Hoffmaestro<3

Åh jag hade så sjukt kul igår! Hoffmaestro var så galet bäst! Sveriges bästa liveband! Svar ja, det märkte man verkligen! Vi stod typ i mitten, där var det trångt kan jag säga! Men såå kul! Den kvällen var mums! Ska inte säga mycket mer utan ni får se bilder istället :)







naw du är sååå bra!!


jag blev lite kär! jag gillar din vibe, lalalal :D


åhh ♥

hoooooooooffmaestro!!!!!

äcklig bild efter en lång kväll men kul var det :D

Har lite problem med vad som händer i kväll, kan inte bestämma. aja får se!

Statsfest

Nu är jag fixad och klar! Väntar bara på Ida, ikväll kör brudarna och jag på Eksjö statsfest ;) Hoppas på en bra kvall, vava ;)




all night long

Kvällsinlägg

Nu är det snart dags för mig att sova. Behöver nog få alla timmars sömn jag kan få för i morgon blir det förhoppningsvis en galen kväll ;) Eksjö statsfest, baby :D
Dagen har gått hur långsamt som helst..hur mycket hål som helst. Som jag kommer ha varje torsdag. Kul.
Alice, jag och Jessica var och fixade gymkort idag! Så nu jäklar kör vi hårt ;) Även lite fler folk som kommer skaffa och träna med oss. Ser jag fram emot!

Som sagt måste sova, godnatt


Färsk frukt

Dagen har varit hur seg som helst! Börjat med psykologi, kan nog bli intressant men verkar som en krävande kurs. Ska ta och kolla igenom en bok tills i morgon. Måste ta tag i det snart. När jag kom hem var jag vrålhungrig. Så fick fantastiska pannkakor av mamma! Och nu sitter jag och mumsar på färsk ananas och mango! Gott<3
Ska snart ta mig från datan och träna lite, men orkar inte just nu. hehehe.




Redo för plugg

Godmorgon! Otroligt att jag har tid över en morgon! Men riktigt skönt att slippa stressa..som jag alltid gör annars!
Egentligen börjar jag 10.40 men hade ingen bil i dag så får ta nio bussen. Blir att vänta i skolan lite innan men det får gå!
Önskar er en bra dag! :)


Trött efter en skoldag

Aha, denna dagen har visst gått den med. Men otroligt sakta. Efter förra inlägget råka jag somna i min säng och sov i typ tre timmar. Hade en mamma som sprang stup i kvarten och väckte mig för att jag skulle kunna sova i natt. Blir nog inga problem för är fortfarande hur trött som helst. Så blir nog en tidig kväll. Nu väntar jag bara på min Tv kväll. Först Rena Rama Rolf sen Fångarna på fortet. Mer än det behöver jag inte i kväll! :)

Säger godnatt redan nu,

Första skoldagen

Första dagen i skolan avklarad. Började 8 och slutade 9. En timme i skolan var väldigt nödvändigt såklart. Ida och jag satte oss vid en data och försökte beställa biljetter till statsfesten. Men fasen vad krångligt det verkade så vi fick för oss att åka till Eksjö och köpa där istället, ändå inget annat för oss. Så Ida, jag och Julia åkte in dit och köpte dom, sen tog en fika på Prinsess. Med världes skummaste gubbe :o haha charmigt!

Känner lite undran över vad man ska göra i dag egentligen? Klockan är jue bara ett..


Fångarna på fortet is back!

Äntligen är det tillbaka! Programmet man satt bänkad för varje kväll det sändes och var super spänd över allt. Självklart talar jag om Fångarna på Fortet som har börjat sändas igen! Fy vad kul men lite underhållande program. Och något som jag faktiskt kan se på trots vårt låga utbud på kanaler ;)

Har i alla fall haft en super bra dag i Linköping tillsammans med duktiga chauförren Ida, Julia, Sabina och Jessica :) Gänget skulle komma och hämta mig vid 9 men de skulle bli lite sena meddelade dom. Klockan kvart i 10 kom dom. Och då hade de kört av till Aneby och åkt på den vägen istället för direkt till mig. Så för typ 6 km blev det typ 3 mil extra ;) haha. När de tagit sig fram genom skogen och hittat rätt i alla fall åkte vi till Tranås och hämtade upp Jessica. Sen bar det av mot Linköping!  När vi kom dit var vi alla ganska hungrig så vi gick in i två affärer och vände, sen gick vi till Subway! Mm, älskar't! Mätta och goa gick vi därifrån och vandrade omkring på stan. Tänkte inte handla något men fick visst med mig ett halsband, tre öronhängen och en kavaj i alla fall :)
På väg hem stannade vi självklart på Donken i Mjölby. Mcflurry beställdes av mig! Satt fint!
Mamma hämtade mig hos Ida och under tiden jag varit hemma har jag tränat lite och kollat på TV då.
Nu är det sista kvällen innan skolan och kan säga att det känns sådär. Klart kul att se fina ansikten igen och komma in i rutiner men lovet har varit alldeles för kort och för mycket jobb.









