310114

Alla ni som hatar klagande blogginlägg kan sluta läsa här för i dag är jag riktigt ynklig..
Kom hem från sjukgymnastiken för en liten stund sen. I drygt ett halvår har jag gått med axelont mer och mindre från och till efter min tid i konsumkassan. Nu det senaste har jag verkligen haft så sjukt ont så Simon har i princip tvingat mig att boka tid för sjukgymnastik. Var hos en läkare i november och då föreslog han detta men jag har inte riktigt tagit tag i det. Jag har väldigt svårt att erkänna att jag är svag. Jag försöker kämpa på ändå och hoppas på att det går över. Men så dum man är. Fick höra i dag att eftersom jag gått med det så länge och inte använt de riktiga musklerna där jag har så ont vid lyft osv så har andra muskler som inte är till för de rörelser och lyft fått jobba och gjort i sin tur att jag slitit ut dem med. Så det känns jävligt pissigt nu om jag ska uttrycka mig så.
Att jag är på ett nytt jobb där min rörelse som gör som ondast använt mest gör inte saken bättre, inte så att man vill säga det de första man gör.
Sjukgymnasten och jag har gjort upp en liten plan nu i alla fall, ska besöka han några mer gånger, nästa redan nästa vecka på tisdag och tills dess har jag fått lite övningar jag ska göra ca 3-4 gånger om dagen sen fick jag även tabletter jag ska äta i 2 veckors tid.
Har inget jobb nu i helgen i alla fall som jag vet så får ta och vila så mycket det bara går.
Nä usch nu ska jag bädda ner mig i sängen framför serier typ hela dagen och bara tycka synd om mig själv. Idag får jag det...

220114

Är nöjd med min helg som gått, den har varit väldigt lugn och skön. Fredagskvällen var det jobb som sagt, vi blev klara ungefär vid halv 7 och fick då dra oss hemåt. Nu är det projektet avklarat och vet inte när nästa kommer så det är lungt där i alla fall. Var ensam hemma på kvällen och hade det väldigt skönt. Lagade god mat och bara hade det gött framför tvn. Tänkte sitta uppe och vänta på Simon men typ lite innan 1 orkade jag verkligen inte längre så gjorde mig i ordning för sängen. Efter typ 5 minuter i sängen och när jag precis håller på att somna ringer Simon och frågar om jag kan hämta honom. Visst kan jag det säger jag och det är bara till att ta sig upp igen ;)
På lördagen var jag så sjukt trött, helt stört haha. Sov till 12 på dagen och yttligare när timmar senare somnade jag i typ 1 och 1 halv timme till.. Men hade jätte ont i huvudet sen jag vaknade typ så behövde nog det. Piggnade till lite och på kvällen var jag och Simon ute och åt. Vi firade 1 år tillsammans och jag är så otroligt lycklig att jag har honom <3 Jag fick ett par jättefina öronhängen och en av mina favorit parfymer, Ralph Lauren.
Vi åt ute på Aqua som är en liten tradition för oss hehe. Vår första riktiga dejt hade vi där och när vi firade sex månader åt vi där så tyckte att 1 års firande passade bra där med. Man går aldrig därifrån besviken, tycker de har så god mat och trevlig personal.
På söndagen var vi och firade min mormor i Aneby med hela tjocka släkten. Det var trevligt och det är så kul att man märker verkligen hur mycket både min familj och släkt tycker om Simon, sånt värmer i hjärtat :)
Nu de två senaste dagarna, måndag och tisdag har jag börjat kl 7 på morgon och jobbat till eftermiddagen (som en normal person hehe) och det har känts jätte gött men man blir verkligen trött men det är en skön trötthet på något sätt.
Idag är jag ledig och tänkte faktiskt ta mig till gymmet. Har varit riktigt dålig på att vara där den senaste tiden. Men har inte riktigt haft motivationen till att gå dit. Sen på vintern så här tycker jag det är så träligt och gå till gymmet, kallt och blä. Sen efter nyår är det ju hemskt att vara där bland alla så kallade "nyårslöftentränare"
Så det har lockat mer att stå på crosstrainern vi har här hemma i vardagsrummet, då kan man ju stå framför tvn ockå lixom as gött ;)
 
Lite senare i eftermiddag efter mitt träningspass ska jag träffa Malin, vi ska ta en fika och prata i kapp lite, alldeles för länge sen vi sågs så ska bli trevligt!

I morgon ska jag hjälpa Alice med flytt större delen av dagen och på kvällen blir det jobb. Ska lära mig kvällsrutinerna i charken, det blir mitt sista introduktionspass som jag går brevid. På lördag har jag blivit tillfrågad om jag vill jobba på riktigt så att säga så det ska jag göra. Lönehelg och allt haha får se hur det går ;)

170114

Har lite mellanlandning mellan mina jobbpass. Har varit på konsum i delikatessdisken från 10.30-14.30 och ska vidare till MEMU för jobb 16-20. Dock tror jag inte att det blir enda till 20.00. Är ju inte riktigt ett vanligt jobb att man är där fast att det är lungt utan om det är lugnt och det inte blir så nyttigt går man hem. Vi har bara 12 personer kvar på ett projekt så det ska nog jag och Viktor klara. Både bra och dåligt att man har det så, man vill ju gärna jobba alla sina timmar när man väl har kommit dit.
 
