Lördag

Trivs med att det är helg. Behöver den för att ladda för nästa vecka, kommer bli jobbig med massa saker..

Igår var jag i Aneby på "Vladborg", en rolig kväll tycker jag :) till en början i alla fall, sen dog det av och jag åkte hem tidigt.
Idag har jag faktiskt lekt målare och målat våran altan, måste jue göra fint inför studenten höhö. Så helt vit om fingrar och hår haha.
Hade tänkt och vara hemma ikväll men nu lutar det kanske åt att åka in till Eksjö på lite fest hos Sebastian :) får se lite nu..

föresten är det äntligen bestämt nu, det blir utlandsresa, Turkiet om typ 2 månader wohoo!! Längtar så man dör lite

260411

Lovet är nu över, mitt allra sista lov på gymnasiet. Skrämmande nära nu!

Har i alla fall haft ett super bra lov, något att pyssla med varje dag. Det har gått alldeles för fort bara..
Mjukstart idag, bara två lektioner och sen tog Ida och jag en simtur, en dyr simtur minst sagt. Inte kul att vara gammal.. 1 km stannade vi på. Tog tåget hem och min mor hade köpt en god sallad till mig som jag mumsat i mig. Pappa hade visst lite arbete åt mig, wohoo pengar!

Appropå arbete så har jag fått min sommar räddad och fått sommarjobb! Känns skönt att tjäna lite pengar denna sommar med :)

Långfredag

Godmorgon! Väntade mig en go träningsvärk och självklart är den på plats. Körde jue box igår och här snackar vi jobbigt haha. Men kul var det.


Ska snart äta frukost och mysa lite i sängen, sen måste jag ta tag i mitt liv och städa rummet..
Tror det blir lite myskväll i kväll med några från Aneby. Mysigt säger jag :)

210411

Godmorgon! Vaknade redan vid 9 idag, sjukt att jag inte kan sova länge på morgonen längre när jag väl kan.. Men man får ut mer av dagen i alla fall.
Hade en trevlig kväll i tisdags hemma hos Sofie med tre grabbar. Grillade, drack gott vin hade det bra!
Blev inte mycket sömn på natten och en tidig morgon så både Sofie och jag var rätt sletna igår. Men vi tog oss upp och åkte in till stan för en fika med Jessica. Pratade galna gamla sommar minnen och snackade om nya.
Var med Sofie hela dagen och på kvällen drog jag till shape, möte upp Ida och vi körde oss ett poweryoga pass.

Ska vandra mig bort mot farmor och farfar sen fortsätter jag väl på min runda. När mamma kommer hem tar jag bilen och åker iväg, hehe men mer om det sen!

Ikväll blir det box, inte bag in box haha utan ett träningspass ;) fejnt!







Underbart!

Tidig morgon idag, gjorde mig iordning och åkte in till Eksjö tillsammans med min mamma. Mamma hade tid hos frisören vid 9 och jag hos optikern vid 10. Så satt på salongen och väntade i en timme innan jag gick dit. Fått sämre syn så ska öka linserna lite..
Sen i väntan på mamma gick jag lite på stan. Hittat min andra studentklänning nu :D Super nöjd! Ska bara komma på vilken jag ska ha på kvällen och vilken på dagen haha men det är ett senare problem.
Även varit ute och gått. Har bestämt att jag ska gå den varje dag på lovet, funkar bra än så länge.

Nu i kväll tänkte jag var hemma. Men Sofie fick visst för sig att jag skulle komma till henne. Så blir lite grill, film mys med några grabbar och henne ;) thihi


Sommar?