 Min kavaj!

Gissar på att jag kommer få svårt att sova inatt så har laddat upp med humor serie för fulla muggar!

Sov gott vänner (:

Linköping nästa

God morgon lovers ;)
Nu ska jag göra verklighet av det jag skrev igår. Drar till Linköping med fina flickor! Väntar bara på att mina naglar ska torka, sen kan dom komma när dom vill! Förvos mig i dag så blev överlycklig när Ida säger att de kommer lite senare. hehe..



Jag är sjukt shoppingsugen! Damn att jag inte har pengar till det..

Ha en bra dag :)

Längtan

Söndag igen och slutet på denna veckan. I morgon är sista dagen på lovet. Hemskt. Men jag ska tillbringa den på fint sätt. Ska åka in till Linköping med Ida och hennes körkort som hon varit grym och skaffa :D Tillsammans med Julia och Jessica också! Ska käka på Subway och gå lite i affärer. Inte mycket kvar på lönen så kan nog dock inte shoppa något. Måste jue ha pengar till Eksjö Statsfest som är i helgen ;D
Idag har jag haft en riktigt lugn dag. Legat i sängen nästan hela dagen och kollat på Tre kronor :p Sen varit duktig och städat mitt rum ;) Behövdes verkligen! Fint nu i alla fall :)
Resten av kvällen ska jag bara mysa i min nybäddade säng med rena lakan. Älskar det!


20100821

Usch idag är man lagom sliten. Fast det var en ganska lugn kväll för alla oss igår. Men ändå helt okej kul! Råka visst skriva att vi skulle till Lindköping igår men sa visst fel, det var motala. Vi var på ett uteställe som hette Hugos. Jätte dåligt drag i början på dansen men sen kom det igång så en hel del dans blev det, gillar vi alltid! Kom hem någon gång vid 4 i morse till Ida, blev lite skratt i sängen och sen somna vi gott. Ida börja jobba vid halv 12 idag, så lite innan 11 försvann jag från huset, kan vara därför jag är trött, inte tillräckligt med skönhetssömn. höhö.

 
Tog en bild på brudarna från Sofie ;) Maja som tar kortet!

snygg mín.

Kan knappt fatta att sommarlovet snart är slut. Har gått alldeles för fort och känns som jag inte gjort ett dugg mer än jobbat.. Men nu i alla fall när skolan börjar ska jag vara duktig och skaffa ett gymkort på Shape! Så ska förhoppnigsvis träna flitigt i höst! Har även fått med mig Alice, så lite sällskap kan nog få en ännu mer pepp. Likadant Sofie vet jag ska träna till hösten så likadant där :) blir nog bra, måste bara vänta på lönen..

Ikväll ska jag åka till Elin. Henne har jag inte träffat allt för mycket i sommar. Så vi ska nog prata ikapp allt :) kan ta ett tag! mys

Nu blir det till att trampa lite cykel sen duscha. Ha en bra lördagkväll =)


Outfit

Tänkte vara lika cool som alla storbloggare och visa "kvällen outfit" innan jag går ut ;) hur cool?




Trots sjukdom och att jag känner mig jätte skrutt ska jag njuta av kvällen!

Ska bara packa ner lite sovsaker, sover hos Ida inatt sen drar jag!

Sjuk men vi kör ändå

Kom hem från Öland igår. Trots att jag haft det väldigt trevligt så var det sköt att komma hem! Blivit lite förkyld så skönt att vara hemma i hemmiljö. Vi har haft det bra men orkar inte riktigt förklara alla dagar! Intresserade av bilder får ni kolla facebook :)

Idag fick jag ingen sovmorgon inte minsann, åkte in och fixade håret. Klippt det lite anorlunnda och färgat det!
Rätt nöjd faktiskt ;)


 

Trots att jag är sjuk orkar jag inte sitta hemma! Det är jue faktiskt inte alls långt kvar på sista sommarlovet så ikväll kör vi ;) men blir förmodligen nykter. Blev för hårt på Öland. hehehe. Drar till Lindköping med Jennifer, Sofie och Ida :) Skulle tydligen vara sommartema så vafasen ska man ha på sig? :s bäst att kolla lite i garderoben

Ha det fint puss

Nu kööör vi!