Min första gång i delikatessen som jag skrev om sist kan jag ärligt säga att jag var lite orolig hur jag ska klara detta haha. Men var nog för att man gick brevid lixom och saker och ting bara nöttades. De två senaste dagarna har jag testat mina vingar på egen hand och det är verkligen jättekul! Tiden bara flyger i väg där. Mycket fortfarande som jag inte kan oså men mina kollegor där är jätte snälla och hjälper mig gärna med frågor. De har redan börjat berömma mig och sånt för grejerna jag gör och det känns ju självlart jättekul.
 
Får se hur många timmars jobb det blir i kväll, kan gärna jobba hela kvällen eftersom jag ändå kommer vara ensam. Men kan faktiskt vara skönt, väldigt mycket nytt att ta in denna vecka så en lugn och skön kväll ensam hemma passar mig utmärkt.

150114

Som jag nämnde tidigare i ett inlägg så var jag på arbetsintervju i början av året och ja jag fick det.
Så jag är åter igen tillbaka på Coop Konsum. Fast nu i Jönköping. Det känns faktiskt väldigt roligt, jag trivdes väldigt bra i Aneby när jag jobbade där så får hoppas att detta blir lika bra. Har test jobbat två gånger och fått lite intruduktion. Första dagen ville de se hur jag var i kassan och typ "öva" på det. Men kassaledaren där tyckte jag var jätteduktig så jag behövde absolut inte öva något mer. Ni ska veta att när man är arbetslös och skickar ut CV efter CV men bara får som svar "vi har valt att gå vidare med andra sökande" känner man sig så sjukt dålig och värdelös. Så trots att detta jobb inte är raketforskning precis så kändes det väldigt skönt och höra igen att man är duktig och bra på det man gör.
Min tjänst där kommer främst att vara kassan men de har även en delikatess där som jag ska få jobba i.
Var och testade på det tre timmar igår men gick mest brevid för att se hur allt går till och så. Det verkar roligt men sjukt mycket rutiner och saker att lära sig. Kommer nog ta en tid innan man känner att man kan det där. Men de jag gick brevid var jätte snälla och hjälpsamma så de sa att jag bara kunde fråga om det var något.
Jag ska bara vara extra jobbare, så de ringer in vid behov. Men det lät på chefen att det kan bli rätt mycket ändå så vi får hoppas på det. Sen är det två som ska sluta i delikatessen så kankse kan bli en del där.
Ska lära mig kvällsrutinerna vid stäning i kväll, börjar kl 20.00-23.15 haha kommer kännas konstigt att åka till jobbet så sent. Att det är en butik med så långa öppetider har jag inga problem med (än). Aneby hade till 22 lixom så det är ju bara en timme längre, blir bra med OB ;)
Eftersom jag inte vet hur mycket tider jag får tänkte jag att det kan vara klokt och behålla mitt jobb på MEMU.
Där får jag ju lixom i princip välja mina tider själv varje vecka så det kommer inte direkt att krocka.
 
I väntan på jobb ikväll har jag faktiskt en lugn och skön dag. Har tränat och håller på att tvätta, typ det.
I morgon blir det dubbelt upp med jobb och även fredag, feels good to be back!!
 
 

050114

Hade en riktigt mysig och bra dag i går för mig själv. På dagen styrde och fixade jag med tvätten. Dock så var torktumlaren trasig så fick hänga upp allting.. Och underkläder är ju inte det roligaste och stå och hänga upp precis haha. Plus att vårat torkskåp är sämst. Värmefläkten eller vad man ska säga går bara i en halv timme sen stängs den av! Så jag roade mig med att springa upp och ner där för att sätta på den haha.

På kvällen tog jag en lång och härlig dusch, hade hårinpackning och lyssnade på lugn och fin musik :)
Sen kollade jag på Snabba cash 3, så sjukt bra! Katterna låg hos mig hela kvällen och var jätte gosiga.
Hann även läsa lite i min bok innan Simon kom hem :)

Älskade söndag i dag, så skön dag!
Fixat det sista med tvätten, bytt till nytvättade lakan i sängen och nu ligger jag där med kissarna 😍 Läser lite ur min bok medan Simon spelar ;)
Ikväll får vi lite besök. Nettan och Eric kommer hit på middag :) Ska bli jättetrevligt och få umgås lite med dem .
En bra söndag som ni hör! 👌

040114

Vi har tagit oss in i det nya året. Än så länge kan jag inte säga att det varit super för jag är förkyld. Men nu börjar det gå åt det bättre så får hoppas jag är frisk snart. Knarkar alvedon, halstabletter, honung och citron te osv så det här ska vi nog lösa.
Trots sjukdom så ska jag försöka göra den här dagen väldigt effektiv. Sov till halv 11 haha inte så effektivt kanske.. Men håller på att tvätta några maskiner tvätt just nu. Plockat ner allt julpynt och sånt samt städat hela lägenheten. Något som verkligen behövdes eftersom vi är kattvakt nu. Simons föräldrar är i Thailand i 2 veckor så vi tar hand om deras katter. Jättemysiga men de fäller så sjukt mycket hår. Stora hårtussar överallt, och eftersom jag är lite allergisk mot katter så blir min förkylning kanske inte bättre i rekordfart.. Men jag älskar att ha dem här. Har ju växt upp med katt så saknar att ha det, så vill egentligen ha en egen här i lägenheten men det intresset delar inte min kära sambo :( Så får nöja mig med att vara lite kattvakt så här då då.
Och just idag är de trevligt att ha dem här eftersom min kille lämnat mig ensam hela dagen, så jag får lite sällskap :)
 
I kväll tror jag att jag ska göra mig en riktigt myskväll med lite goda frukter, ansiktsmask, fixa naglar, läsa eller se någon film. Hatar verkligen att vara ensam nu för tiden men får göra det bästa av situationen ;)
 
 

RSS 2.0