Hihi♥




Alltså jag kan simma, men i dina ögon drunknar jag :$


livets väntan

Gah, vad jag är hungrig. Och ensam. Sitter i en av datasalarna i skolan helt ensam och väntar på att tiden ska gå. Måste vara kvar här till 4. Har körlektion då. Kuul. Får gå och vandalisera Olivia sen ;)


Änglen i rummet






Det bor en ängel i mitt rum
hon har sitt bo ovanför mitt huvud
hon gör mej lugn
och hon viskar until mej
allt det jag säger dej

Det bor en annan i min kropp
hon har den vackraste av själar
hon är kärlek och hopp
och hon berättar för dej
hur mycket jag älskar dej

Det bor en ande vid min fot
som blåser värme över huden
det kittlar och du såg att jag log
men när hon andas på mej
är det för att jag ska komma
och värma dej

Här är jag med allt det andra
som gör en människa hel
och jag hoppas
jag hoppas att du orkar
och att ängeln i rummet
det är henne
du ser


Inköp och varuhanterings arbetet, check

Sådär nu är jag klar med mitt arbete för Inköp och varuhantering. Skönt att ha det klart! Bara APU-rapporten kvar då när det gäller utvärderingen om praktiken. Fast den lär jue bli jobbig att skriva -.- 

 
Klicka på bilden så kommer ni till deras otroligt fina hemsida.

Kvällen ser rätt lugn ut resten nu. Ska ta och träna lite sen blir det nog mys framför film. Lite god mat på det också ! Och självklart tagga inför skolan i morgon. Jippi.


300510 - inte som man tänkt sig

Sisådär lagom trött i dag. När jag kom hem igår orkade jag inte sova så checka datan lite med alla bilder på fejjan från festen som jag inte sätt, så blv rätt sent. Kvällen igår ja..Hade nog förväntantat mig att det skulle vara roligare men helt okej i alla fall !
Låter bilderna tala för sig.


glada?

Träffade på snygg-Filippa, här har vi henne tillsammans med söta Julia ;)

Efter många tagningar fick jag till en bild på Oscar, Bästis och Jessica :)

Oscar, jag och grisen ! ♥

ja tack


O-M-G, DET ÄR DAAAAARIN ! AHHHHHHHHH!

Fick titta på denna pudingen från en hög position på en killes rygg. Upplevelse minsann !

Ida gillade inte musiken.

Men det gjorde däremot Filippa.

Ida, blir det Emmaboda i sommar vill jag se gladare míner, okej ?

Vid ett-tiden åkte folket hemåt och jag var kvar och väntade på min bror, under tiden var jag och hälsade på Fredrik och hans kompis John! Bilresan hem var mycket trevlig! Min bror som chauförr, Sommen och lyssna här; 3 stycken Emma som alla tre har efternamn som börjar på A och är 92:or i samma bil, coolt ?



Hade planer att åka till Staffan i kväll men han skulle tydligen få gäster i kväll så får bli hemma :( Men får jue då chansen att ta tag i lite skolarbete ! Börjar jue i morgon efter 5 veckor. Så nu väntas det nån timme framåt.

Ciao!


Bäst musik just nu, rix fm !

Nu är jag redo för en kväll bland artister och bra vänner !





nu kör vi !

Maskerad

Uhh, kvällen igår var en riktig höjdare ! ;D Gjorde mig iordning hemma hos Matilda, sen skulle Markus komma och hämta oss för att skjutsa oss till Sanne men han var liiite sen så vi kom rätt sent dit, väl där var det riktigt kul :) Både gamla och nya ansikten ! Runt ett någon gång gick vi på efterfest hos Sebbe och hans broder ! Trevligt,trevligt minsann. Alice och jag var hemma någon gång efter halv 4 i morse och då bänkade vi oss vid köksbordet för lite panpizza ;) Runt 5 somnade vi gott och vaknade några sköna timmar senare. Sen dess har vi bara myst i sängen med film och nu lämna hon mig nyss. Men jag ska snart göra mig i ordning för nästa festligheter ! Mot Jönköping för Rixfm i kväll! :D Bääst hoppas vi på!

Lite bilder från igår;




Jag har pussat Jack Sparrow, hur coolt ?



dom bilderna ni får, kan komma fler sen!

Nu ska jag göra mig iordning sen förfest hos Olivia !

