Sjuk

Skulle inte jag bli bättre och skriva? Hihi uppsi :)
Men jag har ännu en andledning. Jag är sjuk. Eller har varit i alla fall. Nu mår jag la bättre och måste la tillbaka till praktiken i morgon. Annars har jag inte gjort mycket annat än tittat på Oth hela dagarna! Super mysigt, saknat den serien. Perfekt att titta på sånt när man är sjuk! :)

I morgon tänkte jag göra slag i saken och köpa min efterlängtade mobil! Elgiganten är jue inte kända för att ha sina saker hemma precis. hehe. Fråga mig, jag vet!!

nu blir det ännu mer oth, hihi puss

Back

Heej världen! Saknat mig? klart ni har ;) haha. Jag har inte haft något internet de senaste dagarna och varit rätt upptagen med för den delen! Men ska la försöka skriva lite mer i framtiden..
Annars då? Jo praktiken funkar la nu, men tanken på att det är 2 veckor kvar gör mig trött :( Fast tiden har gått sjukt fort så det gör förmodligen resten också :)
Sen har jag blivit sjuk. Blir alltid det när någon i min närhet är det. Men att få lite vila från praktiken är inte mig i mot om jag inte går i morgon :p
I onsdags var jag och blev fotad av Sanne och Carro! Duktiga flickor :D Ska visa resultatet sen. Bilderna på min header är de föresten. Ville göra om lite, igen. Men inte lätt när man inte kan så mycket haha.

aja får skriva mer om mitt liv en annan dag, ska käka nu och glo på Sveriges skönaste familjer<3

puss

Städat, check!

Wow, jag kan se mitt golv! Haha inte konstigt att jag inte haft några kläder och sätta på mig i veckan. Alla har legat på mitt golv. Men nu har jag äntligen fått fingrarna ur röven och städat! Nu trivs man lite bättre :)
Vad har mer hänt idag då? Kollade som sagt på Idas film. What happens in Wegas! Sett den förut, typ halva men tycker den är så skojig! Sen har jag även tränat och ätit en avodado. Händelserikt liv i dag här allts, haha.

Ska se om det finns något man kan kika på, sen blir det la till att försöka sova, praktiken i morgon jue ! Suck :(

Mys kväll

Hejhopp nu har jag kommit hem från mitt andra hem! Ida ungen och jag sov till klockan 2 i dag. Det var skönt! Det blev Eksjö sen tillslut :) Jaja blev en rolig kväll, men kort, haha. Kom till Ida omkring 8 och då var redan Madde, Sabina och Ryrhagen där. Vi satt och snackade och hade det lite gott med vin :) Lite efter halv 10 tror jag det var(?) åker vi iväg mot Eksjö, åker lite omvägar oså så är framme vid hotellet någon gång efter halv 11. Ida och jag stiger av vår skjuts och blir mötta av två glada vakter som skriker: men nu kommer jue tvillingarna :D haha vi är visst igenkända där nu :p
Inne träffar man lite folk man känner och snackar och dansar :) Ungefär vid 2, precis när vi ska på efterfest efter att suttit ute och väntat i typ en timme kommer pappa Niklas och hämtar oss, haha äsch skit samma var trött så skönt och komma hem till Idas säng och söööva lite!
Vakna som sagt ganska sent, käkar frukost samtidigt som vi kommer på Bröllopsfotografen. Haha sådär om den filmen va :p

Nu hemma tror jag att jag ska kika på en film jag lånat av Ida :) sen måste jag vekligen städa mitt rum.. ingen som vill tjäna lite pengar och göra det? haha! Fattar inte vad som hänt med mig, innan var jag jätte noga med att ha det städat men nu så orkar jag aldrig ta tag i det :p


Och nu är lilla Sofie i Oxford :( Kommer sakna massa! ♥


Det är lördag idag

Så nu är äntligen öppet hus över :) Men var faktiskt roligt idag för det gick riktigt bra för oss! Så kul :)
Var där från halv 9 till ungefär halv 2.. Sen dess har jag typ legat i sängen och varit trött.. haha.
Ska man orka en utekväll i kväll? ;) haha jaaa vi kööör! Om vi kommer någonstans :) Knäpp-Ida säger att vi ska bo på hotell haha, kan man göra annat än älska henne?

vi får se hur det blir ;) höhö! Trevlig kväll :D


Förbannad är ett litet ord just nu

Detta tycker jag inte ni ska läsa om ni vill bli uttråkad. Jag hatar själv är man bara klagar på sin blogg men just nu måste jag få skriva av mig!!

