Helg far iväg

Har haft en super bra helg som har gått alldeles för fort. I fredags hade vi ju vår hel dag i Eksjö och blev allt lite inköp. Gjorde tacos och kollade på en halv film hos Magda sen däcka vi as trötta haha. Halv sex blir vi väckta av Bella som tycker att vi ska gå upp och leka. Tyckte inte riktigt vi så halv sov till halv nio. Klockan 10 gav vi oss iväg hemåt mot Jönköping. Besökte systemet, handlade mat och solade sen åkte vi hem och städade lägenheten. Vid 3 hade vi Alice hos oss. Kollade tv och tog det lugnt innan vi började fixa oss. Klockan 7 kom gästerna och det var en rolig kväll rakt igenom :) Alice sov över oss hos och hon o jag spenderade hela söndagen i sängen med film. På kvällen bestämde vi att jag skulle följa med henne hem, men innan det ett besök på donken. Sen kollade vi på snabba cash och mös. Idag 9.21 drog vi till Norrköping med Jessica och spenderat hela dagen där. Hittade äntligen ett par svarta höga byxor och en liten väska att hänga runt halsen :) nöjd med dagen och helgen så sitter jag på tåget mot Jönköping! Får lite flashbacks från när jag åkte till Norrköping så mycket, tar sån tid..

I morgon är det dags för skola igen och jag vill verkligen inte!!! Men det är la bara att sätta på fejksmilet och gå dit. Känns tungt efter mer än 3 månaders ledigt.


Hel

Jag är hel. Jag har äntligen fått min kära iPhone! Stört att man är så beroende av en telefon alltså.. Det tråkiga är bara att jag inte har några kontakter kvar. Men jag har samma nummer som innan så förhoppningsvis kan jag samla tillbaka mina nummer.
Fredag i dag. Även att jag har varit ledig hela veckan är det alltid lite extra med helg. Just nu är jag hemma i askeryd. Åkte hit igår kväll för att hämta bilen för dagens äventyr. Jag och Magda ska vara barnvakt och spendera hela dagen i Eksjö. Shoppa nödvändigheter till lägenheten, fika och andra roligheter. Senare efter vår vistelse där ska vi åka till Gränna och sova hos magdas föräldrars hem. Blir mys med tacos och film :) I morgon åker vi tidigt tillbaka till Jönköping och ska fixa och dona hela dagen. På kvällen är det förfest hos oss och utgång för Magda som fyllt 20 år. Taggad till 1000 så hoppas på en bra kväll! :)


Inte lika lycklig längre

Sist jag skrev vad jag så lycklig och livet var på topp. Det är det inte längre minsann. Min kära iPhone blev stulen i Göteborg när vi hade vår vistelse där. Skickar papper hit och dit så förhoppningsvis så får jag snart några papper tillbaka så jag ska gå och få en ny telefon. Eller få och få, får betala 1500 för självrisken. Men men är la det enda.. Så himla sura pengar!
Annars så bara jobbar jag och jobbar.. Inte mycket till liv. Mitt ljus i slutet av tunneln är Desperate Housewifes när jag inte jobbar. Men är redan på sista säsongen.. Kommer bli tomt och sorgligt.
Vet inte mer vad jag ska säga. Skolångest, vill inte tillbaka, vill inte jobba, vill ingenting. Vill bara dra täcket över huvudet..
Ohno fy måste sluta innan jag spårar helt med mitt klagande.. Men ni vet att jag lever i alla fall!
 
Godnatt

RSS 2.0