Påläggskalkyl

Nu är min hjärna helt död efter att bara räknat massa påläggskalkyler, divisonskalkyler och marginal :s
Känner att det får gå som det går i morgon för jag har pluggat så gott jag kunnat i typ 2 timmar nu. Alldeles för trött för att fortsätta. Ska bara chilla resten av kvällen och förbereda mig mentalt hur dåligt det kommer gå i morgon!

Företagsekonomi
Alice skulle till Linköping tidigt idag, så jag bad bara henne väcka mig lite innan hon skulle åka så åkte jag då med. Skulle möta upp ida vid skolan halv tio, jag kommer visst lite sent och ringer då till henne. "Sööööver du skriker jag i telefonen". Jävla Erikjävel får jag till svar! Haha han skulle tydligen väckt henne men sket i det. Bröder ;) Men 10 minuter senare var hon i skolan och vi kunde hämta företagsekonomin. Den har jag rejäl ångest över nu. Inte börjat plugga och kan inget. Fattar inget heller för den delen.
Borde ta tag i det nu men är så otroligt seg, råkade somna innan och blir helt död av det. Men nu kan jag inte skjuta på det längre :( Ska bara få i mig lite mat sen börjar det!!


Fridrott

Tjena! Befinner mig hemma hos Alice, blir till att sova här i natt :) Lediga i morgon jue ;) höhö. Haft friluftsdag i dag och det var den roligaste jag varit med om i alla fall. Trots att jag skämde ut mig med att vara så dålig! Vi i HP hade klätt oss jätte färgglatt och sprang runt med tutot och cdspelare. Folk trodde vi var fulla, men vi kan minsann ha kul ändå ;) haha
Sen har även Martina, jag och Alice varit på spinning (Y) sen tryckte jag i mig en halv kebabrulle :( Mindre klokt. Men vi var massa tjejer från klassen på Hawaii och käkade, så kan jue göra det för sakens skull :) Gosigt!
Alice är just nu och duschar, så jag roar mig här. Jag kom själv just ur. Kanske slår på en film sen och ligger och snackar (som vanligt) hihi

undrar bara, hur snygga?

Godnatt!

Fullt upp i helgen

Hej där! Ska försöka mig på ett långt inlägg. Inte skrivit på hela helgen. Inte haft tid.

I alla fall. I fredags var det jue som sagt Hoffmaestro på scen i Tranås! Började kvällen hemma hos fina Ida. Tillsammans med Ryrhagen. Med lite alkohol i kroppen var vi alla glada och spelade ölspelet, sjöng och dansade! Tur att man kan konsten att bjuda på sig själv också :) mm milf.
Åkte in runt 9-10 tiden och inväntade gudarna. Underbart! Verkligen saknat att skaka loss till dom. Bäst!
Hade en riktigt rolig kväll :)





Bild som Sanne tagit :) I och för sig från Eksjö statsfest men tyckte den var snygg!



Som sagt en mycket bra fredag som jag gärna skulle vilja ha tillbaka! På kvällen kom min snälla mamma och hämtade oss. Skönt att komma hem och sova i sin egna sov. Lördagen på dagen gjorde jag inte så mycket, städade och lite. På kvällen var jag mobbad och hade inget att göra så åkte hem till Madde på lite fest :)










Även det var en trevlig kväll :)

Söndag steg jag upp tidigt och åkte till Eksjö och Ränneslätt med Ida :) SNYGGA SUMPOR (Y)



Gummistövlar var fint att ha. Och springa i


Det var jue då min bror som tävlade. Fick ingen jätte bra bild på han för att det gick så snabbt menmen :p

Ida följde sedan med mig hem, vi käkade pizza och kollade på snuskfilm<3 Hon söööv även här och vid halv 5 tiden gick vi upp och började fixa oss, klockan 6 var vi i Aneby och gick på bussen till ULLARED :D ganska mycket folk, men hittade en del saker :) Bland annat en bok som heter "Trasig" som jag ska läsa nu. Ungefär så jag känner mig just nu.

Men i morgon taggar vi för friluftsdag (Y) inte då 



VAD GÖR VI?

