Gott nytt år!!

Ligger i min säng helt utslagen haha. Sovit jätte dåligt i natt och jobbat hela dagen, 9-18. På jobbet har jag bara suttit två timmar i kassan på hela den tiden och resten har jag plockat varor, något klena jag inte är så van vid längre med tanke på att jag jobbat kväll det mesta senaste tiden. Men har ändå gått bra, har en lugn hemmakväll här hemma nu så får chans att vila upp mig. Så jag klarar att fira in det nya året i mon ;) helt sjuuukt vad detta år gått fort.. Ska i alla fira in det i Borås av alla ställen haha. Har en klasskompis som bor där, Johanna heter hon. Jag och Simon ska dit och fira med hennes vänner och käka lite middag, umgås och hålla oss till hemmafest :) blir nog jätte bra!
Åker hemifrån redan vid halv två i mon och med lite byten och sånt ska vi vara framme i Borås omkring fem..
Så förmodligen sista gången jag skriver i år.
Önskar alla ett gott nytt år ;D ❤


Morgonmorgon

Godmorgon :) Hade planer på att sova ut i dag men det gick jue sådär.. Så konstigt men jag drömde typ att jag vaknade och sovit till typ halv tolv, så tittar jag på klockan så är hon bara nio! Men kan la vara lika bra att komma igång med dagen!
Bäst jag tar och äter lite frukost till att börja med så får vi se hur resten av dagen artar sig sen :)


28 december glad tjej

Har haft en ledig dag i dag efter att jobbat tre dagar i rad. Igår efter jobbet åkte jag in till Jönköping och färgade håret hos min frisör Anna, nöjd som alltid när hon har ett finger med i spelet. Efteråt åkte vi och hanlade mat som vi sen lagade och smaskade i oss, sjukt gott!
Sov där i natt och vaknade upp där själv för Anna var på jobbet. Någon timme senare kom mamma och hämtade mig så tog vi oss en shoppingrunda på a6 och HERREGUD vad folk.. Folk är jue som galna när det är rea. Men jag hittade mig lite, en blus och en tröja och lite annan småskit. Och det finaste inköpet, en iPone4 :D Sjukt nöjd, på tiden kände jag :) Om någon anna är sugen kan jag verkligen rekommendera Telia butiken på a6. Prata med William, skit trevlig och hjälpte mig med allt för att komma igång. Bra servic, gillar vi (y)

I morgon har jag mig en ledig dag till, ska försöka ta mig in till Aneby och träna och sola o lite så. På kvällen åker jag till Tranås för att avnjuta en julklappsmiddag med min fina vän Alice :)

Julafton

God jul alla vänner :D
Jag hoppas att ni haft en bra dag, det har jag. Klart jul är jue inte riktigt samma sak längre som när man var liten men har ändå haft en mysig dag med min familj och farmor och farfar. Fått mest nödvändiga saker till när man flyttar hemifrån oså och det är jue ganska lägligt hehe men mer om det lite senare nästa år :)
Nu väntar jag bara på kvällens höjdpunkt, Svensson svensson :)

Jullov, för fint!

Nu har jag jullov, fick det igår, inte helt fel! Sista tentan gick inte bra men ah är la bara att hoppas på det bästa.. Orkar inte tänka på den på lovet i alla fall.. Eftersom vi inte har så länge är det lika bra att försöka njuta. Börjar redan 2 januari igen haha knappt man hunnit nyktra till då..
Sen vet jag inte om det blir så mycket ledigt precis, ska jobba en hel del. Men det är bara fint med extra pengar.

Vaknade omkring 10 idag men jag har inte riktigt kommit ur sängen än haha. Men blir snart dags, ska dra mig mot Aneby ungefär vid 1 och träna sen åker jag mot Jönköping och spenderar min kväll och natt där! Lite julfirande med några från klassen väntas, vi tänkte bowla och käka lite god mat och senare i kväll blir det eventuellt utgång!

19

Det blev ingen bio i kväll, jag blev inte jätte imponerad av ettan jag såg i går och de andra hade ingen lust längre, de kände att de behövde plugga på tentan som är i morgon. Något jag också behöver men det går si sådär. Sitter här med alla papper och böcker nu ska snaaart ta tag i det ordentligt.
Mycket trevligare och sitta här och drömma sig bort.. Helt sjukt men om lite mer än en månad så drar jag till Barcelona ;D
Snackade ihop oss några i klassen och typ två dagar senare hade vi bokat resan, ska bli så jäkla kul!
Och se bara vår lägenhet..





