Saknar höstlov..

Måndag i dag, dags för en ny vecka. Alla barnen har höstlov men nej nej inte vi på högskolan. Vi kör hårt med redovisning i stället. Vilket gick väldigt bra, så det känns bra att det lönar sig efter alla timmar vi lagt ner på det! Roligt att andra tyckte det gick bra med för den delen ;) Annars så har inte min dagen sett så spännande ut. Hade tänkt att vara med Alice men känner mig inte så bra, mår illa och ah vet inte.. så fick vara hemma och mysa ner mig i sängen med avslagen Cola istället. Hoppas jag vaknar upp frisk och kry i mon, redo för ny skol dag ;)

Torsdag 27/10

Denna dagen har verkligen flygit iväg. Har spenderat största delen i Jönköping tillsammans med min braiga grupp och vi har kämpat på med vårat grupparbete, fick hyfsat mycket gjort men vi kände att vi ändå vill ha mer tid så ska in dit i morgon igen. Vi går in för det minsann ;-) Men tror faktiskt det kan bli riktigt bra!
Jag, Peter och Mattias lunchade på Chili Thai idag, sååå gott men inte speciellt nyttigt hehe så har försökt träna bort det med lite Zumba i kväll, körde även ett pass av cykling här hemma. Så nu har vi en trött tjej här i sängen. Blir jue ingen sovmorgon i mon som jag längtat så mycket efter haha så det är bäst att sova och välkomna in fredagen :)

Fin helg

Helgen är över och den har varit helt fantastisk :) Hade det hur trevligt som helst i Jönköping med "Familjen"
Fler såna kvällar tack!




Vi åt god mat som Magda och Simme lagade medan vi barn satt och spelade och åt godis! Körde massa frågespel och hade det allmänt trevligt! Sov hos Clary tillsammans med Magda medan de andra drog hem till sig.

Omkring 12 på fredagen mötte jag upp Ida och bilen rullade mot Helsingborg.  Var där ungefär klockan tre och då började vi med fika hos Rosa och Ulf. (Idas mormor och morfar) Efter det hann vi med en liten sväng på stan, var inne på "Pärlgården" och köpte material till att designa egna smycken, super fint :) Så mycket mer shopping blev det inte den dagen.
Kvällen tillbringade vi med god mat, några glass vin och satt bara och pratade :) Nästa dag, lördagen blev det dessto mer shopping! Var på ett jätte stort köpcenter, VälaCenter. Hittade en hel del och åkte trött och nöjd där ifrån. Fick oss ännu mer god mat innan vi började åka hem. Ungefär vid 10 på kvällen hade mamma och pappa en trött tjej hemma igen, nöjd med vistelsen där tillsammans med fina Ida! Och sov väldigt skönt i min egna säng!

Söndagkvällen spenderade jag som vanligt med söndagsmys hos Alice, satt och spelade i flera timmar och hade bara härlig Emma&Alice-tid! Dig trivs jag med fina vän!

Tillbaka i skolan idag igen, gick helt okej. Men bästa av allt. JAG KLARADE MIN FÖRETAGSEKONOMI TENTA!
Nu har jag nog energi att gå kvar ett tag till hehe

20 oktober - Jönköping, Helsingborg!

På börjat en ny kurs på Affärshögskola, Marknadsföring. Kan nog bli väldigt bra veckor fram över hoppas jag.
Läraren verkar i alla fall väldigt bra, mycket viktigt.
Igår tog jag helg, kommer jag göra varje onsdag framöver tills tentan. Klagar då inte! Men det hindrar mig inte från att åka in till Jönköping i alla fall. Kvart över tre har jag en tid hos mig min fina frisör Anna. Efter det ska jag hem till Clary med lite braigt folk och spendera resten av dagen och natten där :) Blir till att äta gott, umgås och bara ha det trevligt!
Sover hos Clary och i morgon vid 12 hämtar Ida upp mig där så åker vi till Helsingborg! Här ska det shoppas minsann. Stannar även över natt där, sover hos Idas mormor & morfar. Kan bli lite shopping på lördagen också innan vi åker hem hihi.
Som ni hör fullt upp och bara roliga saker! Kompis, det går bra nu ;-)

Without you

Börjar faktiskt bli riktigt pepp, kan nog bli en bra kväll!




Tenta check

Tentan gick skit, inget mer med det. Men bara hoppas på det bästa!
Hade planerat en myskväll ikväll men Simon tjatar hål i huvudet på mig om att komma festa och ah han lyckas övertala mig! Så det blir Jönköping ikväll för att fira att kursen är över, grymt skönt!
Efter tentan idag har jag varit hos mormor med mamma och träffat Julia, min kusin och hennes söta barn. Så har lekt med Oliver, så himla söt! Och lilla Stella som är så liten och gullig så man dör :)
De tyckte att jag gick fel utbildning, skulle bli förskolelärare i stället haha



Busade med lilla Oliver så han skrattade hur mycket som helst men när man mamma säger "akta så han inte kissar på sig av skratt" slutade jag haha! Plutt ♥

Kom igen!

