210611

Jag vet en som kommer ha svårt att sova i natt. JAG! Är nervös. Men jag är inte nervös för kanske det vanligast, att planet ska krascha. Jag är mer rädd för att vi ska missa planet, min väska väger för mycket, att jag bränner mig första dagen och inte kan sola på flera dager, att jag inte kan pruta mot turkarna, att någon smuglar ner knark i min väska och jag får sitta i fängelse i flera år,! Ni ser, haha usch. Men samtidigt ska det bli jätte skönt och komma iväg och bara njuta! Min första solsemester jue så nu hänger allt på om jag vill åka igen eller inte haha.
Lovar att ta massa bilder!

Idag har jag i alla fall jobbat, 9-17. Gick bra och så men det har varit strulit hela dagen i affären typ, färsk varorna skulle komma vid 8 och vi fick dom vid typ 3? Och massa annat med priser och datan och sånt.
Men jag fick jue en lugn start :) Jobbar en dag och får sedan semester. Fy fasen vad jag ska njuta, för sen är det massa jobb som gäller!

Skriver nog inte innan jag åker i mon så, hejdå Sverige :D

1 dagar bort

Gud är helt död i huvudet. Skönt och vara hemma efter varit borta en hel dag. Åkte in till 10 till Tranås och mötte upp Sofie och Jennifer på resebyrån. Fick inte jätte mycket förslag så de tyckte inte riktigt det kändes bra, så vi åkte hem till Sofie och kollade på massor av resor och ringde och hade oss i flera timmar haha. Till slut hittade vi en bra och då åkte vi snabbt som tusan tillbaka till Tranås för att boka den. De fick till och med på samma plan, jätte bra jue :) inte samma hotell dock men det var ganska nära så blir nog bra!
Tog oss en tur till Lindköping sen och shoppade lite till resan och växlade även in pengar till Turkisk lira. Jag tror jag knappt fattat det än men på onsdag åker vi! Sjukt! Kommer verkligen bli ett minne♥

170611

Just nu skulle jag bra gärna vilja vara i Turkiet och bara ha det skönt. Tror jag nästan får magrutor så mycket som jag hostar. Den har även hållt mig vaken större delar av natten så är hyfsat trött. Trött på mina föräldrar är jag dessutom också. Inget kan de säga och ingen framförhållning, men det ska minsann jag ha hela tiden. Min pappa bokar en tid för att laga bilen vid halv tio i morse när han vet att ingen i familjen kan. Så han tvingar mig som är sjuk så jag kan egentligen inte heller. Så han säger typ sex i morse när han ser hur dåligt jag mår att jag kan ringa vid halv nio till honom om jag inte orkar så får han lösa det. Jag ringer och jo tror ni inte han bestämmt träff med någon som skulle köpa nåt då. Så han kan jue såklart inte då. Tack för den pappa! Det skulle ta en timme, jag satt TVÅ timmar och bara väntade på den där jävla bilen. Kära tider. Inte på humör någonstans.

Sen tycker alla i min familj att jag är ful. Färgat håret och att de inte tycker det är snyggt ska de självklart berätta!

Ta mig till Turkiet!

Studentvecka/Studenten

Nu är allt som har med studenten över. En konstig känsla. Man vet att man inte ska tillbaka till Holavedgymnasiet men ändå har jag nog inte fattat det. Känns tomt men ändå är man så otroligt glad! Kunde inte fått en bättre vecka och student men underbara vänner och familj!
Tänkte att jag skulle ge er ett inlägg om hela studentveckan :)

Lördag:
Studentveckan började redan på lördagen med Kanerval. Jag började jobba vid halv 7 till 9. Sen bara hem och fixa sig sen iväg till Tranås till Magda där vi började förfest redan vid 11. Vi grejade med plakat och allt sånt. Det var sjukt varmt och man fick en redigt snygg bränna haha. Halv 2 börjar vi gå från skolan och upp mot storgatan. Kanervaltåget är bland det roligast jag gjort, vi hade verkligen så himla kul. Vår lärare heter jue Björn Borg och då klädde vi ut oss till tennisspelare och skrev "Igen framtid utan en bra förebild" och hade en stor bild på Björn i tenniskläder. Alla hade vattenflasker med vatten som vi gick och slängde på folk. Höjdpunkten var lätt att bada i fontänen på torget i den heta värmen. Jag och Nettan följde med Alice hem och torkade kläderna, fixade oss inför en kväll med mycket dans på statt!



