Härligthärligt

Underbar dag ;D legat och stekt i flera timmar. Även tvättat mammas och pappas bil :) Mysig kväll hemma hos Ida igår allt. Halsen är sisodär i dag, men lite bättre. Hade planer att åka till Staffan ikväll men han dissar så what to do..? Letar efter något att göra :)
Där fick ni allt i korthet ;) haha. ut i det fina vädret igen !


puss

Glad midsommar :)

eller? Vi får se hur bra det kan bli med cp hals och alkohol. Kan bli spännande ;D

Ha en bra midsommar :D

Free

Nu har jag äntligen ledigt ! I tre dagar..underbart ! Sen bara 5 dagars arbete och 9 dagars ledigt ! Då ska jag njuta minsann :D Hoppas på bra väder då. Nu är det jue kanonfint. Har jag hört i alla fall, inget jag själv får uppleva eftersom jag står i ett varuhus hela dagarna :( fick även reda på att jag inte får min lön föns nästa månad. svider

Ska nog inte göra så mycket i kväll. Är så sjukt trött. Sov hos Staffan i natt och mamma var tvungen att ha bilen på morgonen så gick upp vid 5 och körde hem den till henne, så hon kunde ta sig till jobbet. Jag somnade bums i min egen säng, hemskt att ta sig upp sen bara.. Kvart i 10 var jag i Eksjö och på jobbet. Och där måste jag få skryta lite. Sålde för mest av alla som jobbade i dag :D då är det riktigt kul

Dom här tre dagarna hoppas jag verkligen det är bra väder för jag ska pressa sönder !

ska nog slå på en film nu och försöka få min hals bra, inte det lättaste


Sexfilm och fruktsallad

Spenderat en mysig dag i tranås med Alice. Vi kollade på sexfilm och åt fruktsallad. Fint där


Förlorade även min sovmorgon idag bara för att jag inte kan säga nej. Det betyder att jag varit i kyrkan på förmiddagen och serverade kaffe. Lite duktighetspoäng tack?

Och efter en dags ledigt är vi på't i morgon igen. Upp vid halv åtta i morgon och sälja tvapparater. Därför ska jag sova nu när jag såg att klockaklocka är snart 12... Förövrigt gick det väldigt bra på jobbet i lördags :D alltid kul ! hihi

natti,


Lugn fredagkväll

Jag jobbar för fullt. Hinner inte ens med bloggen som ni märker :) hehehe. Att jobba där hela sommaren kommer jag aldrig orka..därför fråga jag om en veckas semester i dag och min chef sa att det inte skulle vara några probelm, men han skulle dubbelkolla så hoppas :) Har jobbat hela veckan utan onsdag, då solade jag några timmar i det fina vädret sen åkte jag till Boxholm och Johanna med Matilda :D mystjejor. Vi var en tur i hätte och köpte glass. Det var gott.

känns lite små konstigt faktiskt att det är fredag och jag sitter hemma..men orkar inget annat just nu :p sjukt jobbigt att jobba hela dagarna. Men pengar blir det :D så ska absolut inte klaga. Vad har jag ens att klaga på? Riktigt glad att jag har jobb :)
kan vara bra med en lugn fredagkväll, för jobbar i morgon. Sen blir det nog att träffa Staffan :) tror vi ska grilla med några av hans kompisar. lycka

ska glo lite film nu, sen decka i sängen..

Hadet !

Man ska inte ångra det man gör, utan det man inte gör

Kvällen i fredags var minst sagt galen ! Men man lever bara en gång, så får ta vara på detta. Man ska inte ångra det man gör, utan det man inte gör. Jag försöker sova igen denna veckan nu..Hela veckan har jag somnat omkring 3 och sen gått upp vid halv 7. I fredagsnatt blev det sömn i 2 timmar.. Men har sovit väldigt gott och mycket i natt så får hoppas att jag är pigg att åka till pojken min snart :)




Var jue studentfirande så det var hur mycket folk som helst ! Tänk ett år kvar sen är det våår tur !!
Vi snattade några mösser under kvällen ;)

Som sagt ska jag till Staffan ikväll. Ska bara vakna till lite med lite träning och dusch.

naw

Imorgon är det första dagen på jobbet.. Väldigt nervös men ska bli spännande att få lära sig lite nytt och få bra erfarenhet.
Men jag ångrar att det är hela sommaren.. mitt sista sommarlov jue :( men pengar är i och för sig bättre ;)

