Vad är väl en bal på slottet 310512

Sist jag skrev hade jag varit på bal, i dag är det dags för bal igen fast här i Jönköping. Elin ska gå med Oscar och vi fixade henne i morse. Klockan 7 i morse stod Anna och Elin utanför dörren och började sedan greja med håret. Magda och jag är så trevliga mot våra gäster att vi sover vidare ;-)
Vi gick upp närmare 9-halv 10 och gjorde vårt. Magda skötte sminket och jag gjorde det viktigaste av allt. Köpte tops och målade ögonbrynen (Y) riktiga förtroende uppdrag som inte alla klara ska jag säga er.. Hehe

Just nu sitter jag och trampar på en cykel på gymmet, kvinna så kan göra två saker samtidigt ;-)
Ska snart dra mig hemåt för att fixa mig och vid fyra ska vi tillbaka till stan och kolla på vårat mästerverk :-)

Helgen är färdigplanerad. Fredag åker jag till Norrköping och lördag blir det partaj med Sofie :D


Free

Nu har jag slutat skolan, gått ett år, ett kvar. Helt stört om ni frågar mig. Men och andra sidan får vi se om jag får sluta helt. Kan bli omtenta på den jag gjorde igår, eller ah det lär bli det.
Men jag hade en sjukt bra dag igår. Vi skrev tentan och det gick dåligt men gick ändå inte så dåligt som jag trodde. Gick till en uteservering och bara hade det skönt i solen med en kall cider. När lite fler var klara med tentan åt vi lunch tillsammans.
Sen spelade vi volleyboll och satt och hade det skönt i solen. Efter några timmar drog vi en sväng på marknaden, hur mycket folk som helst, synd att man inte kan slänga pengar på shopping..
Senare på eftermiddagen jobbade Magda och jag oss hem och fixade oss för kvällen. Planen var att några skulle komma först till oss sen skulle vi dra till vätterstranden och förfesta med ett gäng sen utgång. Men blev inte riktigt som planerat. Linn, Frida och Peter kom hem till oss så satt vi ute på vår gräsmatta och hade en riktigt chill förfest. Närmare halv 10 drar vi oss mot stranden och där dök det inte upp någon som vi bestämt med. Så sjukt tråkigt och styra med något när ingen ställer upp gång efter gång.. Men men vi drog hem till Peter och spelade spel fram till halv 12 sen drog vi oss mot sliver. Där var det knappt något folk, på så sätt tråkigt men dansade ändå sönder mina fötter så helt klart lyckat! Bra kväll tycker jag allt :)

Idag har jag varit och kollat på balen i Tranås, var så stolt vän när Olivia gick. Så otroligt vacker, hoppas hon får en oförglömlig kväll i kväll :)
Själv är jag på väg till Norrköping, ser ut som jag kommer få en bra kväll med :-)


Handlar om prioritering

Varit på gymmet och tränat en timme på crosstranien, ätit lite mat här hemma och nu väntar jag på att Anna ska höra av sig, tänkte tillbringa kvällen med henne.
Magda har lämnat mig för i kväll och skolböckerna är jag inte speciellt sugen på att spendera kvällen med. Fattar inget utan hjälp ändå så bättre och plugga i morgon i skolan. Har faktiskt pluggat fyra timmar innan i dag så lite har jag minsann fått gjort. Inte jätte mycket klokare dock men men.


Fantastisk dag

Jo jag somnade sen till sist. Ville inte sova bort hela dagen i dag så ställde klockan på nio, men då var jag trött minsann. Men skönt att komma upp, åt frukost ute i den fina vädret och hade det skönt i solen en stund.
Gav mig ut på en springrunda också, varmt men så skönt. Det saknar jag, kunna ge sig ut och spring på landsvägar och i skogen utan en enda bil. I Jönköping finns det lite fler bilar hehe.
Är på väg dit nu, har varit i Tranås en sväng. Tog en runda på stan med bästa Alice, trevligt!
Och jag träffade min fantastiska barndomsvän Olivia som jag pratat ikapp med lite. <3

Hemma ska jag och Maggie dra till gymmet och biffa sen måste jag plugga antar jag.. :-/
Givande dag än så länge!


Vargen ylar i natten

Jag vill men kan inte sova. Känner mig jätte trött men det går bara inte. Massa tankar som far i huvudet. Både bra och dålig.
Jag måste verkligen lära mig att uppskatta mer att jag faktiskt mår bra. Hörde en så sorglig sak på jobbet i dag som verkligen satte sina spår i mig. Man önskar man förstod allt.