Dagen är här :D Dagen vi ska dra till Öland! Vädret suger men det ska inte få hindra oss! Vi får hoppas att vädret är bättre på Öland.


Festis, nu kör vi hååårt! ÄR NI MED TJEJER? :D

Jaded



Takida – Jaded



Längtan efter att komma bort

Såklart ska jag bli sjuk när man äntligen ser fram emot något! Men det ska inte få hindra min resa till Öland! Just taggat upp med lite filmer på datan. Kan jue bli tråkigt väder liksom så måste vara beredd på allt. Måste även ta och packa lite. Men känns som jag har noll koll på vad som ska med.




Hoppas verkligen vi får fint väder så man kan få lite färg! Slippa komma tillbaka till skolan som ett lik efter varit inlåst i en affär hela sommaren.

Nu ska jag ta tag i packningen :D

Dagen efter

Förbannat att man ska vara så seg dagen efter. Men nu efter en varm dusch känner man sig lite fräschare. Det ser ut som att kvällen spenderas helt ensam hemma. Blir nog att bara glo film eller nåt. Ska försöka träna lite också om jag orkar vara så duktig. Men jag har skit ont i halsen, vet jue dock varför så inte synd om mig.
Måste nog få i mig lite mat nu

Trevlig lördagkväll önskar jag :)


Slut på jobb

Hehej :D Ojoj, nu har det varit mycket de senaste dagarna. Jobb på dagarna sen mys med vänner på kvällarna! I onsdags tog jag mig hem till Sanne! Hade en jätte rolig kväll med mycket snack och pollykladdkaka! Försökte även ta massa bilder med min nya kamera, men fick inga bra. De blev inte skarpa eller nåt. Konstigt nog blev de nästan bättre när vi skaka kameran haha ;)



I torsdags var jag hemma hos Alice en sväng :) Vi hade köpt choklad till varann och även där blev det mycket snack!



Och igår fredag kom dagen till mig som jag längtat efter. Jag hade min sista dag på jobbet. I alla fall sista för sommarlovet. Det firades med paarty på Centrum! Ida, jag, Sofia och Sabina dansade loss med onda fötter! Helt okej kväll, ingen av oss var kanske jätte pepp. Men det tar vi igen på var partyturné! :D haha! Mina festis tjejer alltså♥



Måste jue vara lite ego när man har ny kamera., visst? Fin tröja har jag också!

Kvällen blir en överaskning :) hörs

Jag kommer sakna

Jag kan inte sova. Som valigt när jag egentligen borde. Men ligger och tänker för mycket. Slog mig att det faktiskt bara är tre dagar kvar denna sommaren på Elgiganten. Nu när det är så nära så förstår jag att jag verkligen kommer sakna det. Kommer sakna alla söta små tanter som inte förstår något av teknik. Alla gånger jag sprungit in på lagret och snackat med Joel ;) Alla ost&skink pajer jag ätit på mina raster. Kommer sakna gulliga Alexandra som jämt springer runt och busar. Magnus, bästa chefen kommer jag sakna. De där perfekta kunderna som är så trevliga så man inser hur kul man tycker det är att sälja. Kommer sakna att slå in 136 i menyn på datan för att kolla vem som sålt mest. Kommer nog till och med sakna att höra på Hampus som klagar på allt och hur ont han har hela tiden. Kommer sakna Samuel något fruktansvärt mycket! Världens snällast och mest hjälpsamma person. Sakna känslan över att sålt någon riktigt bra TV. Det är nog lika bra att inse att jag faktiskt kommer sakna att jobba där. Man kanske ska ta erbjudandet där om helgjobb i alla fall?
Det har trots allt varit bra stunder där!

Nu den senaste tiden har jag varit så gnällig när det gäller jobbet. Men det är nog för att jag jobbar så mycket. Om jag skulle fortsätta så skulle det jue bara vara helger och typ när jag slutar tidigt från skolan, inte alls lika mycket så kanske blir annorlunda då. Pengar är jue aldrig helt fel och som ni har läst så behöver jag nog lite Elgiganten i mig! ;) Dock kommer jue inte Samuel jobba kvar för att han ska börja plugga :( Tråkigt men ah någon helg kanske man får se honom :)

Nog om det, har för övrigt haft lite smått dålig upptadering men har inte haft för mycket att skriva. Men kan jue tala om att jag köpte en kamera i dag på jobbet :D Så förhoppningsvis blir det lite mer bilder.

Tror jag ändå måste försöka sova..Godnatt!