NU KÖÖÖÖR VI!!!!!


240910 - väntan snart över

Whopido redan hemma, känns super skönt :D Bara företagsekonomi och digitalt skapande idag. Blev klar med kapitel 12 och nästan 13 där. Digitalt skapande gjorde jag klart en slags spegelbild och sen skulle han hjälpa mig med något med höst skifte. Det är nu det är höst på riktigt och då skulle vi skapa någon slags bild med det. Han fråga mig vad jag tänker på när jag tänker på höst. Kyla svarar jag. Då ber han mig söka på det på google och bilder. När jag gör det kommer det upp nakna/halv nakna tjejer över hela sidan! Haha dör av skratt både han och jag. En aning generande.
Efter skolan tog ja ut lite pengar och solade lite för ikväll. Då blir det Hoffmaestro :D som vi väntat och nu är dom plats på scen igen så man kan skrika sig hes till de underbara låtarna!
Men om jag ska orka kvällen måste jag sova lite. Gör mitt favorittips för att lyckas somna. Sätta på Ullared.

TREVLIG HELG :D


bild från förra gången jag såg hoffmaestro <3

230910 - att bara vara

Bara för att jag tar tag i att åka till Elgiganten så är självklart inte Magnus där. Får la försöka nästa vecka. Han verkar rätt busy ;)
Efter att jag varit där har jag faktiskt bara tagit det lugnt. Ätit pannkakor, tränat lite, kollat på Kungar av Tylösand! Haha stört program verkligen. Men ändå tittar man?
LIgger i sängen och väntar på idol nu, ska dra mig mot TV. Sen försöka sova tidigt, försöka..


Denna väntan

Hej gosegrisar :) Sitter i skolan och har en av alla våra mysiga håltimmar. De andra sitter och är duktiga och jobbar företagsekonomi. Så duktig är minsnn inte jag. Jag kör på det i morgon istället när vi har den lektionen.. Sitter nätan ensam i en datasal, bara några killar från tvåan som sitter och kollar på Kungarna av Tyrlösand på hög volym! haha.
Inatt har jag sovit hos Alice :) Mysigt. Vi var på spinning igår, hurtigt ;) Ville egentligen köra det i dag med men måste hämta mamma på jobbet.. Så åker till Eksjö direkt efter skolan. Kanske ska gå in till Elgiganten också och fråga om helg jobb.. Känns som det är dags nu! Och ni? EN DAG KVAR ♥

Ha det finers!

Tagga Studenten

Riktigt fin dag idag! Sovit i 13 timmar i natt så inte det minsta trött ;) Somnade typ vid 6 igår till Ullared på datan sen vakna jag omkring halv 9 och märkte att datan låg jämte mig så stängde av den och gick och tvättade bort sminket och somnade om. Vaknade av mig själv vid 7 och gick upp då :) Det var välbehövligt!
Tänkte skriva igår men somnade jue. hehe. Nu är vi nära! Provade studentmössor igår :D Lite dyrt kanske men vafan man tar jue bara studenten 1 gång så det får det vara värt :D


Idag har det varit en slapp dag i skolan. Började 9.15 och slutade 12.05. Tänkte då vara duktig att ta och träna lite. Ensam eftersom ingen annan hade tid. Men när jag kommer dit funkar inte mitt kodlås. Skit också. Så drar och solar lite istället :) Nu är jag hemma och får ta och träna lite hemma istället nu när det blev på detta sätt..

Skriver kanske sen :) puss



Söndag minsann

Söndag idag. För er som missat det. Och som alltid på söndagar är jag otroligt seg. Hör väl till. Även denna söndagen. Inte kommit upp hur sängen än (a) bara ligger och segar och myser. Men snart måste jag ta mig upp och åka iväg och rösta. Tror jag vet vad det blir, annars bestämmer jag det i sista minut.


min fina busiga ida

 

Trevlig kväll hos Jennifer!

