OMG

Oj,oj herregud vilken kväll igår! Mer än så ska jag nog inte säga :) Efter att inte sovit så många timmar i natt är jag riktigt trött.. Sov 1 timme typ när jag kom hem, nu har en väldigt skön dusch tagits och snart åker jag till jönköping igen! Det ska kollas på Eclipse med Matilda och Ida :D puss

Inte som du tänkt

Typiskt. Blir så himla trött på att saker och ting inte blir som jag vill. Såklart passade inte bordet. Får se om jag behåller det.. Okej det där bordet är jue bara en småsak men man blir irriterad. Gång på gång.
Tog lite dåliga för och efterbilder :p fult


Före

Efter



smärta

100729 coolt

Hej alla fina! Gått kanon fint på jobbet idag! Nummer ett! höhö. Köpt hem ett dusch munstycke från jobbet med ledlampor i som ändras i färgerna blå, grön eller röd beroende på vilken tepuratur. Skit töfft. Just testat den så nu är jag skrunklig, hihi.

 

Köpte även nytt bord som jag och pappsen ska montera upp nu. Visar kanske bil sen ;)

hejhej


Ibland så går det

Idag har det gått superbra på jobbet! Fick reda på att om jag säljer ungefär 2 försäkringar till om dagen till fredag, alltså 4 och gör ett prov om trygghetsavtal får jag bonus för nästa lön :D inte helt fel!
Just satt på mig lite av mina nya kläder, ska dra mig mot tranås hållet och mysa till det med Sofie :) grilla och lite sånt kanske.

Och även ett jätte grattis till min snygga vän Matilda som äntligen fyller 18 år i dag :D
GRATTIS !! <3

puss

Tröstshoppar

Har hört att det kan pigga upp en med lite nya kläder. Så tog med mig mor och far till Jönköping och tröstshoppade lite. Fick med mig en hel del fina grejer hem. Tyvärr drogs det från lönen men ah.. Får unna sig lite :)
För stunden var det bra men nu känns det..inte bra igen


Patetiskt

Hade tänkt att vara hemma och deppa men fick visst inte vara så patetisk, så jag åker till Matilda och Johanna i kväll. Fint!

det är bara ett enda stort hål i hjärtat på mig. 


Livet är tufft, ibland blir det inte alltid som man vill. Sånt man får leva med, visst? meen fan vad ont det gör !


Onsdagsfest

Ännu en galen kväll för partypinglorna ;D haha. Sofie, jag och Jessika drog in till Jönköpig igår och körde hårt på Centrum. Otroligt rolig kväll! Vissa delar skulle man kanske vilja ha ogjort menmen. Det som händer i Jönköping stannar i Jönköping ;) I alla fall efter Centrum gick vi på efterfest hos några killar vi lärde känna under kvällen, gick därifrån någon gång vid halv 5 och köpte lite käk på 7eleven. Mumsigt! I nyktert tillstånd och inte massa galenskaper skulle det ta ungefär en kvart att gå till våran bostad. För oss tog det över en timme. hehe. Vår bostad var Sofies bil. Haha, shhhy! Efter ungefär 3 timmars sömn drog vi oss bort mot a6 och vandra omkring i timmar och käkade god tacobuffé! Naw, ni är bra tjejer! Och vi saknade dig Ida, du är med nästa gång ;)





inget går min väg

Spontant ska det vara på sommaren

Den senaste tiden har jag varit lite depp över jobbet. Att jag jobbar så mycket och aldrig får tid att leva ut ordentligt på det sista sommarlovet! Bara kunna vara spontan och göra som man vill. Något vi lyckades med igår! På order från Sofie sa hon ba vi är taggade, ikväll kör vi måndagsklubben i lindköping ;) Slutade jobbet sex och kvart i åtta satt vi på tåget. Då hade jag duschat, packat, kört som en galning till Ida, och sen fixat mig lite där. Vi körde hårt på ett förfest ställe med massa billiga shotar & drinkar ;) Framåt halv elva tiden börja vi dra oss mot stället men vi kom inte in föns typ 40 minuter senare bara för att det var så otroligt mycket folk :o Helt okej var det! Men det slår inte Jönköping ;) var hemma hos Ida vid 5 i morse, somna runt halv sex och upp vid 7 för jobbet.. Så om ni ursäktar är jag lagon trött nu. sova snart♥









vi vårdar vår lever fint.

och i morgon kör vi nog på nytt ;)

Sjuk

Har jobbat hela veckan. Men i dag tog det stopp. Fick ringa och sjukanmäla mig i morse. Fick jätte ont i magen igår kväll och inte sovit alls bra. När jag vaknade så kände jag mig helt yr och kallsvettades. fyfy :s Tråkigt desutom när jag hade Staffan här♥ men annars mysigt värre. Jag pussa han hejdå och sen åkte han med mamma in till jobbet i morse medans jag sov vidare. Resten av dagen har jag spenderat i sängen.. förmodligen resten av kvällen med. I morgon måste jag försöka ta mig till jobbet. Sen på kvällen blir det fest :D