Jag är så jäkla förbannad! UF går inget vidare nu, fått mejl från "ledaren av tävlingen" eller vad man ska säga och vi har tydligen missat att skriva under med våra namn och en tidsplan och får tydligen inte vara med och tävla då. Men alla måste vara med och tävla i våran klass och hon som skickade tyckte att vi skulle vara med. Så vi måste skicka in 8 nya exemplar omgjorda. Men när ska vi kunna fixa till det? Måste fixa det i skolan med att skriva ut på ett speciellt sätt och alla vi jobbar från 10-18 så hinner inte nåt på morgonen för 3 av oss jobbar i Eksjö och efteråt är skolan låst och vi kommer inte in. På tordag åker jag till stockholm på mässa och kan då inte träffas och fredag är den dagen då vi ska fixa allt med montern och grejer och vi är ingen aning om hur vi ska göra! Och våran produkt är inte ens 100 % bra nu heller för vi vet inte hur vi ska ha i mer om man säger..
Jag fattar verkligen inte hur lärarna tänker när de sätter Öppet Hus då allt ska vara fixat under samma tid som vi har praktik.. Det är så osmart det bara går.

Just nu känner jag bara att jag vill skita i allt och vara super nöjd med att få ett IG i detta.. Meningen att ett skolarbete ska vara såhär?

amen, nu har jag klagat klart.

151110

aj mina fötter är trötta. Plus hela jag! Men dagen har faktiskt gott fort :) Varit en lugn dag i butiken men ändå har tiden gått, Therese och jag har städat lite i butiken. Skulle tydligen bli den lugnaste veckan på hela året så blir nog mycket städ denna veckan, men gör inte mig nåt!
Jag gillar inte att det är så mörkt när man kommer hem :( Känns som klockan är mer och man känner sig bara tröttare..
På lunchrasten var jag ialla fall inne på Elgiganten och snackade lite med dom :) Hampus tipsade mig om en ny mobil som jag eventuellt ska köpa. Tror han lyckades övertala mig. Nu ska bara jag övertala pappa att betala den, hehehe. Inte lika lätt.

En HTC wildfire! kan nog bli bra ;)

det som finns kvar av kvällen ska jag nog kolla på Ensam mamma söker, missade det igår, försöka träna och kolla på finalen av Biggest loser :)
blir bra



Farsdag

Huhu godmorgon :) Då var det farsdag igen? Är det verkligen bara en gång om året och inte typ 3? Känns som det är hela tiden! Men är en fin dag där man ska uppskatta sin pappa lite extra :) Egentligen borde man göra det varje dag.. Det ska i alla fall firas med att åka hem till farmor och farfar på middag :)

Känner mig inte som något trevligt sällskap, jätte trött. Kom hem vid 4 i morse. Ida och jag skjutsade runt på Erik och hans kompisar hela natten typ, haha. Men lite gott skratt fick man allt!

annars så ser dagen rätt lugn ut, hade velat gå på yogan i kväll men säkert fullt som vanligt -.-

Skön helg

Tror knappt jag aldrig längtat efter en helg så mycket som jag gjort denna veckan. Praktiken är la njaa halv kul.. Tur att jag har Therese i alla fall :) hihi!
Efter praktiken igår, då jag fick helg åkte jag bara hem en snabbis och packade lite, sen ut i bilen igen och åkte till fina Ollis :) Jätte länge sen vi sågs så super mysigt! Även sötnosen Jessica kom till oss också. Vi kollade på Idol och myste med gott snacks. Tittade även på Cabaren från 2007 typ. Hahaha herregud! Tackar Gud för att man förändras i alla fall.. haha
Jessica åkte hem på kvällen men jag blev kvar över natten (a) Somnade ganska sent så tog en skön sovmorgon i dag. Åkte sen hem och mest tagit det lugnt. Tränat även också, varit dålig med det denna veckan..

Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning lite. Ska till Ida i kväll, vi ska nog bara vara hemma och snacka och mysa :) vit helg jue.. hehe


,

nu ska jag gå och sova och drömma om att jag har någon annans liv. Ett bra liv.

Otursdag?