Söndag:
Alice och jag sov hos Martina och Christoffer så var största delen av dagen här. Pizza och chill i soffan. Sen var jag bara hemma och taggade för veckan.

Måndag: Här på kvällen körde vi Ölbrännboll i Kråset. Började förfest hemma hos Sabina, var dock inte där så länge men ändå. När man kom dit hade jag blivit utsedd till "klassens vattenfall" (?) haha. Jag var inte med på brännbollen, jag hjälpte till och räkna poäng och hejade på istället ;) Lite senare drog vi till Baronen för lite mer dricka. Meningen var att vi skulle fortsätta till Strandbaren men jag hade ingen lust och inte många från klassen heller. Så vi tog oss till Martina och var där ett tag innan Ida, jag och Sara gick hem till Andreas (Idas farbror) och sov där. Eller så mycket sömn blev det kanske inte. Vi alla somnade vid 4 på natten. Sara gick upp halv 6 och drog på förfest innan skolan, för hon hade engelska på morgonen. Både Ida och jag valde sovmorgon istället.




Tisdag:
Sov som sagt hos Andreas och vaknade upp har på tisdagen, lagom trötta. Men tog oss till skolan för sista ARL lektionen, fick frukost och lite sånt. Religionen tittade vi bara på film och sen slutade vi om det varit en vanlig dag. Men det var jue ingen vanlig dag utan studentvecka och det var flottrace som gällde nu. Vi fick konstigt nog mycket tvivel om vår flotte hehe. Fick höra att vår flotte var förmodligen den sämsta de sett, de ni!
Jag kände mig riktigt sleten och ville hem en stund, behövde dessutom hämta mer alkohol haha. När jag väl kom hem fick jag inte åka iväg igen.. Men ganska sönt på ett sätt, tror det var behövligt med en dags vila mitt i veckan.



Våra HP kämpar

Onsdag
: Hyfsat pigg och utvilad åkte jag in till Tranås, i skolan städade vi typ bara ut skåpen sen åt vi lunch på stan, Golden Thai, längesen och mycket gott! Efter maten gick vi hem till Julias kusin lägenhet som hon fick låna under veckan, började förfesten redan där vid 1. Några timmar senare fortsätter vi drickandet med de andra i klassen ute i gräset. Vid 7 var det dags för Fångarna på Frejavallen. Var inte riktigt med i någon tävling, gick bara utan BH haha. Förfest på Baronen som vanligt och lite senare Strandbaren första gången för mig den veckan. Rolig kväll rakt igenom och den avslutades i en skön säng hemma hos Marri tillsammans med henne och Sara.
För övrigt var det denna kväll jag skadade min fot haha




Torsdag: Vaknar upp till rena rama hotellfrukosten hemma hos Marri, gick då inte hungrig där ifrån kan jag säga. Vid klockan 12 var det studentlunch med god mat och lite stependium utdelningar och sånt.
I spöregn går jag och Sara hem till Julias lägenhet igen och sitter där och bara tar det lugnt och räknar hur långt bort åskan var, hemskt väder!
Innan kvällens aktivitet körde vi på förfest hemma hos Ida Nilsson utan att hon var hemma först haha. Tar oss bort till Stureplan för att köra Skattjakten. Man märkte med en gång att folket som skulle åka i bilarna skulle ta de mesta grejerna. Men Magda och jag hittade en sak som vi visste vart den fanns. Skrev tydligt på lappen "Emma och Magda hämtar". Vi får med oss Ida och Sara och börjar traska iväg. Väl där så är det självklart ågon redan från klassen som varit där och försökt hämtat, lite kommunikations problem där tror jag allt. På väg tillbaka lite bittra börjar det att spöregna och vi blir dyngsura på bara några sekunder. När vi försöker stå mot en husväg (ganska meningslöst) En jättesöt tant vinkar in oss till hennes hus så vi inte ska bli blötare, helt klart dagens goda gärning!
När vi kom tillbaka till Stureplan var folk som galna på att hitta saker. Så galna att polisen blev indragen och avbröt hela skattjakten, så vi fick inte slutföra den. Och fick höra att nästa år ska de inte få ha någon skattjakt tack vare oss, uppsi! Vi vann egentligen men är man hatad så är man :)
Denna kväll blev det också Strandbaren, dock inget Baronen, vi gick hem till Julia och fixade oss istället och försökte värma oss lite efter allt regn.