Jag klarade att stressa mig till Sofie till klockan halv sex. När Ida också kommit drog vi iväg och körde lite fel här och där men var i alla fall framme hos Jennifer ungefär vid 7. Och jag erkänner..blev helt kär i hennes hus! Så himla mysigt, tror hon ville charma oss lite för tända ljus i heela huset (a) Vi kom igång med att laga maten ganska så direkt. Tacos stod det på matsedel, riktigt gott. Mysigt att laga mat så med finfina vänner!
Vi fortsatte på övervåningen med lite förfest med bra musik och härligt snack! Senare hade vi en väääldigt rolig bilresa in till Linköping! Stackars mamma Eva :) hihi. Väl där så gick vi först till Pitch Black, men var typ bara där och vände och istället fortsatte vi till Platå! En klart godkänd kväll, men inget slår Jönköping ;) haha
Tack för kvällen tjejer, ni är så himla gosiga<3

Idag var vi rätt sega. Skulle egentligen stannat en kväll till för lite film mys med några killkompisar till Jennifer men blev icke så åkte hemåt. Nu är jag i alla fall hemma och det ser ut som det blir så hela kväll trots att jag är sugen på att göra något!








Fin kväll!

nu fick pappa just damp så bara för att jävlas ska jag sitta ännu mer vid datan! mohahah

Ha en trevlig lördagkväll :)


Snart,snart helg!

Håltimma i skolan. Börjar min lektion vid ett om jag inte minns fel. Sitter i en av datasalerna och chillar med lite folk från klassen :) Riktigt trött, gick upp vid 5 idag och åkte med mamma in till jobbet för att sen åka buss därifrån. Blir så när man har för lite bilar. hehe. Ska ta halv tre bussen hem och åka in till Eksjö igen och möta upp mammsen. Lär bli rätt stressigt! Ska försöka hitta ett par nya idrottsskor, köpa foundation och lite. Kommer förmodligen inte hinna så får säkert skjuta på det. Borde egentligen gå in till Magnus också och snacka med honom om jobb men Joel sa att han var sjuk.. Såå får la försöka näsa vecka?
Hinner inte skriva vad som händer ikväll sen, så gör det nu. Vid halv 6 ska jag vara hos Sofie, sen drar vi och Ida ganska direkt till Jennifer på lite tjejmiddag. Laga tacos tillsammans och kolla lite Idol kanske :) Mysigt! Sen blir det nog utgång i Lindköping om vi är taggade. Ida går i alla fall in för det. Hon åker hem och skolkar för att sova lite så hon orkar kvällen ;) haha. Hon kommer då klara vårt vad!!

Nu har det gått en liten stund på detta hål i alla fall.. Så nog från mig!
Just det, snart är det helg :D

Mys efter träning

Åter igen haft ett spinningpass. Hihi hurtig jag är ;) Så just tagit mig en riktigt skön och varm dusch. Kallt nu jue :( Eller inte under spinningen kanske x) men nu. Ska mysa ner mig i sängen och glo lite repriser på webtv. fint liv :) önskar er en godnatt! i morgon ringer klockan innan 5..

Spinning

Just hemkommen från gymmet. Haft en riktigt härligt pass spinning med tjejer från klassen. Kul när man är ett gäng så där. :) 

Idag i skolan har vi varit på kick off i Jönköping! Lyssnade på en riktigt bra och inspererande föreläsning av en tjej vid namn Therese inför UF. Grym!
Efter det åkte jag hem till Alice en sväng och sen drog vi till Shape som sagt då. Nu ska jag ta mig en skön dusch och krypa ner i sägen och se om idol kommit upp på internet så man kan glo det.
Sen sovdags! Natti :)

 

EmoEmma

Började 10.10 och slutade 12.05 idag. Nödvändigt. Idag är jag riktigt klen tjej. Deppar ihop och har inte lust med något. Skulle gyma med Sofie idag men vi kom inte in för jag har ingen kod och hon glömt sitt kort. Och ingen av oss hade någon lust. Så vi gick en rund på stan istället. Sofie hittade lite på Cream för sin värdecheck men inte jag. Ville köpa något men energin till det fanns inte. När vi skiljdes åkte jag och köpte godis på Willys. Här ska tröstäta. Håller mig ifrån bloggen i dag för säkerhets skull. hehe. Stor risk för mycket klagande annars.