Denna dagen har inte varit bra. Om man försover sig så förstörs verkligen hela dagen. Precis vad jag gjorde, försov mig. Skulle träffa Johanna kvart över åtta i skolan men vaknade 40 minuter försent. Fick stressa iväg och när jag är på vägen så ser jag att skolbussen har glidit och står över hela vägen, fint att vänta där i 20 minuter innan jag kan åka iväg. Och under tiden så har Johanna missat sitt tåg och det nästa hon skulle ta var inställd på grund av snön. Jag går till skolan i väntan på henne och försöker få fram vårat arbete på min mejl men nänä självklart ska inte det gå. Gick inte att få igång det alls och efter en halvtimme där var jag tvungen att åka till Eksjö. Så åkte in ditt helt i onödan. Ska in i morgon med, till mer nytta hoppas jag men just nu är jag så himla trött på alla handelslärare och UF!
Var tvugen att dra mig mot Eksjö, skulle möta upp Therese kvart i 10 men såklart hamnar jag efter en lång kö efter en snöplog som kör 30 km/h typ. Missar tiden med henne och stackarn får stå och vänta, men hinner precis i tid tills jag börjar. Sen har dagen bara gått segt!
Så det jag försöker säga här är att jag hatar snö.

amen

Första dagen på praktiken, check!

Trots att jag kan sova till halv 9 varje dag nu var jag jätte trött i morse.. Men första dagen på praktiken är avklarad. Verkar helt okej men ska jobba till sex varje dag? :o kommer jag inte orka.. Sen tycker jag att chefen var väldigt sträng.. Men har en super gullig praktikantkompis :D haha söt tjej! Vi har bestämmt att vi ska bjuda varann på fika varannan gång varje vecka ;D haha. I morgon är det hennes tur och på fredag min ;) fint.

Efter en hel dag av spring är jag död, orkar inte mycket nu! tagga mysa i sängen? Yeey!

Fina tvilling♥

Som sagt så var det halloween disco på hotellet som vi var på igår :) Vi visste inte riktigt om folk skulle vara seriösa eller inte så Ida och jag gjorde det på vårat sätt! Många i Eksjö säger att vi är lika så passade la bra att vi klädde ut oss till tvillingar? ;)






jag älskar dig <3

Trött efter denna helg

Super festlig helg jag haft! = jag är rätt så trött idag. Men sånt man får ta, haha! Haft en riktig rolig helg i alla fall :)
Och i morgon börjar praktiken, inte jätte taggad men får hoppas jag trivs bra!
Sen är vi i UF äntligen klara med affärsplanen! Duktiga tjejer träffades ännu en dag och jobbade med den! woohoo!

just nu är mitt humör på botten, trött och arg på allt.. så ska mysa i sängen resten av kvällen.. hihi


Svettig kväll

Äntligen har jag fått min första ordentliga sovmorgon på lovet! Vaknade halv 2 idag. Men rätt skönt när jag somnade omkring 5 i morse, haha. Kvällen var så himla rolig! Aldrig dansat så himla mycket. Det var hur mycket folk som helst som trängdes med en på dansgolvet så gissa om det var svettigt? Skit varmt var det, så när jag kom hem i morse ställde jag mig i duschen, haha.
Minst sagt galen kväll, och ikväll kör vi på samma sak om inte ännu mer galet ;) haha
Centrum gästades av Vanita, hon som var med i Lyxfällan för några veckor sen.. Seriöst en super härlig tjej! Alice och jag dansade WakaWaka med henne och fick kramar och allt haha! Hon hade verkligen ett leendeé hela tiden! :D





nu ska jag käka frukost/mat

Festfredag

Sådär nu är jag hemma ifrån Aneby. Nu är vi nästan klara med hela affärsplanen! Bara likviditetsbudgeten kvar! Känns super skönt! Men ikväll ska jag släppa UF och åka till Jönköping to party! :D Jag, Natali, Sofie och Alice tar tåget lite senare och skakar sedan loss på Centrum!! Mums!
pepp,pepp!


Fredag

Jahaja jag skulle sova länge idag va eller hur var det? Sov till 10 :( Men inte tagit mig ur sängen än! Tog mig en titt vad det fanns för program på webtv och hittade "Den rätte för Rosing" Gammalt program jag vet, men jag har inte sett det tidigare så ligger och kikar nu :)
Ska snart ta och laga lite mat till familjen, sen drar jag mig mot Aneby till Matilda. Hon, jag och Sara ska jobba lite med Affärsplanen! Och ikväll drar jag förmodligen på paaarty! Om allt löser sig med skjuts oså vill säga!

Skriver kanske sen innan jag åker till Jönköping!

Mycket shopping ja

Nu är jag hemma efter en hel dag i Jönköping :) Och som jag trodde shoppade jag väldigt mycket (a) men alltid fint med lite nya kläder! Blev dock ingen mobil :/ hade ingen ork att gå in och titta. Vill ha med pappa istället! Istället köpte jag en blus från Bikbok, ska ha den i morgon kväll om vi drar ut! Ida och jag fixade kläder till lördag då det är maskerad i Eksjö ;) Sen hitta jag en bh, svart kofta och ett par vinterskor, äntligen! :) sen lite smycken oså.