Galen kväll,

Tyff dag

Puh, vilken lång dag. Började dagen med att cykla ut till bussen och vänta en timme i Eksjö. Inhanlade lösögonfransar och en kalender så jag kan planera upp mitt liv ! Började jobba vid 10 och det var rätt lugnt till en början så jag fick möjlighet att springa över till Elgiganten och fråga om när de ville att jag skulle komma och "kolla läget" Vi snackade lite och kom fram till att idag var den bästa dagen. Så efter praktiken gick jag över till andra rummet och hade rundvandring där med Magnus. Känner att jag har lite mer koll nu. Fick min arbetartröja :) Och en kanon fin penna.
Jag är verkligen skit pepp för att jobba där i sommar. Ska bli riktigt roligt och kommer nog lära mig mycket. Men måste göra ett test på internet så jag kan få licens som en bra säljare för att sälja just TV. Skumt. Sen är alla hur gulliga som helst så hoppas på en kanon sommar! Fint jobb på dagarna med pengarpengar och umgås med fina vänner på kvällarna! Mums <3

blir nog en stressig dag i morgon så hinner inte skriva. Men skit taggad är jag ! Ska på Maskerad. Shhy, hemlis vad jag ska vara ;) Men Matilda och jag kommer vara bäst, okej ?
Ska försöka ta lite bilder under kvällen. Kuuul !


passar jag i tröjan ? (a) hihi

Alive

Jag lever i en bubbla och denna blogg blir bara tråkigare och tråkigare. Men jag försöker leva. Kamp varje dag! Just nu vill jag bara ha helg! Kommer bli en galen helg med underbara människor, mums♥

tror man kan skicka sms till mig nu btw, testa gärna :) hehe





är det det här man kallar kärlek ?

Måndagmorgon

Godmorgon ! Åter igen måndagmorgon. Detta är sista veckan på praktiken och det känns lite sorgligt :/ fast det betyder jue att vi närmar oss london och sommarlov :-D mycket bättre! Har ni haft en bra helg? Min har varit toppen :) i fredags åkte jag hem till hjärtat med lite folk. Vi åt gott och hade det allmänt trevligt :) vi började kolla på en skräckfilm, men för att vi inte skulle missa tåget fick vi avbryta.. Lördagen städade jag hela dagen. Aha, hemskt och säga när det var så fint väder men sant. Fick jue besök på kvällen så var tvungen. Besöket var Staffan ;) och i går hände inte för mycket.. Hämtade min broder i nässjö och lite så. I dag ska jag förmodligen simma efter praktiken. Och fusksola lite inför fredag ;D Ha en bra dag ! <3

DÖR AV SAKNAD


























jag saknar dig, okej ? ♥


Nu sitter jag ännu

Nu sitter jag ännu en morgon på stationen i eksjö. Fruktansvärt trött är jag. Jag vill bara hem och gosa ner mig i sängen. Men nejnej en lång dag av att prismärka varor väntas ! Men jag trivs väldigt bra på family house :) Köpte till och med lite kläder igår! Man ser så mycket fint när man jobbar så nära det hela tiden (a) I kväll ska jag hem till min fru med några andra vänner ! Mys säger jag ! <3

Eksjö station

Jag sitter på stationen i eksjö helt själv och väntar på att få börja praktiken.. Inget känns bra nu så kan inte säga att jag är jätte taggad. Önskar att denna dag går fort, lika så alla andra dagar. Men i allt elände ska jag hem en sväng till staffan efter jobbet :)

...

Fan i helvetes jädra skit helvetes fucking jävel piss !

tack för dom orden. amen.




om tårar var guld, skulle jag vara miljonär

Väntar besök

Mycket fina människor på balen :) Fina klänningar och hela kittet! Dock blev jag trött av att stå och titta utan att se något :p Så Ida, Matilda och jag satte oss på en parkbänk och luffade :p Sen vid typ halv 8 bärde det av hem. Ungefär en halvtimme efter att jag släppt av Matilda ringer hon och säger att hon, Sanne och Jessica kommer hem till mig! Minsann,minsann :) Så sitter och väntar på dom nu. Blir nog film eller nåt ! :)

Pusss 

Ball bal

Fixat ihop mig lite snabbt inför kvällen. Blir att åka in till tranås och kolla på balen :) Om ett år går man förhoppningsvis själv (a) hihi. Ska åka om drygt 20 minuter hem till Tilda, sen möta upp Alice och några i tranås för att kolla på röda mattan ;)


facelook,


Tele2 my ass

Jag hatar tele2. Bara så ni vet kan jag inte ta emot sms. Så om ni skickar så dissar jag er inte det är bara hela tele2 världen som cpar mot mig. Jobbar på att fixa det..

