cotton eye, det blir då fart

Underbart med helg, som jag längtat! Ja min hals är bättre, har streptokocker bakrerier, svårare halsfluss som jag håller på att behandla med antibiotika. Andledningen till att jag mår bättre :) gillar vi självklart.

Igår efter praktiken åkte jag hem och fixade mig sen direkt ut på vägarna igen. Mötte upp Jessica på konsum i Aneby och vi drog oss vidare mot Norrahammar för lite överraskningsfest för Elin på G ;) en aning svårt att hitta dit och några mil extra hehe men vi kom fram ialla fall. Hade en riktigt rolig kväll så var absoult lyckat :) bara att man kan störa sig på folks reaktioner när man inte dricker. Jessica och jag var nyktra och folk var jätte förvånade där att vi var det? Om man har en sån inställning att man inte kan gå på fest och ha kul ändå tycker jag är skrämmande.. Likadant att när man inte dricker måste man förklara varför man inte dricker. Men när man dricker är det minsann ingen som frågar varför man valt göra det. Fattar jue att man inte kan fråga alla varför de dricker för oftast så gör de flesta det men ah hoppas ni hänger med på mitt resonemang. Aja, hade i alla fall en trevlig kväll med mycket dans och chill.

Sängen och jag gillar varann idag, så har inte lämnat han speciellt många minuter i dag hihi. Men måste la ta mig upp snart, tror kvällen ska spenderas hos familjen Andersson!

Jag lever hehehe

Att klicka sig in på min blogg nu kan då inte va något roligt. Ingen ork till att upptadera alls. Kan i alla fall berätta lite snabbt vad som hänt i mitt liv den senaste tiden:
Jag och Ida praktiserar på Willys, tre veckor. Detta skulle vara den sista men onej jag ska vara där själv en till nu! Trivs kalas och hoppas på ett sommarjobb. Annars har jag sökt till massa annat. Måste ha ett jobb!
Jag har tittat på Daniel Adams Ray för andra gången, fortfarande kung! Jag har bestämt mig för att ta en paus från alkoholen igen. Nu på obestämd tid. Blir helt äcklad..
Ni skulle aldrig kunna gissa hur jag har det mer. Jo hör och häpna jag är sjuk! Är vi förvånade? Min hals som är ovän med mig igen. Min smärta vill bara inte släppa taget :( Gjorde ett litet sjukhusbesök i lördags men nej till ingen hjälp tror jag. Men får se, ska få provsvar imon.

Men det bästa utav allt som hänt. UF ÄR ÖVER!! Hör ni glädjekören? :D Vi har haft våran mässa i Jönköping. Inga pris eller nåt men ändå nöjda tjejer när vi åkte därifrån. Däremot var det vinst för andra från Tranås. Grattis till er! :)
Det är obeskrivligt hur skönt det är att slippa det där. Mässan är över och man kan släppa allt! Men bara för att det är över hindrar det inte mig från att sälja ;) Sålt 6 stycken idag. Måste bli av med allt jue hehe.

Praktiken tar död på en lite så jag röstar för sänghäng resten av kvällen!


RSS 2.0