Vilket underbart väder! Känns som rena rama sommardagen, för fint. Varit ute i princip hela dagen, ätit frukosten ute, legat på altanen och slappat varit ute och gått och ah bara njutit!
Nu längtar man verkligen till de riktiga sommardagarna och studenten och allt.. Bara ett sommarjobb som fattas sen är min lycka total.
Jag har tittat klart på hela säsong 1 av Skilda Världar, ivrig för att få se nästa höhö. Börjat på en ängels tålamod också, HAHA skrattar så jag dör i nästan varje avsnitt. Jaja kalla mig nörd.
Ska dra igenom några avsnitt nu i väntan på kvällen, till det träning. Ikväll ska jag nämligen umgås med fina barndomsvännen Olivia :) gos.



Poweryoga next

Söndag idag. Och väldigt skönt att slippa söndagsångest, ledig i mer än en vecka fortfarande!
Dagen har varit ganska lugn, ätit god frukost i sängen med en bra film, varit ute och gått samma runda som igår fast tog med min far ut som sällsakp idag! Ätit årest första piggelin, mycket gott ska jag säga er mina vänner.
Nu ska jag när som helst åka in till Tranås och köra lite poweryoga men utan min yogakåmpiz.. Men wiihoo jag kör ändå. Ska försöka orka sola sen efteråt också. Väldigt behövligt!


160411

Varit ute och gått i ungefär 70 minuter, skönt! Ska få i mig nåt och ät innan jag börjar fixa mig. Ska in till Tranås i kväll, hem till Martina och umgås med klassen :) Några ska grilla, spela spel, kubb, film och bara gosa med varann :)

Var jue som sagt i Jönköping igår med Jessica också. Bara för att man inte har pengar eller planerat att köpa nåt fanns det massor av snygga grejer. Så typiskt. Men hittade en studentklänning och den var jag bara tvungen att köpa, om jag skulle vänta skulle den säkert inte finnas kvar. Men nu är en av dom fixade i alla fall, känns bra :D

Några timmar kvar innan jag ska åka så får hitta nåt tidsfördriv hehe. PUSS

Lov, Emma gillar

Nu har jag lov i lite mer än en vecka, himlans skönt! Men sitter fortafande i skolan, ska ta 15.40 bussen och möta upp Jessica i Aneby. Vi ska åka till Jönköping och shoppa lite. Eller hon ska shoppa. Jag ska vara sällskap. Har inga pengar till att unna mig saker. Bitter.
Eller mat ska jag köpa. Så sjukt hungrig så måste köpa någon mat där.
Kvällen spenderar jag nog i alla fall hemma ikväll. Kan vara skönt eftersom jag inte sovit hemma inatt, sovit hos Ida. Vi var på Zumba igår och vi är så nöjda med den träningen, så roligt! Och i morse skippade vi våran sovmorgon och gav oss ut på en uppfriskande promenad. Hurtiga tjejer!

kan typ inte tänka klart, så hungrig och trött.. haha aja skriver kanske imon! pusss Trevlig helg :)

Bergochdalbana hej och hå

Det mesta känns tungt och jobbigt faktiskt. Känner mig bara ful, fet och äcklig hela tiden men såna tider får man la dras med. Ångest för framtiden, sommaren och hösten. Igår och idag har jag gått och frågat om massa sommarjobb jag sökt. Bara massa nej och kanske..
Och i morgon är det nationella prov i Svenska, just läst det där häftet.. Får hoppas att det går som jag vill!

Men kan inte se dåligt på allt. Igår beställde jag min studentskylt :D man längtar till den dagen! men när man tänker på den kommer ångesten tillbaka.. haha.
Sen har vi kikat på studentresa idag, wohoo längtar! Men mer om det sen när det är mer klaffat hihi.

Träna bort lite frustration nu, haaaj!