Fredag: Jag sov hos Julia och vi vaknade upp på fredagen omkring 9 tiden, klädde på oss och gick till skolan för att klä vagnen. Okej Vickan klädde vagnen men vi var moraliskt stöd ;) Innan jag tog tåget hem gick jag en vända på stan för lite fix inför lördagen. Väl hemma var det städning för hela stanten och att bara ta det lugnt sen och ladda för nästa dag.

Lördag: Dagen vi väntat på var här. Studentdagen. Gick upp redan vid fem och gjorde mig i ordning. Kände på mig redan då att dagen skulle bli lång men att den skulle gå så himla fort.
Halv åtta var jag i skolan för studentfotografering, vidare för champangefrukost hos Kevin. Betat av några timmar där och vid 10 var det samling i aulan. Massa tal, sånger, stependium utdelningar och sånt. Jag vet att jag tänkte dagen innan jag kommer inte gråta på studenten men när vi satt i aulan och en gammal barndomskompis står och sjunger "don't stop believing", då var tårarna inte långt bort. Alla satte på sig studentmössorna samtidigt och sen var vi klara där.
Hela klassen träffas i ett klassrum och får lite "lycka till ord" av lärarna oså. Sen säger, Ewa min mentor någonting om varje person från klassen och aa då kunde jag inte hålla bort tårarna när hon kommer till mig.
Klockan 12 får vi äntligen springa ut, vilken glädje! Och åka flak var verkligen en höjdpunkt på dagen, vi hade nog minst vagn och var nära på 30 personer som stod där och hoppade, min bror sa att hela flaket gungade när vi hoppade, det är rätt!
Sen flöt dagen bara på, efter vi åkt flaket åkte Markus och jag hem till dem som väntade där hemma. Åt god mat, öppnade paket, umgicks och allt sånt. Ungefär halv 7 drar jag tillbaka till Tranås för förfest som hålls oss Marri denna gången. När vi sitter där så fasnar min blick på Elin N, Jenny och Ida N. Då kommer de orden vi hört i aulan tidigare idag. Nev i nuet och njut av dagen. När jag ser de sitta med studentmösserna och allt är det typ då jag verkligen fattar "jag tar jue för tusan tagit studenten idag" Allt hade verkligen gått i ett under dagen men när vi satt där och bara tog det lugnt för en stund, då kom det över mig. sjuk känsla!
Jag och Ida drog lite tidigare från förfesten och mötte upp Sofie, hade Tove som chaufför höhö. Statt var stället för kvällen och jag hade så himla roligt, verkligen! En kväll att minnas, helt klart! HP LUKTAR GOTT ÅH HP LUKTAR GOTT!
















Denna veckan kommer jag verkligen minnas. Människorna kommer jag att minnas, dessa fantastiska människor, både från HP08 och andra klasser.
Man ställs jämt inför val, vissa viktigare än andra. Men när jag för tre år sen valde att börja handel är faktiskt ett av de bästa val jag gjort. De som inte gick i vår klass har nog svårt att förstå det riktigt speciella med den klassen men åh ni är verkligen bäst. ALLIHOP!♥ Jag kommer uppriktigt sagt sakna precis alla på ett eller annat sätt.

Tiden har verkligen gått för fort, nu i efterhand kan jag känna att jag skulle njutit mer, när man hade en trygghet, en skola att gå till varje dag och träffa de människor man var vana vid. Nu vet jag bara min sommar, att jag ska jobba men sen har jag ingen aning. Så ni som kan, njut!

7 dagar, en vecka

Då var jag sjuk igen. Man blir jue trött. Men nu efter idag måste jag vara hemma och vila, faktiskt bara en vecka kvar tills vi åker till Turkiet och då kan jag jue inte vara sjuk ;D
Men idag får jag leka lite frisk, ska åka till Farmor och fira henne på hennes födelsedag. Fejksmile på, check!
Sen efter ska jag iväg till Tranås höhö spännande!