Lyckades hålla mig vaken. Istället har jag tagit mig igenom en film som jag lånat av Alice! mys
Tränat lite, lite dumt. Näsan rinner som bara den nu.. men vad gör det om hundra år :D Har även fixat lite med tvätten, duktig tjej!
Väntar nu bara på att biggest loser ska börja sen ska jag nog nanna :)

Godnatt

glider

Hej allihopa ;D ni har förökat er! Riktigt trevligt :) Välkommna, hoppas ni stannar ;) haha

Dagen har varit rätt slapp. Som alla andra dagar som 3:a hehe. Men jag klagar verkligen inte. Trots att vi inte gör mycket krävande är jag trött HELA tiden. Lär nog sova lite middag om en stund..
Ialla fall idag i skolan hade vi de olika partien som varit och pratat med oss förra veckan samlade tillsammans och skulle föra en debatt. Väldigt intressant faktiskt! Haha och riktigt se när den ena politikern sa något som någon annan inte gillade och de skulle upp med handen fort som tusen och såg ut som de skulle spricka om de inte fick säga sin sak med en gång x) Blev kanske lite klokare på mitt val och tror jag vet vad jag ska rösta på. KRYSSA CARLSSON (Y) haha

Fick ett ryck när jag kom hem och städade upp på mitt rum. Bra ryck, behöver fler av såna. Därför tycker jag förtjänar en riktig mysdag! Som sagt riktigt trött ;)

skriver kanske sen, pusss

Filmtajm

Mm denna helgen har jag behövt! Tagit det lugnt i princip hela helgen. Men i morgon är vi back on track med skola igen och ny vecka. Som det är nu är det inte mycket skolarbeten denna veckan tror jag. Kick off på onsdag bara!
Kom upp från ett varmt och skönt bad för en stund sen. Ligger och kollar på film nu. Väntar på att Ensam mamma söker ska komma ut på internet så även jag kan kolla på det efterlängtade programmet!


12092010

Skrev just ett långt långt inlägg med alla mina tankar just nu. Dumt gjort så raderade det med en gång. Vissa saker måste man kanske hålla för sig själv..

Strunt samma, kom hem från Alice för typ en timme sen :) Vi hade mysig kväll med Linas kvällsbok! HAHA älskar den filmen :D kan aldrig sluta skratta. Båda var jätte trötta igår så somnade rätt tidigt, därför blev det också en tidig morgon. Bra det kanske så man kan sova ikväll :) hihi
nu ska jag träna!

Mys helg

Legat i sängen precis heeela dagen. Igår också. Lite småsjuk. Igen. Såklart. Men man börjar faktiskt vänja sig nu! Den här helgen uppskattar jag väldigt mycket. Inget festande! Haha ah det är sant ;) Hade från början inga planer på hela helgen. Men jag smsade lite med Alice och kom fram till att det var väldigt länge sen jag var hos henne. Så jag åker allt dit och sover hos henne i natt♥

denna helg är som gjord för mys


Idol 2010 drar igång

Puh, en riktigt trött tjej framför den här skärmen. Lite efter att jag skrev förra inlägget somnade jag som ett barn på mitt öra med datorn bredvid mig. Vill gå och lägga mig igen men kan jue inte missa Idol ;) Sitter och kollar på det nu! Såg just typ en japan som juryn var jätte elak mot. Tänk och bara kunna krossa en människas dröm så mycket. Skulle jag aldrig klara. Aldrig klara och söka heller för den delen xD Önskar man kunde sjung!

hejdå

070910

Nu är jag hemma för dagen. Otroligt onödig dag i skolan. Bara lyssnat på partiprat, vilket i och för sig kan vara bra att lyssna på. Om dom kan tala för sitt parti vill säga, vilket verkar lite svårt.
Haft skolkort också. Blev JÄTTE ful :( ser ut som en köttbulle!
Får ta och ändra på det nu när jag börjat på gymet ;) Sofie, jag och Natta var där idag! Känns jätte skönt att komma igång, måste verkligen få rutin på detta nu bara. Efteråt solade jag och Sofie ;) Ser dock inte mycket skillnad..
Just fått i mig lite mat, efter att jag var jätte hungrig. Nu ska jag bara ta det lugnt! hihi

Stunder som får mig att le

Tack gode gud för att denna dag snart är över. Haft ont i magen hela dagen, trött och allämnt irriterad på allt! Känner mig små depp så då tog jag och kollade på lite bilder som fick mig att le :)


Första gången Ida och jag var på Centrum tillsammans!