Countryfestival

Jag har haft en riktigt bra helg. Jobbet på lördagen kunde i och för sig vara bättre.. Knappt några kunder och sålde inte alls mycket. Men kvällen var däremot riktigt rolig. Var på countryfestivalen i Hestra. Började kvällen hemma hos Ida tillsammas med henne, Matilda, Matilda R, Sabina och Mattias. Vi körde hårt med öl spelet. Sabina var gullig och gav mig alla klunkar. Såklart. Blev ganska hårt. Framåt 9 tiden börja vi röra oss neråt. Hälsade på lite folk, upplevde en väldigt full kille och köpte inträdet. Fick en cider av söta Reneé och dansade loss på karoerokedansgolvet. Pussade på Staffan och applåderade till snyggingen Brolle♥ Tappade bort Matilda ett antal gånger och letade efter henne. Hittaden en ny vän som vi upptäckte åt antidepressiva som sedan försvann. Mattias och jag blev rädd att han tog livet av sig :o nää va? Natten spenderasde på campingen med lite folk. Ungefär vid 4 vandrade vi upp till Ida och jag somnade på några sekunder!
Som sagt riktigt roligt!

Idag var jag rätt länge hos Ida och sen segat resten av dagen.. Nu ska jag kolla på Beck-levande begravd. Och i morgon börjar allvaret på jobbet igen på riktigt.. snälla en ledig vecka till ? 

puss


Bad och byebye

Nu har jag fått ordning på mina planer för dagen ! Ska dra ner till aneby och bada med mina favorit tjejer Tilda och Johanna nu :D Senare i kväll drar jag till en annan favorit tjej. Ska säga hejdå till Alice som åker till Dubai i tre veckor i morgon :(
Så ah dagen ser bra ut :) hihi. och jobb i morgon :( mm kul...

Öland blir av, okej ?

Tänk att man ska vända på dygnet när man är ledig ! hihi. Borde kanske sova men tänk att one tree hill lockar mer :)
Kom hem från pojken min för en liten stund sen. Haft en super mysig kväll där med film och tårtätning ! Vi firade att hans föräldrar varit gifta i 21 år. naw :)



Innan i dag tog jag mig en tur till fröken Karlsson. Vi eller ah kanske ska säga Matilda bakade pannkakor :) Sen tog vi tag i lite sommarplaner. Det blir Öland i sommar :D Hittad en kanon stuga på Bödagården som inte var alls dyr. Perfekt! Så vecka 33 drar jag ner med några babes och njuter sista veckan av sommarlovet ! Riktigt fint.

Det finns mycket planer för dagen i morgon, hur jag sorterar upp det får vi se..i morgon. Godnatt ♥

nu oth


Gekås

Det är skönt att vara ledig. Igår var jag i Ullared och shoppade bort lite av pappas pengar :) Fick med mig en hel del fina grejer hem. Man älskar Ullared. Och jag körde hela vägen ! Bara jag som får träningsvärk i magen av att köra långt? haha

Hade lite planer att åka till Gränna idag men det ändrades. Igår när jag köpt med lite nya kläder slog det mig att jag har en väldigt trång och stökig garderob. Så har varit lite duktig och städat den. Slängt bort lite gamla kläder också som jag ska skänka till fattiga barn. Gud välsigne mig! Så nu har jag mer plats för mer nya kläder ! Perfekt

Veckans höjdpunkt, Liseberg i morgon har också flyttas. Typiskt :( men det är inte mig det är synd om, utan mitt sällskap som ligger i 40 graders feber hemma, så ska inte lipa. Vi är på't snart och tar det en annan dag! 22 juli är redan bestämt :D

har tränat och haft mig en stund så ska gå och ta en lååång dusch nu. Tankar som ska rensas.

Hörs...någon gång. pyss



I don't get it.


,



den lyckan



Kanske

Äntligen är jag ledig :D Riktigt fint ! Kan ta det lugnt i gott samvete också, för idag gick det skit bra :D inte mycket folk men jag sålde ändå mest av alla :D hihi. Så kul när det går bra. Men ska bli skönt och slippa det en vecka. Och vissa personer.. ;)

ikväll har ja ingen aning om vad som händer. filmkväll hemma kanske? aha, kanske :) nu ska jag i alla fall äta, inget kanske där inte !

PUSS

Ledig dag i Hätte

Jag jobbar och står i och hinner inte så mycket mer. Men igår var jag ialla fall ledig och tog mig en sväng till Tranås :) Åkte ut till Hätte och hade lite piknick med Jessica och Alice ! Det kallar jag mys :)



naw, glädje

Jobb för fulla muggar i dag, tar på krafterna. Är fortfarande förkyld. Eller nåt liknande. Helt sjukt att det inte försvinner. Funderar på att gå till farbror doktorn snart. Men bara en dag kvar sen har jag ledigt i nio dagar :D Ska bli så sjukt skönt ! Massa fina planer (:
Ska inviga min ledighet på lördag med en heldag på stranden tillsammans med Tilda eftersom det ska bli så fint väder :) kanske någon mer, något vi får se. Ska verkligen njuta denna veckan.

Men som sagt en dag kvar så kanske ska sova snart ?

Hadetfint!

RSS 2.0