Det doftar fest

Nu tror jag det mesta ska vara löst ! Men gud sådan tid det tog. Det mesta är lite osäkert men åh vaddå då som Benny skulle sagt ;) Man lever bara en gång ! Så det blir krogen i kväll med Sofie och Ida ! Taggad till tusen



känns som det kommer bli en galen kväll

 nu måste jag till tåget. Ha det bra i kväll ♥

Home sweet home

Borta bra men hemma bäst brukar man jue säga. Stämmer. Från i Måndags till igår var jag i fina staden London. Faktiskt en besvikelse tyvärr. Men det var boendet som tyngde ner det. Och att mina fötter inte klarar att gå så mycket. Ska inte säga så mycket om resan men den var helt okej. Flög för första gången och det var riktigt spännande. Upplevelse.

Och nu har jag sommarlov :D Fast får bara njuta ordentligt denna helgen för på måndag börjar jobba. HELA sommaren :( Fast mycket pengar,pengar :D Det gillas! Men fick höra att skolan börjar den 23 augusti så det innebör att sista veckan på lovet är jag ledig. Då minsann ska jag vila !

I kväll har jag tänkt att fira sommarlovet med lite fest ! Inte så lite heller ;) Whoho, skit taggad ! Gäller bara att få allt och funka.. får fixa detta, för ut ska jag :)

Bilderna från London har jag lagt upp på fejjan, så ni får kolla där om ni vill se ;)




Ska kolla lite på Svensson svensson sen kör jag och hämtar mamma på jobbet. Innan krogen ikväll blir det nog middag med familjen , :)

puss





lycka

Fly baby fly

Puuh, var en hård natt i natt så jag sov till halv 3 i dag :p Haha, mindre bra eftersom jag måste lägga mig tidigt i natt och upp och hoppa klocka klocka 4 i morgon. (!) inte okej..
Kvälle igår var i alla fall rolig (: Åkte hemifrån ungefär vid 8 och började med att plocka upp folk, hämtade Jessica, Ida och sist Matilda :) Sen drog vi in till Jönköping och McDonald's. Träffade på Fredrik och John där lustigt nog, så framåt kvällen åkte vi med dem till Vättestranden, inget kul där precis så blev ett kort besök. Sa hejdå till dom och skippade Centrum för en färd hemåt. Men nästa fredag är vi på't där :D häng med ?
Efter en lång bilresa hem och när jag väl var hemma kom min bror in till mig, full och ville shota ;) Vid typ halv 5 fick jag offra min dator så jag skulle bli av med han och få sova. Då sov jag gott sen kan jag lova !

Eftersom jag vaknade så sent så har jag inte hunnit med så mycket, men jag var ute i det underbara vädret några timmar :D underbart ! Sen har jag jobbat på att packa..vilket går sådär. Går och är nervös också. Ska flyga för först gången. Men åhh så kul det ska bli med LONDON ! ♥


Student

Inte så aktiv på bloggen, åker mest runt och kör bil :) hehe. Men igår var det Centrum som gällde för Ida och mig ! Vi försökte få med oss massa, men folk dissade. Men inte hindrar det oss inte ! Hade hur kul som helst med massa dans, tequila, bra sällskap och allt ! :) Kan bli att vi åker dit ikväll igen, man fjäskade jue då in sig hos en snygg vakt och en söt bartender så man kommer in trots att det är 20-årsgräns ;) hihi
Men först tror jag det blir Donken. Tradition för dom med nytt körkort har jag hört. Men att få låna en bil och åka iväg var lite svårt i dag så vi får se..




Och i dag är det minsann en stor dag för min bror. Han tar studenten! Uhh, så fint ! Jag vill med känna den lyckan, men just nu får jag glädjas med min bror i stället :)


Är vi lika ?

Underbart

Har kört hela kvällen ! Ahh, kan knappt fatta att det är sant. Att jag faktiskt klarade körkortet ! :D Första åkturen blev till Bästis. Vi åkte till lekeryd och köpte mjukglass. Bjöd varandra ;) Grattis till henne som fick MVG i idrott ! :D
Sen en sväng till pappa och sen köra runt lite på min fyllebror. Det är studentvecka för honom, behöver jag säga mer ?

Känns bäst just nu ! Och i morgon får Matilda och Alice skjuts till skolan :) snäll jag är ! hihi

KÖRKORTET ÄR MITT :D

- Jag får gratulera, du har klarat körkortet !
- Åhh, är det sant ! Får jag krama dig ? :D:D:D:D:D


LYCKA

RSS 2.0