Kom hem från Ida för en liten stund sen! Hade en riktigt rolig kväll där med henne och Matilda :) lite bilder kan komma sen på.. ehm aa ni får se ;) haha

Ska glo runt lite på datan innan jag somnar, godnatt !

Fast uppdate

I kväll försvinner jag till hestra :) blev visst brått nu, ska hinna med ett tåg..

Ha en bra fredagkväll ♥

Långledigt

Livet lekar för fullt! Sista dagen på Väskshopen igår och nu har jag långledigt innan jag böjar på Family House ;D Jag vaknade skapligt tidigt idag och började med lite träning, sen frukost på sängen av mammi :) Tog mig en tur med bilen och det går riktigt bra ;) hehehe. Nu sitter jag och väntar på att min bror ska stiga upp. Snäll som jag är ska jag hjälpa han att skriva ett CV. Under tiden sitter jag och lyssnar på drängarna. Haha, lätt att dom ska spelas på hög volym på vägarna i sommar ! längtar

Men! Elgiganten har inte hört av sig.. Han skulle höra av sig innan torsdag och det är torsdag i dag, och idag lär han jue inte ringa för det är helgdag.. Får hoppas på i morgon! Ofta han säger att jag kan vara säker och säga att jag inte ska försöka på mina andra ställen :/

Aja, ikväll åker jag till Steffen och glor film :) nu måste jag få upp Markus! 

PuSS  

trying to catch the moon






jag vill fånga en ängel

Säljare på Elgiganten?

Jag är så himla glad just nu ! Praktiken på Väsk o skoshopen börjar närma sitt slut och jag hade min anställningsintervju på Elgiganten idag. Jag var så himla nervös innan. Men det gick bra :) Han sa att han skulle höra av sig innan torsdag men jag kunde vara rätt säker på att jag skulle få det :D Inte för att jag kan något men får la lära mig antar jag. Alla verkar jätte trevliga där så det ska nog inte bli något problem! Jag ångrar nu att jag sa att jag kunde jobba hela sommaren. Hade gärna velat vara ledig några veckor, trots att mitt sista sommarlov :( Om det blir jobb så blir det troligen från vecka 24-34.
Han sa att jag troligtvis skulle vara på brun avdelningen. Precis, wtf är det tänkte jag också? Haha, jag såg nog ut som ett frågetecken för jag fick det förklarat att det var TV avdelningen ;)

känns riktigt bra

SuperSegSöndag

Seg söndag så det bara skriker om det. Har fruktansvärt ont i huvudet av mina nya glasögon :( Sitter och dricker lite gott te och önskar att det blir tid för att sova snart..

Praktiken imorgon som vanligt och sen anställningsintervju :o skit nervös men aa vi får se hur det går ! :)

inget mer på hjärtat tror jag,

heeejdo


Tråkig lördag

Oerhört tråkig lördag måste jag säga. Men fruktansvärt skönt att bara vara hemma. Hade lite planer för kvällen, men det sket sig. But maybe another day ;)
Spenderat den mesta tiden i sängen, så kommer det nog fortsätta. Men har varit duktig och hjälpt pappsen lite och gjort lite teori. hihi. Ikväll ska jag minsann mysa med mamma framför tv:n med förhoppningsvis rolig fars! Kanske chips med?

Jag åkte till Matilda igår, men innan det mötte jag upp Olivia hos Thure och var lite där med han och Johan. Hemma hos Tildis var det film och popcorn på schemat :) mys säger jag. Olle lämna hos ganska tidigt men jag var kvar till 12 tiden någon gång och satt och snacka väldigt mycket ;) finns jue en del att säga när man inte träffats på länge.

jag kan inte riktigt säga att jag trivs i mina glasögon. Det känns bara ovant och konstigt. Gillar det icke, men man vänje sig kanske. Har jue som tur va kvar mina linser<3

ta hand om er

Glasögonorm

Nu har det visst gått några dagar igen. Uppsi, inte meningen :$ haha. Vad har hänt sen sist? Inte möe faktiskt, praktik, fått mina klänningar. Den ena är jag kär i :) loveit! Jag har dragit slutsatsen att man inte ska bli kompis med säljare för abonnemang. Då går det som för mig och slutar med ett tele2 abonnemang och massa "born to be cheap får" ;) haha ångrar mig redan innan jag ens fått det. Får la se om jag behåller det..

