Happy

Jag är så lycklig i denna stund. Var på bio i tisdags med Anna på en av de roligaste filmerna jag sett, himlans bra. Såg Cockpit. Sen sov Anna här hos mig. Hade en mysig heldag med Elin igår. Vi gick runt munksjön i alla sommarväder som finns, blåst, regn och solsken.. Uppfriskande. Hemma hos mig lagade vi oss en jätte god middag. Övermätta sen slappar vi framför filmen klassfesten. Lite innan sex åkte Elin hem och närmare halv sju kom Arvind och Danne och hämtade mig så följde jag med dom till Huskvarna på bilträff (hahaha) Inte mitt största intresse precis men jo det var kul ;-)
Var hemma här redan innan åtta och då la jag mig i sängen och kollade på mina favorit husfruar. Smsar lite med Anna och när hon hör att jag är själv frågar hon om jag vill vara det eller om hon får komma. Komsi komsi säger jag och en halvtimme senare är vi i varanns sällskap igen. Hade en super mysig kväll med olika ostar, kex och några glass vin. Bra människa <3
Idag kommer en efterlängtad Martin till mig och stannar tills i mon. I morgon kör jag och Sofie en favorit i repris och åker till Göteborg hela helgen! Som sagt jag är lycklig i denna stund!
 

Det man inte har i huvudet

Jag trivs som ledig. Legat och kollat desperate hela morgonen sen var jag och Magda på gymmet och tränade. Efteråt åkte hon till Gränna och jag är nu påväg till Aneby. Jag och min smarthjärna upptäckte igår att jag glömt min iPhone laddare hemma i askeryd... Mitt liv i spillror :( haha nejdå men ska möta upp mamma i Aneby för att få den sen åker jag tillbaka :P I kväll blir det bio med min fina biovän Anna! Vi ska kolla cockpit som jag har längtat så efter. Hoppas på att den är bra :) får lite nattsällskap av henne sen ;)


Semester ✌

Min helg fortsätter kan man säga :) Jobbade mitt sista pass igår på 8 dagar! Så lite semester :) Det är så obeskrivligt skönt. Jag gillar verkligen mitt jobb men känner att de senaste veckorna har det varit för mycket jobb.. Så jag blir helt galen på allt typ! Så en vecka för att bara njuta och ladda batterierna är vad jag behöver :) Klockan 1 i dag ska jag vara i Tranås och träffa Sofie :) vi ska göra upp lite planer för helgen hihi. Senare i kväll ska jag tillbaka till Jönköping och stanna där veckan ut! Helgen har varit bra, hade en riktigt kul kväll i lördags :)


Lycka på lönedagen

Ledig dag i dag it is! Hur skönt som helst. Jag, farnor och mamma har varit i Eksjö och förstört lite pengar. Är det lönedag för mig så är det. Inhandlade lite nya kläder och lite smått och gott till lägenheten.
Jag stod för maten i dag, och det blev hur gott som helst om jag får säga det själv! Åt Blomkålsrisotto med kyckling och champinjoner som jag hittade här !
 
 Kvällen ser ut att bli lugn.. Jobb 06.40 i morgon bitti!
 
Nyinköpta kläderna, båda från min gamla praktikplats, Family House.

Glädje

Jag vet inte vad jag ska ta mig till med mitt problem med att sova på kvällarna. Spelar ingen roll hur tidigt jag går upp jag somnar aldrig före 12. Igår gick jag upp vid sex och somnade ändå inte fören efter 1. (Klockan var 01.04 sista gången jag kollade) Det är inte det att jag inte är trött. För trött är jag. Det bränner i mina ögon efter att få sova men ändå går det inte. Jag känner att jag provar allt. Jag har testat och träna mig trött på kvällen, inte tränat så jag inte är uppe i varv, jag ligger och läser innan, lyssnar på lugn musik, har det helt släckt, dricker te som heter Kvällsro, bara ligger och verkligen försöker sova med helt tyst i rummet, ligger på vänster sida, ligger på höger, mage, rygg ah ni hör jag testar allt! Men det går bara inte. Man kan tro att jag sover hela dagarna då bara för att jag kan så det är därför jag inte kan sova på kvällen men om jag är ledig försöker jag ändå komma upp skapligt.
Öppen för förslag och tips?!
 
Trots att jag är trött, hängig och ont i halsen har jag allt gjort lite av dagen. Tränade medan jag kollade på sista avsnittet på Desperate Housewives säsong 5. (BUHUU kan inte ladda ner 6an fören jag är i jönköping :( )
Sen lovade jag mamma att fixa disken och när jag gjort det blev det att jag städade av hela diskbänken, fortsatte till bordet, bänken och ah slutade med att hela käket blev städat. Alltid roligt att överaska och göra mamma glad när hon kommer hem från jobbet :)

En annan glad är jag. Fick mitt lönebesked idag, YEEY! Att pengar kan göra en så glad ;-)
Nu blir det att klicka hem lite grejer jag spanat på.... hihi
 
Ska hoppa in i duschen nu, är bjuden på mat hos mormor vid tre, och klockan 4 börjar jag jobba till klockan 10.