Nu sitter jag och äter på en perfekt mogen avokado :) mums! ska ta ut mina linser sen gosa ner mig i sängen och kolla på någon bra film! Och i morgon ska jag sova läääänge har jag bestämt! hihi


Hahaha detta var ett alternativ att ha på lördag men nja skippade det sen :D haha

Tack för i dag fina vän :D

En dag med shopping

Tjenisen! Just kommit ur duschen, ska ta och fixa till mig lite sen åker jag mot Hestra. Därifrån åker jag, Ida och Reneé till Jönköping för en dag med shopping!
Inne i mitt huvud har jag massa som jag vill köpa. Mitt bankkort vill däremot inte att jag köper lika mycket.. hehe
Ska försöka hitta en ny mobil också! För min är helt cp :( tycker alltid det är lika jobbigt att köpa nya mobiler.. Jag trivs så bra med alla jag haft. Men hoppas jag hittar någon och tycker om det lika mycket ;) höhö

Hemma hos Alice

Nu sitter jag hemma hos Alice, vi sitter och chillar och snackar lite! Vid halv 7 ska vi träna spinning på Shape.
Det är fortfarande massa kvar på UF men mina gruppmedlemar är duktig och sitter kvar och jobbar (Y)
Ska bli så himla skönt och inte jobba UF i morgon :D Istället drar Ida och jag till Jönköping och shoppar. Ska försöka få tag i något att ha på lördag när vi kanske ska på maskerad ;) blir nog kuuul.

Alice hälsar :) hihi


Trött tjej

Andra dagen jag ska dra mig till skolan på lovet. Ambitiösa tjejer detta alltså ;)
Men först ska jag åka till mormor tillsammans med mamma :) Käkar frukost där och fikar oså som man gör som Mormor (a) Ska bli gott för jag är riktigt hungrig, nästan så man mår illa..
Vill helst bara att denna dagen ska ta slut.. Framför allt för att jag vill sova, dödstrött. Kom hem klockan halv 3 i natt och somnade 3, hehe. Sen vill jag att det ska bli morgondag så jag kan dra och shoppa! Något jag behöver nu :)

Men ska åka snart så hörs, puss


UFUFUF

Sådär, nu har jag kommit hem från Tranås. Vi har fixat själva grejen med produkten nu i alla fall, den är nu iväg skickad och ska tryckas. Jobbade lite med affärsplanen men maaassa kvar :( och det ska vara klart måndag. Herregud!
Framåt halv 5 tiden tröttnade vi och Ida och jag åkte och solade, super skönt! Fick även med mig lite smink hem, något jag behövde när allt är slut..
Nu ska jag ta och träna lite sen måste jag få något i magen inna vi far iväg till Eksjö!

Puss!

Tuesday, school

Godmorgon världen! Ska snart bege mig till skolan, jätte roligt på ett lov :( Men måste jue komma framåt med UF..
Blir till att stanna där några timmar, hinna sola och uträtta lite ärenden.
Ikväll ska förmodligen jag och Ida till Eksjö. Blev inget igår, och ingen bio heller för den delen. Var bara hemma och tog det lugnt istället! Till kvällen vankas det film hemma hos Crille :)

Skriver kanske innan jag åker igen, puss


old pic,

Monday, no school

Där var yttligare en helg slut.. Men eftersom jag har lov nu så går det säkerlige väldigt snabbt till nästa helg!
Helgen har varit både bra och dålig. Fredagen kunde som sagt varit bättre men lördagen hade jag riktigt kul! haha. Ida och jag började med Ölspelet hemma hos henne ;) Väldigt runda om fötterna drar vi oss mot Eksjö och vankar in på hotellet! Träffade på väldigt många bekanta ansikten och fick även några nya ;)
Efter stängningsdags gick vi med några till en efterfest och min bror hämtade oss runt 3-halv 4..
Dagen efter brukar inte vara jobbig för mig men denna var det :p men man förtjänar det la.. haha
Segade söndagen ut, skönt det!

Idag fick jag minsann ställa klockan, klockan 11 var jag i Eksjö på min regelbundna ögonkontroll. Har fått sämre syn på vänster öga :( så ska få lite starkar stryrka på den linsen. Annars såg det mycket fint ut :)
Annars har jag inte gjort så mycket idag, ska snart träna. I kväll kanske det blir Eksjö (igen?) med Ida ;) haha. Eller bio med henne och Sofie! Får seee ;)

pussss




tvillingar som delar på allt! haha♥


man är alltid lika snygg dagen efter en hård kvälls festande..

RSS 2.0