Mage som kurrar

Nu har jag också fått helg :D fin,fint! Hade lite mysfest som planer i kväll men blir nog inte så ska förmodligen bara vara hemma igen. Men om någon är intresserad av att hitta på något, hör av er ;) haha
Fast ska bli skönt att bara vara hemma också efter en riktigt tråkig dag på jobbet. Knappt några kunder och sålde värdelöst.. :p

dagens problem blir vad man ska ta och äta.. haha för mig är det fortfarade en gåta hur jag kunde få VG i hemkunskap x) blir la nudlar kanske :) det är mat för mig

hörs


Känns bra med fredag

Äntligen fredag! Trots att jag jobbar i morgon känns fredag så speciellt. Denna fredag blir lugn. När jag fick mitt VIP sms från Centrum innan i dag blev jag sugen men nää.. Ska nog ligga i sängen all night long och kolla på Avatar :)
Idag var det riktigt lugnt på jobbet, hur lite kunder som helst. Men jag blev storsäljaren ändå ;) höhö. Stefan tog även sönder min mus. Så han tyckte att jag skulle gå till Christian och säga att min mus var trasig och om jag kunde få en ny eller om han kunde laga den. Så kul har vi på Elgiganten ;D

Tror jag ska ta och äta lite. Men vad? Mamma och pappa är bortresta i helgen så ensam hemma och jag kan inte laga mat! Fint. Blir la fil och müslin i värsta fall. hehe


trött och sliten, men det tar jag inget extra för ;)

Lugn ledig dag

Har varit så härligt att inte göra något i dag. Sov till halv ett och efter det har jag bara varit allmänt seg. Tittade ut i solen lite och solade. Men blev attakerad av grannens hund så jag fick hjärtattack och gick in. Passat på att träna lite också. Duktig tjej! 
Satt på msn innan med Johanna och skickade massor av bilder till henne på oss. Det fick mig att sakna henne väldigt mycket. I skolan är man så bortskämd med att träffa henne och alla andra varje dag, så nu saknar man dom. Veckan på öland ska bli så jäkla bäst! Ska verkligen njuta av fint sällskap och förhoppingsvis bra väder! Ska bara samla ihop alla i veckan som kommer och planera allt. 

Inte så lyckat att jag sov så länge i dag. Kommer förmodligen inte kunna sova än på ett tag. Det behöver jag egentligen, i morgon är allt som vanligt med jobb..


en av alla bilder jag skickade! lycka

Man får inse

Mm mums alltså den känslan och veta att man är ledig i morgon. Svårslagen. Haha man blir överlycklig för minsta lilla nu.
Förmodligen ska jag bara ta det lugnt i morgon. Finns tusen saker jag vill göra men känner att min kropp måste få vila lite, börjar känna av halsen igen :/ Skulle egentligen gått ut i kväll men fanns ingen ork. Istället åkte jag hem till Staffan och hämtade min film, och lämnade hans. Trodde det skulle kännas jätte jobbigt men jag antar att jag insett för mig själv att det är slut.. Hur mycket jag än vill dra tillbaka tiden går det inte och det är bara att acceptera det.

Nog om emotjöt. Alice har kommit hem från utlandet :D Fint att ha henne hemma igen. Nu ska vi bara ta och ses så blir det perfekt!!

Kanske måste sova nu? HELL NO!! Jag är ledig i morgon så jag får vara uppe hur länge jag vill :D bus

Men säger godnatt där ändå

Bröderna Karlsson

Kom hem från Tranås för en stund sen. Varit på bio med Ida och Sabina :) Och jag gjorde nästan som min mamma en gång när hon gick på bio. Det var nåt i filmen som hon tyckte var jätte kul så hon dog av skratt men ingen annan skratta och det sluta med att alla skratta åt henne. Så var det nästan för mig med. Men bara nästan. Bion var Bröderna Karlsson. Tycker allt den var komisk.



Föresten gick det kalas på jobbet och jag lever på att det bara är två veckor kvar. Tyvärr betyder det att det typ är tre veckor kvar på lovet. Lovet som jag knappt gjort något på känns det som.

Nu ska jag kolla på mammas pojkar ;) hehehe

Precis sån dag

Ni vet sånna där dagar som man inte orkar något. Då man bara vill gömma sig under täcket och inte vakna på väldigt länge. Då man inte vill något annat än att allt ska vara som man önskar. Precis sån dag har jag idag. Därför gömmer jag mig under täcket och försöker sova ikapp alla sov timmar jag missat. Och i morgon blir det jobb som vanligt. Yeey..
Direkt efter jobbet åker jag in till Trånas och träffar Ida och Sabina för ännu en bio :) Bion igår var faktiskt inte som jag trodde..men bra ! 

snart ska jag sova igen.



man är aldrig beredd på när ens korthus rasar. Men ändå så gör det de och man kan inget göra.

RSS 2.0