Imorgon är jag ledig :D
 

Movietime

Blev lite ändring i planeringen idag. Skulle jobbat till 3 idag men de behövde mig lite längre så åkte där ifrån vid 5. Skulle varit i Jönköping typ vid halv 7 då och då skulle Frida börja jobba så. Och jag hade ingen lust att åka dit bara för att sitta och glo i lägenheten. Så jag åkte hem till landet igen. Är sjukt seg så har bääddat ner mig i sängen, hyrde en film från jobbet. Nobels Testamente blev det så jag tänkte titta på den nu. Velat se den länge så hoppas verkligen den är bra nu!

Worki

Idag har jag bara varit lat och ledig. Eller mest lat och inte helt ledig. Jag börjar jobba klockan 5. Men ett sånt pass känns inte så mycket, är bara 5 timmar och man har hela dagen på sig att göra annat. Som att bara ligga i sängen, som jag har pysslat med i dag. I sånt här tråkigt väder har man inte lust med annat. Men om en vecka har jag 8 dagar ledigt och då ska minsann väderguden vara på min sida!
I morgon jobbar jag dag, 07.30-15.00 sen efteråt åker jag till Jönköpig och hänger med favorit Frida. Spenderar natten där i lägenheten och redan på torsdag åker jag tilbaka till landet, jobbar kväll på torsdag.

Dags att hoppa in i duschen nu och fixa till mig sen dra till jobbet!

Ny vecka 090712

Helgen är över och en ny vecka har satt igång. Helgen har allt varit bra. Jag jobbade i fredags och efteråt orkade jag inte så mycket mer så jag var bara hemma och tog det lugnt med film. I lördags hade jag en hel dag ledigt, mamma och jag tog vår vanliga runda på en timme.
Klockan 5 var jag i Aneby och hämtade Anna för sedan åka vidare till Alice, fixade oss där och drog sen till Elin för förfest. Senare på kvällen var Markoolio på scen i Parkhallen. Väldigt sen och väldigt kort uppträdande, men ohyes han levererade! Stod längst fram och fick sjunga i hans mick typ 4 gånger haha ;-)
Sov hos Anna sen på natten och hade en jobbdag framför mig igår. En timme innan jag skulle börja ringer min chef och undrar om jag kan jobba i morgon (alltså idag) Jaha min lediga dag, viiiissstt.... Så det blir till att jobba idag med, 12-22. Härligt pass!
Tänkte ta och hoppa in i duschen nu och fixa mig, sen är det bara att pallra sig till jobbet!

Kvällsjobb

Hade en himlans trevlig kväll igår vid piren med några drinkar. Först var vi bara jag, Anna, Arvind och Eddie men sen kom det och gick lite allt möjligt folk ;) i slutet var det bara jag, Eddie, Sebbe och Arvind kvar. Trevligt med lite grabbtalk!

Har just varit inne på systemet och fixat dricka till i morgon då det bjuds på fest i Tranås på min lediga dag.
Men först måste jag ta mig igenom denna kväll, börjar jobba 16.00-22.10. Huvudet hänger tungt och halsont.. #sjuk
Ska åka från Jönköping nu till jobbet. Med hög volym i bilen minsann. Bra musik i bilen är en favorit!


Ledig dag it is!

Har en ledig dag i dag, väldigt skönt. Men jag kom upp skapligt tidigt ändå, tog mig en morgonpromenad med min mamma på en timme, sen la jag mig ute i solen med min bok. Solen försvann mer och mer så jag tränad istället. Nu håller jag på och greja och fixa, tänkte åka till Jönköping och sova där i natt. Ska träffa min underbara sambo som det var jätte längesen jag såg, midsommar sen sist tror jag?
Ikväll blir vi ett gäng på piren, sommar <3

Sov hos Alice från i tisdags tills igår, hade mys med film och jordgubbar. Snart lämnar hon mig och åker till Dubai i en månad, hårt :(
Jobbade igår från 15-22 och innan jobbet piffade Alice upp mitt hår lite med en fin fläta :)


Closer

Kom just hem så bäddat ner mig i sängen och ligger här och lyssnar på lugn musik. Gick bra på jobbet, tiden gick väldigt fort faktiskt. Satt hemma hos mormor på lunchen och njöt i solen, det gav mig nog nya krafter :-) Sen jobbade jag med Åsa också, vilket var väldigt kul, gör inte det allt för ofta.
Efter jobbet klockan 22.10 åkte jag till Eksjö och hängde med bästa Sebastian och hans kompisar. Satt och spela spel i flera timmar och hade hur trevligt som helst!
Ska till Jönköping i morgon jue, tänkte vara där typ elva men får se när jag kommer iväg.. Haha kan hända att jag väljer och sova länge :-)

Godnatt!


RSS 2.0