Nödvändig dag, huh

Haft en helt onödig dag i skolan. Visste sen innan att jag inte skulle ha min första lektion för läraren var ledig så fick lite sovmorgon vilket var skönt. Men när jag kommer till den som skulle bli min första lektion är min svenska lärare hemma för vård av sjukt barn. Så inget gjort där inte. Idrott sen och fick uppleva fotboll som jag inte spelat på skit länge, faktiskt kul bara det att folk verka tro jag var målet haha fick massa hårda bollar på mig..
Nästa lektion hade jag inte vid ett och den hade vi ingen lärare på så inget gjort där heller. Och nästa? Ingen lärare där heller. Som sagt väldigt nyttig dag i skolan! Bara en idrotts lektion av 5 lektioner..
Men fått lite andra nödvändiga saker gjort. Sökt in till en skola. Ska söka mer men sista datumet där är 15 maj så inte lika brått.
Annars så älskar man vädret! Helt fantastiskt. Tog mig en härlig promenad i det fina vädret, skönt!
Sen så har hela familjen Flax suttit och ätit äppelpaj med vaniljsås här i kväll :) mums


sjukt trött så blir nog sova om en stund. Sweet dreams!

Fotning

Två dagars festande tar på en haha. Men känner mig hyfsat mycket piggare nu. Just kommit hem från Aneby, varit hos Sanne och blivit fotad för hennes projektarbete A smile for a Tiger! Blev super nöjd, ska visa en resten kommer lite senare.
Helgen har gått fort som vanligt, söndagsångesten börjar komma. Har massa att göra i veckan känns det som. Snälla helg stanna längre.


Ångest hej och hå

Lagom trött och sleten. Blev utgång i Jönköping igår. Det är då verkligen inte lika roligt som i somras.. Men ah en helt okej kväll :) Tycker verkligen om dessa tjejer! ♥
Men nu vill jag inte ut på krogen på ett tag igen. Mitt bankkort håller med om att det är en bra idé.
Måste greja med att packa upp alla mina väskor och sånt från igår. Sen har jag tänkt att ta mig en promenad i det fin fina vädret :)

Ikväll blir det inflyttningsfest i Aneby. Halv taggad på att festa igen.. Men jag var jue hemma hela helgen förra helgen och nu festar båda dagarna haha kan aldrig hitta nåt mellanting.. Och jag har inte festat på länge så okej!

HEJ!

Framtiden skrämmer mig

Jag ligger som ett barn dagen innan julafton och kan inte sova. Så mycket tankar och funderingar inför morgondagen. Ska till Mölnlycke, lite utanför Göteborg och kolla på en utbildning jag är intresserad av. När jag såg den första gången blev jag jätte intresserad och allt jag sett efter känns bara fel. Så därför är jag himla nervörs om vad jag ska tycka. Om jag inte gillar det vad tusan ska jag göra annars? Om jag gillar det, kommer jag att våga flytta helt ensam?
Kan lova att det blir det första, det är något jag inte kommer tycka känns bra och göra att jag inte vill gå där. Blir så velig när det gäller min framtid..
Vad är det för fel på att vara typ 6 år hela livet? Då det största problemet vem man skulle pussa på rasten. Tycker det går alldeles för fort det där med att bli vuxen. Vill ha klart för mig vad jag vill bli och ha möjlighet att kunna bli det.
Inte lätt och veta vart man ska söka när man inte vet vad man vill göra med sitt liv.
Om jag inte alltid får vara 6 skulle jag också kunna tänka mig att hoppa till typ 25 och gått klart min utbildning, har ett bra jobb och bara älskar livet. Det är om man fick drömma. Men jag ska vara realistisk. I verkligheten går det inte riktigt till så, så det är lika bra man vänjer sig. I mon är det verklighet och jag åker till Mölnlycke för att ge alternativ till min framtid. Men för i kväll lever jag i mina drömmar!

Hur många lingon finns det i världen?

