280214

Idag känner jag mig på topp!
Vaknade 06.00 och steg upp för min morgonpromenad, längre än vanligt denna dag. Det slutade på 9 km.
Åt en god frukost samtidigt som jag kollade på gårdagens Top model Sverige.
När jag chillat en liten stund drog jag vidare till gymmet. Sprang 3 km, körde magövningar tre olika varianter x12 på varje. Sen avslutade jag med att stå på crosstrainern en timme.
Var nere och solade för en liten stund sen, hatar verklign vinterhalvåret när man får så grå och tråkig hy..
Även handlat kvällsmaten för denna fredagkväll och det blir standarden för Sveriges hushåll en fredag, TACOS <3
Simon kommer hem när som helst och då ska vi nog börja laga maten. Kvällen förövrigt blir nog lugn, väldigt skönt. Har jobbat väldigt mycket det senaste men har faktiskt en ledig helg nu (om de inte ringer in mig vill säga) vilket jag tycker är rätt skönt. Vi har lite saker som ska bli gjorda i helgen. Men gillar att jag får så mycket tider, måste ju betyda att de gillar mig :)
Önskar alla en trevlig helg!

240214

Hallihallå!
 
Veckan som har gått har varit väldigt intensiv. Jobbat sex dagar och samtidigt försökt att träna så mycket det bara gått. De ville att jag skulle jobba en sjunde dag med, i lördags men då var jag tvungen att säga nej. Fyllde 22 år i fredags så vi hade lite kalas här i lördags. Simon fyller år i dag så vi slog ihop vårt firande och hade bådas familjer här och måste säga att det var riktigt lyckat. Vi gjorde en fräsch sallad och till hade vi vitlöksbröd med ost och kex. Kändes som bra mat när vi var så många och våra gäster verkade nöjda med :)
Simon och jag ska ju köpa en ny säng så på vår önskelista stod det pengar som kan bidra till sängen och vi fick en rejäl slant! :D Så om Simon får sålt den gamla sängen nu så blir det eventuellt och köpa den i veckan. Ska komma en kille i kväll och kika på den så får se.
Man kan ju verkligen säga att det inte är samma sak och fylla år längre som det var när man var liten haha. I fredags kändes det som en helt vanlig dag, jag glömde typ bort flera gånger under dagen att jag fyllde år. Simon och jag bestämde ju att köpa köksstolarna till varandra i födelsedagspresent så det var ju inga presenter på morgon och jag jobbade från kl 14 till 21 och i och med att det är ett nytt jobb så var det ju inte så många som visste att jag fyllde år så inga grattis där haha. Men många händelse i mobilen blev det :) Tack alla för de fina gratulationerna!
Även att det kändes som en vanlig dag så hade jag en väldigt bra dag tycker jag :) Efter jobbet fick jag välja middag och det blev sushi <3
 
I morse började jag dagen med morgonpw, det är verkligen så otroligt skönt! Man blir så pigg och klar i huvudet resten av dagen. När jag kom hem gjorde jag frukost till födelsedagsbarnet och nu har han åkt vidare till jobbet.
För en gång skull hoppas jag att mitt jobb inte ringer idag.. Vill bara vara ledig i dag för att fixa och dona och träna.
 
Önskar alla en trevlig vecka :)
 
 

120214

Godmorgon!
Ännu en morgon har jag gått en pw tidigt på morgonen, tredje dagen i rad. Det är verkligen jätteskönt och så uppfriskande. Så lungt och fridfullt på något sätt, såna härliga promenader man kunde ha på landet när man bodde hemma. Det bästa är att jag inte känt mig speciellt trött när klockan ringer heller, kommer upp med en gång.
Och det effekten som jag ville ha funkar, ungefär vid tio tiden på kvällen är jag trött och kan somna nästan med detsamma. Annars brukar jag aldrig somna före 12.
 
Har precis avslutat min frukost, testade på att göra proteinpannkakor med banansmak och de var riktigt goda så det kan man absolut göra igen.
Idag är jag ledig från jobbet. Har bokat in mig på ett Cirkelpass kl 12 förutom det ser det ganska lungt ut idag.
 
 

100214

Godmorgon :)
Vilken härlig måndagmorgon! Klockan ringer klockan sex, upp och hoppa och dra på sig kläderna för en powerwalk. Vilken kick, känner mig jättepigg och go i kropp efter en timmes promenad i den friska och härliga luften som är så här på morgonen. Har faktiskt bestämt att detta ska bli en ny rutin. Många säger att promenad tidigt på morgonen före frukost ska vara jättebra. Sen eftersom jag har så svårt att sova på kvällarna kan det vara bra för mig att hålla igång från tidig morgon till kvällen så somnar jag forhoppningsvis gott på kvällen.
Har precis fått i mig lite havregrynsgröt med hemmagjord äppelmos, mm så gott att få i det i magen på morgonen!
 