Enda dagen denna veckan jag har hemstudier, dagen innan tenta så ni hajar vad jag gör i dag haha. Och gjort hela veckan. Tog bara en liten paus nu efter att suttit i några timmar.
Usch känns inget bra.. Men känner att jag måste göra allt för att verkligen klara detta, hoppar till och med Zumban i kväll. Men är la bra att ta det lite lugnt med träning också eftersom jag inte känner mig helt kry.
Jag längtar verkligen mer än någonsin till att ska bli helg. Inte för att jag ska göra nåt speciellt, jobba bara. Men just det för att tentan och kursen kommer vara över (förhoppningsvis). Det längtar man till! Men typ bara 20 timmar kvar ;-)

Jobbdags!

Blev aldrig till att åka till Sebastian i fredags, men börjar jue bli van nu haha. Alice räddade mig istället och lät mig komma till henne, det blev idolmys där istället :)
Igår försökte jag plugga, skrev ut övningstentorna och så, usch gick sådär.. På kvällen åkte jag och Magda in till Clary på hennes inflyttningsfest, tillsammans med Simme och hennes vänner från Skövde :) Dock var vi inte där så länge, jag mår jue inte så bra och Magda skulle på en annan fest. Jag skjutsade henne och Samson dit ut till ingenstans och sen hem till min sköna säng, hemma vid 12 ungefär.

Har försökt att få lite plugg gjort nu på förmiddagen men går inte så bra när man har mobilen och Wordfued jämte sig kan jag säga. Nu ska jag åka och jobba tills klockan 22 i kväll, inte taggad! Men bara bita ihop ;)

7 oktober

Hade en galet bra kväll i onsdags, härliga människor säger jag bara, kommer inte bli några problem att gå med dem i 2 år! Väldigt lyckad kväll måste jag säga. Natten var mindre lyckad haha sov jätte dåligt, låg på tre olika ställen och fick inte så mycket sömn.
Sen att jag och Magda skulle vara duktiga och plugga igår hände aldrig. Jag, Magda, Johan och Simme satt i Simmes lägenhet hela dagen och degade i stället. Rätt skönt med tanke på hur man mådde haha. Halv taggad på att jobba på kväll men det gick det med :) Var och varannan kund köpte läkemedel och klagade på att de var sjuka. Framåt kvällen börjar jag med känna av min hals. Så ja nu är jag med sjuk, inte varit sjuk på flera månader så var la min tur nu. Dock inte bästa läget eftersom jag har tenta nästa fredag och måste plugga jätte mycket.. Faktiskt tagit tag i det lite idag och delat upp vilka dagar jag ska plugga på vad oså.
Efter att vilat hela dagen och druckit fyra koppar te mår jag faktiskt lite bättre för stunden, känner inte alls för att ligga hemma ikväll så ska åka till Sebastian och kolla på Idol :) Mys!

You and I

Idag har jag hemstudier och jag pluggar flitigt hehe nej.. Får bli i morgon. Har varit i Eksjö nu på förmiddagen och kollat min ögon, såg fint ut som alltid ;)
Fick med mig en mysig tröja hem, sitter i den nu med en kopp te i handen :)
Ska ta och träna nu här lite sen laddar jag om till partyhumöret, klassfest ikväll som gäller! Sover i Jönköping sen och i morgon ska vi plugga lite på Affärshögskolan själva. Kommer jag inte hem förens sent, jobbar kväll!

Keep smiling ;)


Avslutad helg

Har varit fullt upp hela helgen och den har bara rullat på i ett. I fredags åkte jag till Alice, fick i oss en Karins lasange, mm mums! Fick fram det bästa partyhumöret och gjorde oss klara för en kväll i dimman. Väldigt dimmit blev det haha men riktigt roligt. Sen när man kollar kontot känner man att man inte ska gå ut på ett tag, skulle vara klokt.. Kvällen fick dock inte det bästa slutet.. På dansgolet är det en upphöjning till DJ båset och folk var verkligen som galna så en puttar in mig i den kanten och jag får en riktig smäll i ryggen, tappar typ andan för en stund och blev väldigt känslosam haha, inte skönt någonstans. Såhär i efterhand har jag ett märke på ryggen och ont, alltid är det nåt. Söta Martina och Christoffer stod för resan hem, sov hos Alice sen.
Hann bara komma hem fixa mig, packa en ny väska och sen var jag påväg till nästa fest. Hade en väldigt trevlig kväll och ja några nya facebookvänner blev det haha.

Såhär på söndagen är jag väldigt sliten och trött, kom hem halv 10 i morse och sov typ två timmar. Annars så har sängen och skilda världar varit mina bästa vänner i dag. När jag lämnade sängen var det för att ge mig ut på en promenad, behövdes verkligen.

4/5 toast får denna helg! I mon är vi i skolbänken igen..


bjuder på den...

RSS 2.0