Fredag

Strålande väder ute! Varit på gymmet sen halv åtta och tränat med Anna, trots att jag är ledig i dag. Men skönt att få en bra start på dagen och inte sova bort dagen. Ska hem nu och äta en ordentlig frukost sen får vi se hur dagen leder mig. Kvällen leder mig till dans och fylla med fina vänner i alla fall ;-)
Trevligt med helg för övrigt :)


220312

Hej! Hoppas allt är bra med er därute, jag mår toppen!

Njuter så bra och mycket av livet att jag inte bloggat hehe. Nä men trivs fortfarande jätte bra i Jönköping, i dag är det 3 veckor sen vi flyttade hit. Det har gått grymt fort måste jag säga. Men som man säger, tiden går fort när man har roligt.
Just nu har jag praktik i 8 veckor, 2 är snart avklarade och det flytter på. Fick reda på Projektledningstentan i veckan också, satte ett G som tur var. Min omtenta vet jag inte än men bara till att hoppas.

Ska kila ut och fika nu med Magda och Frida, sitta ute i det härliga vädret. Tummen upp!

20 års firande

Sitter i Peters BMW på väg till Borås, ska fira Johanna att hon fyllde 20 i torsdags :)
Först blir det lite middag sen kommer mer folk för förfest sen drar vi ut på krogen. Hoppas på en rolig kväll ;)
Sen i natt kommer världens bästa bror och hämtar oss!


Helg

Hej på er :)
Välkomnar in helgen efter att skrivit tenta idag. Ingen känsla alla faktiskt, kan gå hur som.
Går på praktik nu och är borta från skolan i 8 veckor, helt stört!
Min sambo har lämnat mig för i kväll och natt men jag får sällskap av tre andra fina flickor så jag ska nog klara mig :)
Martina, Alice och Jessica kommer hit, vi ska äta lite och ha lite fredagsmys!
Sen väntar en natt helt ensam..


Lycka

Oftast brukar det dålig överväga det som är bra men inte nu för nu mår jag sjukt bra! Det dåliga är att jag fått mitt första IG typ sen jag läste matte i ettan och att jag har tenta på fredag som känns som att det kan gå likadant där. Men som sagt överväger det bra. Fick just praktikplats som jag varit super stressad över men äntligen är den fixad, och kan nog bli hur bra som helst.
Sen självklart vår lägenhet, så älskvärd.
Fatta jag som måste åka minst 2 mil för att komma någonstans, vakna klockan halv sex för att gå till skolan när man börjar nio, alltid fixa och krångla med bilar. Men nu, jag har 10-15 gång avstånd till centrum, knappt 5 minuter med buss, närmaste affären är precis jämte mig, jag kan gå upp halv åtta när det är skola och ah allt är så mycket bättre!

Just nu är jag ensam hemma och sitter och pluggar och väntar på mina föräldrar, de ska komma och fika och kolla på lägenheten :)

Som sagt glad tjej.


Söndag

Ligger helt utslagen och död i sängen hemma och orkar inget. Kom hem vid 5 i natt efter varit ute på vägarna och skjutsat hem folk till både Tranås och Aneby.
Börjar jobba vid 3 så måste piggna till lite..


U N D E R B A R T !

Min dröm har blivit till verklighet. Jag har nu flyttat hemifrån och bor nu i Jönköping i en lägenhet tillsammans med Magda! Var i Jönköping klockan 9 i torsdag och grejade och hade oss hela dagen. Resultatet blev super bra och jag storm trivs redan. Är på väg mot Aneby för att jobba, var nästan så jag inte ville åka därifrån. Men jag behöver alla pengar jag kan få nu.
Efter jobbet vid 22 ska jag hem och hämta lite mer saker till lägenheten och åka dit och lämna det. I natt ska jag vara fyllechaffis till några tjejer från Jönköping till Tranås. Får se hur trött jag är, antingen sover jag hemma i askeryd eller i Tranås hos Alice.
I morgon jobbar jag samma tid som idag, hej och hå!


RSS 2.0