Klockan 10 ska jag och Nettan träffas på gymmet och träna tillsammans, sista dagen på vår gratis vecka på Nordic Wellness. Det gymmet har levererat bra så blir nog till att byta dit. Måste dock kolla upp när jag kan säga upp mitt kort på Friskis. Prismässigt är det en stor skillnad, nu betalar jag 198 kr i månaden och om jag skulle börja på Nordic kostar det antingen 395kr/mån eller 425kr/mån beroende på vad jag kommer välja, ifall jag bara vill välja ett gym och träna på eller om jag vill ha tillgång till alla Nordic Wellness gym. En aningens skillnad men kan kanske vara värt när man får både mer träningssällskap och närmare till gymmet (knappt 10 min istället för 25 min)
Senare i dag så jobbar jag även några timmar, gött!
 
Simon börjar sent denna veckan så han ligger fortfarande och sover, så jag tänkte faktiskt krypa ner och mysa med han nu.
Ha en bra dag allesammans!

080214

Tjenis :)
Sitter just nu och dricker en celsius för att få upp energin lite till mitt och Annas träningspass vi ska köra snart.
Jag och älsklingen har varit uppe på Ikea i dag nu äntligen haha. Vi har mycket som står på inköpslistan och vi har bestämt oss för vilka grejer det blir nu. Längtar tills allt är inhandlat :)
 
Denna veckan har varit väldigt lugn på jobbfronten, jättetråkigt tycker jag men nästa vecka blir det desto mer. Istället så har jag tränat en hel del och som jag nämnt tidigare har jag ju lagt om min kost och inga sötsaker för min del. Än så länge går det bra tycker jag men får se om det visar något resultat haha.
Nästa vecka blir det som sagt en hel del jobb men jag ska försöka få till träningen ändå.
 
Helgen ser förövrigt lugn ut, Simon och jag ska bara vara hemma och mysa så det ser fint ut.
 
Nu ska jag svira om till träningskläder och köra ett hårt pass!
Trevlig helg!
 
 

030214

Godmorgon vänner :)
Dock har jag varit vaken några timmar.. Vaknade ungefär vid 7 när Simon åkte iväg till jobbet, även att jag var trött så kunde jag inte somna om. Så jag har haft en lugn och skön morgon med frukost i sängen och lite tv tittande.
Planen var att Simon och jag skulle dra till IKEA igår men han var som sagt ute i lördags och var hyfsat bakis igår om man säger så. Jag själv hade massa enerig och orkade inte vara inne hela dagen och glo så jag tog mig till gymmet. Har inte sprungit jätte mycket på ett tag som jag gjorde innan men igår körde jag på och det slutade med 8 km. Sjukt jobbigt men härlig känsla efteråt. Jag tränar ju en hel del men jag känner inte att jag får de resultat jag vill så jag har bestämt att jag ska gå all in nu. Jag ska börja med en månad utan sötsaker och nyttigare kost och yttligare lite fler timmar på gymmet. Men jag behöver lite ny och bra motivation så jag och Nettan ska testa på ett nytt gym idag. Det nya Nordic Wellnes vid campus, man får testa en gratis vecka så det tänkte vi göra. Det gymmet ligger nära och bra mig med så det är ju suveränt. Kan behöva någon att träna med också som ger en ny och härlig energi.
 
Nu tänkte jag gå ner och handla lite mat, tänkte göra en broccoligratäng tills att Simon kommer hem, ett nytt recept så hoppas det blir gott.
 
En bra måndag allihopa :)
 

Första februari

Bara en stund efter att jag skrivit inlägget om att jag skulle vara ledig i helgen och bara vila ringer jobbet och vill att jag ska jobba haha. Men det var bara bra, ingen blev gladare än jag :) Igår var det 14-21 och i dag 10-20. Så jag är lite trött nu, men go trötthet. Ensam hemma ikväll men när jag kom hem hade min älskling gjort mat till mig tidigare på dagen som jag bara kunde värma, bäst är han <3 Gick typ hela sista timmen på jobbet och klurade efter något jag skulle äta i kväll, kände ingen insperation eller orkhet till att fixa något så när Simon säger att han gjort mat till mig blev jag överlycklig! Nu ligger jag i sängen mätt och belåten och tänkte ta och kolla på någon film. I morgon ska jag vara ledig (om jag nu får det) ;) och då tänkte Simon och jag åka upp en sväng till IKEA och kika lite :)
 
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll vänner :)

RSS 2.0