. Man kan jue hoppas på att hon skulle gått igenom något jätte viktigt i dag till provet så hon säger att vi inte kan ha provet på torsdag. Men det är jue bara drömmar.
Fick lite UF gjort, hade utvecklingssamtal, sen äntligen hem.

RSS 2.0