Fattar ni att jag längtar!!!??? :D

fett värt att leva som en fattig student ett tag för detta!

nu får drömmandet ta slut, nu plugg! Sista tentan för i år i morgon :)

18

Tycker jag säger det varje gång jag väl skriver men såå sant, jag är verkligen sämst på att upptadera. Men det är full rulle hela tiden så finner inte riktigt någon tid och ork haha. Har i alla fall haft en riktigt bra helg tillsammans med fina vänner!
I fredags var jag 0 % taggad på att gå ut men Maggie lyckades övertala mig så blev en party night i Jönköping och jag hade riktigt kul!
Maggie sov hos mig sen till lördagen, riktigt mysigt! Nästa dag degade vi bara i sägen med OTH och pytte lite plugg. Mot kvällen trotsar vi ovädret och åkte in till Tranås till Alice. Där bjuds det på god tacos och Millenium maraton, i alla fall två filmer sen bar det hemåt i det hemska vädret, 50 km/h hela vägen typ, wohoo!
Denna söndag tänkte jag ha fetaste pluggdagen. Gått sådär med det faktiskt.. fått lite plugg gjort men nja känns icke bra detta. Men har i morgon på mig med, då ska jag plugga med Frida och Johanna efter skolan :) sen på kvällen blir det bio! Vi ska se Sherlock Holmes 2 och jag som inte ens sett ettan sitter här nu och försöker titta så jag fattar nåt i mon ;)
Ska fortsätta med det nu så skriver jag någon dag i veckan!

Upptaderingsdags!

Exakt en vecka sen jag upptaderade sist, kanske dags igen nu då? Tyckte Anna i alla fall så hon hade nåt att läsa på jobbet ;)
Förra fredagkvällen med klassen var trevlig, men kan känna att det blev lite för mycket av det goda. Hade en skit lördag på dagen med att vara bakis och känna att jag inte vill dricka på ett tag. Just det jag skulle visst festa på lördagkvällen med, wohoo! Fast mådde bättre framåt kvällen och laddade om partyhumöret. Åkte till Alice framåt 3 och fixade mig där med henne. Lite efter 5 åkte vi mot Jönköping tillsammans med Jessica, Sara och Olivia också. Framme i Jönköping byter vi lite bussar och har oss och åker sedan till Anna i Huskvarna och börjar förfesten där! Trevlig kväll rakt igenom tycker jag, vi fortsatte mot Sliver sedan och dansade loss där i några timmar. Nöjda tjejer vandrar där i från lite tidigare för att käka lite på Donken. Avslutar kvällen med att sova hos Anna i hennes lägenhet med henne, Alice och Olivia.
Söndagen var det bakis häng för fullt, pizza och tecknad film stod på schemat (Y) Nöjd med helgen går vi inte på ny vecka.

Måndagen var inget speciellt, ännu en dag vi inte fick göra tentan bara. Men det fick vi på tisdagen däremot, inte nöjd med min presentation dock men men..
Jag, Johanna och Simme tänkte dra och träna på tisdagen men det var så mycket folk så vi gick hem och käkade hos Simme istället. Och jag och Johanna städade hans sjukt stökiga lägenhet haha snälla tjejer ;)
Efter lite mat i magen och städningen mötte jag upp Anna och hade en trevlig kväll hos henne i hennes lägenhet, gick på en promenad och lite film oså. Somnade in på hennes soffa sen :)
Skola på onsdag, bara sitta och lyssna på alla presentationer som inte gjort dagen innan, duktiga! Åker hem omkring 2 för att bara hem och packa om väskan sen åker jag tillbaka till Jönköping. Kvällen spenderades tillsammans med delar från min klass :) Började med förfest hos Simme och sedan vandra vi oss utåt. Och ännu en gång lyckades vi få en lyckas klassfest!
Även denna natten sov jag i Jönköping hos Simme. Det var jag, Magda, Simme, Johan och Frida i en liten etta, jaa trångt men blev några timmars sömn i alla fall! Dagen därpå kör vi en favorit i repris och jag, Magda, Simme och Johan sitter halva dagen och snackar och sitter och velar och kan inte komma fram till vem som ska ut och köpa mat haha. Magda och jag är kvar där typ hela dagen, vid sex går jag och mötter upp Anna på hennes jobb och vi beger oss mot Coop för att inhandla lite mat. Vi lagar trerätters lite så här en torsdagkväll och strundar i att vi är fattiga studenter ;) hehe. Ännu en trevlig kväll med Anna och hennes sambo och jag somnar även denna kväll i Annas soffa haha. Idag, fredag så började Anna jobba halv 10 så jag har varit ensam här hela dagen. Lekt lite vuxen och drömt mig bort om att det varit min egna lägenhet. Åh♥
Sitter här nu nyduschad och ska snart sminka mig för i kväll blir det bio, Svensson, Svensson - i nöd och lust med mina vänner Magda och Simme som omväxling ;)
Sen sover jag här i Jönköping en natt till haha. Så inte sovit hemma från Tisdag till Lördag. Men i mon ska jag fasen hem! Men kan säga att jag haft en mycket bra vecka! Tackar alla fina som tänker på denna landet bonne och öppnar era hem! ♥

Bilderna från fotograferingen

Vädret ville inte samarbeta med oss när vi skulle ta korten, det blåste och regnade som bara den. Men fick till några i alla fall :)




RSS 2.0