Idag var det nationella i engelska. Igen. Det gick skit. Igen. Nu pratar vi inte mer om det. Eller jo det gör vi för jag vill klaga, de pratar alldelses för fort och säger det bara en gång så man fattar nada om man heter Emma. Nu däriemot pratar vi inte mer om det. I och med nationella så kom jag senare till praktiken och fick sluta lite tidigare med, runt halv 4 typ. Så var ute och hämtade mina nya glasögon. Hihi. Känns lite konstigt faktiskt. Jag är så van vid att alltid ha linser men det är jue icke bra det så ska börja använda glasögon lite. Säger jag i alla fall men vi får se om det blir så.

Ikväll tänkte jag mysa lite hos Matilda med henne och Olivia :) Taggat upp med lite filmer. Dock är det lite problem i paradiset men vi får se hur det löser sig och om jag hamnar hos Matilda. Annars blir det att vara hemma. Kul.......

just det måste skriva det också: ÄNTLIGEN HELG :D


resultat. - ser lite småsmart ut, visst?

Anställningsintervju

Jag tänkte skriva att jag mår prima idag. Men Nelly ändrade på det. Fick hem det jag trodde var min klänning! Men naturligtvis fick jag någon annan klänningen :o Den åker tillbaka redan idag och skickar på nytt efter MIN klänning.

Då kan jag jue skriva förutom det så mår jag prima! Fick sluta vid halv tre idag för att det inte fanns något att göra.. Och en annan väldigt rolig grej. När jag var på praktiken så såg jag att jag hade ett missat samtal från något nummer jag inte hade inlagt, jag tänkte att det var Benny som försökt ringa till min mobil innan han fick tag på mig på praktikenstelefon, (han bestämde när han skulle komma och hälsa på) Men när jag får ett sms att jag ska ringa röstbrevlådan blir jag riktigt nyfiken och tänker att det är nog inte Benny. Så när jag lyssnar av det måste jag verkligen lyssna typ 5 gånger innan jag kan få in i huvudet vad det verkligen handlade om ! Han presenterade sig som Magnus och var i från elgiganten i Eksjö och det gällde min ansöken om sommarjobb. När jag sökte sommarjobb för några månader sen skrev jag mitt brev till massa företag och elgiganten var ett av dom som jag bara tog som en kul grej, aldrig att dom skulle vilja ha någon som inte ens gått ut skolan tänkte jag.. Men det ville de tydligen! Så jag ringde tillbaka till han på min rast och vi bestämde en anställningsintervju i dag klockan 4. Snacka om att jag blev nervös :o haha. Jag kan la inget om sånt heller.. Men några timmar innan jag skulle komma fick jag ett sms om att han fått förhinder och ber om att ändra tiden så ska dit på måndag i stället. Nästan lite skönt, då får jag mer tid att "förbereda" mig lite :)

Så tog mig en simtur istället i väntan på mammsen! Mycket skönt,

det luktar pannkakor, mums <3

Tröstshoppar

kände mig lite ledsen så tänkte att några klänningar kunde göra mig lite gladare. Så klickade hem dessa !




Avatar

Nu har jag just vaknat och ska ta och beställa in lite frukost på sängen :) hihi. Idag ska jag övningsköra i massor :o höhö

Var jue på bio igår. Filmen var Avatar. Haha, när filmen precis kommit ut på film ser jag den på bio ;) haha. Såg den i 3D och det var lite små coolt faktiskt! Så fina färger och fint gjort! Filmen var riktigt bra! men sjukt lång, nära på 3 timmar..

Avslutade kvällen med en god kebabrulle ! mums





Headline

Hejhej ! Var några dagar sen jag bloggade nu ja. Har verken haft tid eller ork så. Igår firade vi Olivia att hon fyllt 18 med hennes första lagliga krogrunda ;) Fick stressa som en tok efter praktiken till Olivia och sen göra mig iordning där. Vi började med förfest hemma hos Ida och sen vidare till centrum! Inget vidare drag den första timmen typ. Dels kom vi ganska tidigt för att bussarna passade inte så bra och sen var det student fest på huset så många var där. Men till sist kom det mer folk och det blev roligare. Fast mot slutet mådde jag inte så bra.. ;) hehe. Skulle sovit hos Elin, men min snälle bror var i jönköping och tänkte på mig om jag ville åka hem så Jessica, Olivia och jag åkte med han och Johan hem. Somnade gott i min säng sen (a) nu har jag bestämt att jag inte ska festa på ett tag :p

Idag vaknade jag runt 12 med huvudvärk och stannat i sängen hela dagen. Lyckades faktiskt ta mig ur sängen och städa upp lite på mitt rum. Snart ska jag börja fixa mig för att sen dra på bio med Emanuel! :)




if today was your last day

RSS 2.0