Det är just när jag är hemma som jag kan ligga och fundera såhär. Kanske bara slumpar sig så men det blir mest här man får alla tanker när man ligger och försöker sova.
Jag hade behövt min kära vän datorn nu, men den är i jkpg..
Oroar mig över denna vecka, måste plugga massa. Har min sista tenta för denna terminen på fredag och jag ska klara den! Bara måste det.

Vet inte om jag blev så mycket klokare av detta men lite skönt att skriva av sig.


200512

- Vad ska jag ställa klockan på? Äh behöver inte ställa den, vi vaknar ändå så tidigt.. Detta var det sista jag sa till Magda innan vi somna, när tror ni vi vakna?
HALV 12!??
Där var den dagen halvt borta.. Vi som skulle till gymmet och träna innan jag var tvungen att åka med bussen 13.35 men det hann vi förstås inte då. Blir så irriterad på mig själv när jag sover för länge.
Aja nu sitter jag i alla fall och väntar på bussen, redo för att tjäna pengar ;-)


Zac Efron!

Magda och jag är lite kära i Zac Efron. Vi var på bio innan och kollade på The lucky one med honom, bra tycker jag allt. Och nu fortsätter vi att dregla till Charlie St Cloud. Såå snygg! Sjukt.

Haft mycket bra dagar dem här dagarna jag fart runt. Åkte tillbaka till Jönköping för i kväll och i mon åker jag tillbaka till Aneby haha. Fick en extra jobbtid så ska jobba sen sova hemma. Även fått mitt sommarschema med, ser bra ut (y)


Packåsna

Jag har varit på gymmet och tränat i en och en halv timme, ska hem till Magda och plugga nu. Läser finansiering och kalkylering nu och vi går typ bara i skolan 5 dagar sammanlagt så det gäller att jobba mycket själv hemma. Något jag inte är så skicklig på när det gäller matteuppgifter. Men igår jobbade vi minsann effektivt med det, Frida och jag satt kvar längst i skolan och fick en hel del gjort. Men ändå mycket kvar.. Denna dag blir den dagen jag hinner jobba med det, möjligtvis söndag med. Senare i dag åker jag till Norrköping och sover där. I morgon ska jag till Tranås och hänga med Alice, blir till att mysa till det och sova där med. På fredag kväll jobbar jag sen får det bli att åka hem och sova hos familjen till lördag. Är tillbaka i Jönköping på lördag för då kommer Alice på kvällen :)
Så det blir till att packa en stor väska!

Ha det så fint :)


Det går bra nu

Jag mår himlans bra just nu! Haft några lediga dagar här nu i veckan som jag tillbringat med bra människor.
I morgon är det dags för skola efter 8 veckors praktik. Det känns konstigt men det ska bli roligt, träffa alla igen och höra hur dom haft det oså. Sen är det jue nya lokaler och jag och Koshar var och kollade på dom i måndags och fick en privat rundvandring av rektorn, riktigt fina. Så det kan nog bli bra, liten nystart. Går jue bara några veckor sen har jag ledigt, från skolan i alla fall. Men inte från jobb. Jag håller till på konsum i år igen :)
Var även och utvärderade praktiken i måndags, fick med oss många fina ord och varsin biljett till David Batra i höst. Så grymt kul!

I morgon blir det som sagt några timmar i skolan sen direkt till jobbet, sova hemma hos familjen sen tillbaka till skolan igen på fredag. Mjukstart ;)


V Å R

Vilken underbar dag! Solen skiner jätte fint och jag är på väg till Tranås för att träffa min fina vän Alice :) vi ska ha lite picknick i det härliga vädret tänkte vi. #perfekt!

Igår hade jag mamma på besök hela dagen, hade det jätte mysigt med lite shopping på stan och lunch med Magda och hennes mamma. Vi avslutade hennes vistelse med att kolla på i rymden finns inga känslor med lite gott fika.

Valborg igår och jag och Magda tänkte inte göra så stor grej av det så tänkte åka hemma till Anna och Amanda på pajkväll med lite vin och mys. Men stackars Anna hade blivit magsjuk så det gick inte åka dit då.
Hela Facebook, twitter och instagram var tapetserad av saker som folk gjorde på Valborg, grillade, festade, kollade eld, var i Lund osv.. Så inte okej att Magda och jag bara satt hemma. Så efter ett samtal med Peter blev det en liten spontan fest hemma hos oss. Han, Vincent, Simon, Frida och några av Vincent vänner kom över. Vår kväll var räddad och det blev allt en bra kväll ;-)


RSS 2.0