Händer då alltid oss

Ja herregud. Igår kom det första: Ikväll ska vi ut och du är taggad från Sofie. En timme senare var jag klar och satt i bilen på väg till Ida, hämtade upp henne och vidare till Tranås och hämtade upp Natali. Vi drar oss till Sofie, byter bil och efter lite om och men är vi ute på vägarna! Det var premiär för Måndagsklubben i Motala, helt okej kväll där.
På vägen hem ska det jue såklart alltid hända nåt med oss när vi är mot Linköpingshålet. Ja, vi kör fel. Eller jag kör fel men ingen stoppar mig så jag går på mitt lokalsinne, rekommenderars inte haha. Men det räcker inte med att vi inte vet vart vi är utan för lite extra spänning så har vi knappt någon bensin kvar. Haha ska inte gå in på några detaljer så men tack för Jennifers GPS kom vi till Mjölby och fick äntligen äta oss mätta på Donken och tanka. Sjukt gott, var så äckligt hungrig!
Sen var det bara till att skjutsa hem alla och vid halv sex i morse var även jag hemma. Helt klart en till historia för barnbarnen.

Nu ska jag snart till tandläkaren, men sjukt trött tjej! Mitt jobb ringer vid 10 och väcker mig och frågar om jag kan jobba en söndag i juli. Visst visst säger jag typ lite i sömnen. Somnar nästan precis om då dom ringer igen för att byta tid. Där efter kom mamma och då var det omöjligt att somna om igen. Plus min trötthet har jag äckligt ont i halsen efter allt skrikande denna veckan.

Men livet leker, efter tandläkaren åker jag till Olivia och myser hihi.

Studentvecka slut

Nu är min studentvecka slut och i morgon tar jag studenten! Helt SJUKT!

Ska ta studenten med den här foten haha. får se hur det går.. Studentveckan kan vara farlig ;)


Ska ägna resten av dagen till att städa och fixa och sånt tills i mon!
Ska ge er ett inlägg om studentveckan senare när jag har mer tid :)


Hej hej sommar!

Har allt haft en riktigt bra dag! Började dagen vid 9 med att jag käkade frukost och fixade lite så. Omkring tio satte jag mig på cyklen mot Hestra. Vilket är ungefär 3,5 mil dit, och jag klararde det! Wohoo haha. Gick bra och var inte så jobbigt som jag trodde, bara sista milen och Idas mördar backe som var jobbig haha.
Kom till Ida ganska exakt 2 timmar senare, tog en snabb dusch och sen åkte vi ut till Hätte. Möte upp några från klassen och låg och hade det bra i solen några timmar. Och nu ser jag ut som en kräfta haha. Glad att jag smörjde in ansiktet ganska bra i alla fall! Men axlar och rygg svider det lagom gott om..

När jag cyklade fick jag ett samtal från mitt jobb. Halv 7 ska jag vara där i mon. Mm kul.. Ska lära mig att öppna och räkna kassan oså. Tror jag sagt det innan men jag ska jobba på Konsum i sommar då.
När det är klart ska jag hem och fixa mig lite inför kanervalen, mamma skjutsar in mig till Tranås och jag blir kvar där hela dan.
Är så enormt taggad, kommer bli bra detta hihi.
Efter kanervalen åker jag hem till Alice en stund, fixar oss och gör oss redo för kvällen på statt! Ni hör jue själva? Kan jue bara bli kul ;D

men om jag ska orka är det bästa jag sover snart hehehe. Godnatt!



10 dagar

Just avslutat min riktiga skoldag på gymnasiet! Inte jätte seriös kanske. Blev bjuden på god lunch av lärarna och sedan berättade vår lärare Mats om när han var med om Estonia. Sjukt intressant och helt ofattbart att han faktiskt varit med om det han berättade. Man ska verkligen inte ta livet för givet!

Fått reda på lite nya betyg i dag också, så nöjd så. Så nu är jag äckligt taggad tills lördag! Karnevalen vankas. Början på en något som kommer bli en G A L E N studentvecka ;)

RSS 2.0