Hotellet i Eksjö med Ida, Olivia och Jessica! Lite förkrök hemma hos mig ;)

Sannes sjukt lyckade maskerad då jag var ängel! Rolig kväll allt

Frugan och jag ät en romantisk middag på Golden en gång

En bild från Öland som man får ett gulligt pirr i magen av :$ hihih fina Johanna och Jessica! Glädje

En annan bild från Öland som man inte kan bli annat än glad av!

Mysfrugan och jag vid Böda

Minst sagt galen kväll tillsammans med Sofie och Ida! Vill man ha tillbaka

Ullared med HP och jag träffa kändizz! Morgan♥ Kul att det börjat igen btw

Alla fina stunder med min bästa vän som jag saknar <3

Många mer bilder som gör mg glad, men nu orkar jag icke mer! Godnatt med er :)

Festligt

Helgen har varit festlig! Fredagen, Parken, Ola. Fick godkänt men inte mer än så. Trevlig förfest hos Martina med snygga brudar sen på parken var det nästan inget folk, det var i stället den härliga energin från Ola som gjorde det bra ;) Och inte glömma all dans! Efter att jag skjutsat hem Sofie, Jennifer och Ida åkte Jessica jag hem till henne och kolla på film. hehe Pippi! Somnade omkring tre och klev upp halv 10 för att börja fixa sig för en tripp till Jönköping. Yaa, jag är väldigt mycket fattigare men lite kläder rikare! Skjutsade bara hem Jessica och Alice vid 7 tiden sen drog jag vidare till Sofie och Jennifer. Duschade och fixade mig tillsammans med dom sen var vi + Matilda och Ida på't igen och åkte för andra gången den dagen till Jönköping. Lite förkrök på Tusen och en natt sen vidare till centrum ;) Günter var där. Mycket roligt kväll säger jag!

Fredag:

Snygga Ida



Kameran var inte med inne på parken..

Lördagen:



sjukt god




Idag är jag rätt sleten men varit och firat farfar i alla fall! :)

Jag och födelsedagsbarnet!

Jag tillsammans med farmor och hennes syster Siv!

Nu ska jag försöka sova!

Overdrive

Hejhej där! Nu är jag fixad för kvällen. Fixad till utseendet men inte humöret. Inte jätte pepp men aja det kommer kanske. I och med att jag fortfarade är sjuk kör jag utan alkoholiga drycker och tutar runt i min bil i stället ;) Skönt det om man inte är jätte taggad. Redbull för mig hela kvällen dåva ;) Ska till parken i Tranås och dansa loss till Ola ;) Fantastiskt! haha. Jag tar och sover hos Jessica sen, för i morgon drar hon, jag och Alice till jönköping för en shoppingtur ;D

Hihi skönt med helg! Ha en bra sådan!



pussss

010910

Och där orkade jag mig ur sängen för att ta mig till skolan. Legat sjuk i sängen sen i söndags! Och i morgon blir det att träffa farbror doktorn. Aneby av alla ställen. Vet jue nästan redan vad dom kommer säga: "Ta en alvedon och gå hem" Sååå duktiga där. Hade samma sak för nästan exakt 2 år sen och då låg jag på sjukhus i fyra dagar. Eller hoppas att det inte är samma sak. Det orkar jag inte :(

Kan ni tänka er att det är höst nu? :o sjukt. Vill inte ha höst och vinter. Sommar igen tack?

Så mycket orkade jag skriva för tillfället. Ingen i skola i morgon men måste ändå ta och sova snart. Dödstrött

RSS 2.0