Underbart skönt med lite sovmorgon i morse, tog mig till skolan och lyckades ta mig igenom denna dagen med. Hem snabbt och åt lite mat sen åkte min kära mamma och jag in till Eksjö. Först gick vi på stan och kikade, köpte även allt jag ville få hem. En skinnjacka och vårskor. Två vårskor till och med. En T-shirt slank visst med också hihi. Tog en fika lite innan det blev dags att gå till det vi kom in för. Bio! Kollade på "Hur många lingon finns det i världen?" Så himla charmig film! Blev nog lite kär. Rekommenderar den varmt ska ni veta.
Borde egentligen sova nu men är inte så trött så tänkte kolla BB från igår, sen får det bli sängen. Inte sovmorgon i mon minsann, men har bilen så lite blir det i och för sig :)

Godnatt pluttar!


Träningsvärk

Hej träningsvärk. Finns nog inte en enda muskel i mina ben som inte drabbats av min träningsvärk. Men det bästa är jue att försöka träna bort det, så efter min korta dag i skolan tog jag mig till gymmet och körde ett pass. Vi får se om det hjälpte.
Som sagt kort dag i skolan som varje tisdag så känns klockan borde vara jättemycket eftersom jag varit hemma ett tag nu. Men har fint underhåll. Jessica tipsa mig om att Skilda världar fanns på youtube. Man gillar!


4/4

Första dagen i skolan är avklarad. Känner sig la lite rostig och oseriös men ah man kommer la snart in i det snart haha. Har varit hurtig idag i alla fall, idrott i skolan sen hemma stod jag på crosstrainern och sen cykling! Så snälla säg att det var okej att jag smällde i mig en chokladboll nyss? haha. Har även bestämt att jag ska ut och gå massa promenader nu när vädret är så fint :D
Blev bjuden på middag idag av farmor & farfar föresten. Sött!

annars så? jao är irriterad på mig själv och arg att småsaker kan förstöra. Men man får la lära sig en läxa antar jag..

Fasnat i programmet Lyxfällen på datan haha blir rädd för att flytta hemifrån..

Back to school efter 5 veckors praktik

Då var denna lugna helg över. Och en praktikperiod på 5 veckor. Imorgon sitter vi i skolbänken igen och jag tycker konstigt nog det ska bli skönt. Få träffa allt folk igen leva vardagen som man är van vid. Läxor och sånt har man i och för sig inte saknat men det är la bara 2 veckor sen är det lov igen (Y)
Borde kanske tänka på att sova snart men är inte så trött än, sov ganska länge idag så. Kvällen har bestått av TV tittande, först StockholmBåstad och sen Big Brother, underhållande!


hittar snygga bilder också

020411 - I don't belong

Lugn och skön fredagkväll igår. Jag och mamma satt och kollade på Talang och käkade nötter! Okej super skönt och ta det lugnt men jag blir så himla rastlös av att bara va hemma haha.
Därför tog jag mig en promenad innan på en timme, skit skönt att få lite frisk luft och röra på sig till go musik i öronen. Annars har jag kollat på Huset full större delar av dagen. Ser ut som jag får va ensam hemma ikväll, får se om jag finner det roligt eller hittar på något :)


1 april

Hejhej roligt att just du fortfarande kollar in på min blogg även att jag är lite halv dålig på att skriva hehe.
Men tänkte för att det är helg oså så tänkte jag bjuda lite på mitt liv ;) Underbart med helg för övrigt. Sen inga planer alls vilket känns hur gött som helst! Mina planer är typ att vila och mysa i sängen, gillar.
Idag var det sista dagen på praktiken, haft i 5 veckor nu. Skrämmande att tiden går så snabbt! Trivts super på båda mina ställen (Y) men nu är det tillbaka till skolan på måndag igen. not taggad, men kan ändå va lite skönt kanske.
Fick fina betyg och present från Cream idag och efteråt skjutsade jag världens gosigaste gubbe hem till farmor och farfar :) Känt han i många år nu och han är verkligen så himla gullig! Mer söta gubbar till världen tack hihi.

Kvällen ja, lugn som sagt, ska kolla på Big Brother från igår och dra igenom några avsnitt av Huset fullt som jag lånat av Jessica :D sen myskväll med mor min

Ha det fint :D

RSS 2.0