At work!

Sista timmen på jobbet och jag har sjukt ont i huvudet.. Kom på nu att jag inte haft någon rast i dag sa satte mig nu några minuter innan jag börjar fixa allt det sista som ska göras för den på golvet. Var en aning kaos här innan jag började så jag började en halv timme tidigare så jag fick styra upp lite ;-)
Imorgon har jag bil hela vägen till skolan så blir lite sovmorgon, gött!
Slutar 12 i mon enligt schemat men vi har vårat projektarbete och jobba med så får bli kvar.. Men gör inget för vid halv fyra ska vi få reda på förra tentan.. Usch vill inte veta :(
Efter den åker jag och Magda och shoppar inredning :D Wohoo på torsdag smäller det!


Min 20 årsdag

Har varit en del nu så inte riktigt upptaderat så mycket eller om något roligt. Men i morgon var det en vecka sen jag fyllde år så jag kanske ska berätta om min fantastiska dag?
Vaknade upp till sång, frukost på sängen och paket. Tog mig till skolan och grattades med kramar och presenter där med. Som ni kanske vet kallas jag Aran av Simon, ett namn jag inte gillar alls haha. Men nu kan jag inte annat än gilla det! Jag fick ett halsband som var ett hjärta med ingriverat ARAN och ett jätte fint kort med massa fint skrivet, typ att jag alltid kommer finnas i allas hjärtan :') Sen av gulligaste Johanna fick jag med ett halsband med en ängel på, satte ihop dessa och de kompleterade varann bra ;-)
Min lärare har en man från Holland och när hon hörde att jag fyllde år berätta hon att när man fyller år är det den som fyller som står upp och de andra sitter ner och sjunger i det landet så ah det fick klassen göra för mig haha..

När dagen var slut tar Frida och Magda ner mig till a6 där vi strosar runt lite. Sen ska vi möta upp Johanna utanför och där står hon med ögonbinder och grejer som de sätter på mig och åker iväg med mig utan att jag fick veta vart det var. Sjukt läskigt faktiskt! Men så värt det för när vi kom fram såg jag en jätte fin tårta Johanna bakat, Simon och Johan stod med bubbel och skålade med mig och sånt :D Så himla uppskattat!! Efter lite tårta och lite alkohol drog vi vidare in mot stan och åt på restaurang. På bussen hem var det inte bara på grund av alkoholen jag var glad, jag har även helt klart finaste vännerna!
Fick med Magda hem som sov hos mig, mys! Kunde helt enkelt inte haft en bättre födelsedag :)







Tänkte berätta om gbg men är alldeles för trött nu så sparar den :)

Godnatt!

Mot Gbg!

Nu är jag och Sofie på väg mot Göteborg! Dagen består av shopping och mys på stan sen i kväll blir det party för hela slanten, och en skvätt galet ;-)
Kan bara bli bra!


Min 20 årsdag tillsammans med fetisdagen

Min dag i dag! Och haft en riktig bra sådan :) De har sjungit och haft sig i skolan, jag har varit inne på systemet för första gången och jag är omringad av finaste vännerna! Svävar på moln :) ikväll sover Magda hos mig! Kan inte vara annat än nöjd :)
Jag är onykter så berättar mer en annan dag hehe


Hår fixat, check!

Ny vecka och ny kurs, projektledning ska vi läsa nu. Verkar väldigt intressant, dock är det väldigt mycket vi ska hinna med på bara tre veckor så gäller att ligga i!
Hade en lång dag i dag, efter skolan tog jag mig till Anna och fick mitt hår fixat, färgat och klippt oså :) älskar't! Även kostat på mig några dyra schampo och balsam, hoppas de är bra ;-)
Efter hitta vi en ny tradition tillsammans, sallad på prima, hur gott som helst!

Nu sitter jag på bussen hem, ska hem och greja lite sen somnar jag sista gången som 19 åring ;-) Wohoo!


190212 kort helg

Tentan i fredags vill jag inte uttala mig om. Bara till att vänta på omprovstillfället!
Efter tentan gick vi ut och lunchade några på Twins. Efter drog jag och Magda till rosenlundsbadet och var där och lekte och plaskade några timmar ;-)
Kvällen blev inte som planerad så vi satte oss i min bil och åt sallad sen åkte vi hem till Magda och myste med film. Sov hos henne till lördagen och åkte hem omkring två efter att vi legat och kollat på Bert och Eva & Adam hela förmiddagen.
Hemma fixade jag bara lite grejer sen åkte jag iväg igen, till gymmet och krigade mig igenom ett hårt pass där. När jag var klar tog jag mig till Anna och hade en mycket trevlig kväll där. Vi kollade på gladiatorerna och spelade älskade buzz som vi spenderat ett x antal timmar på i våra dar! Nostalgi ;-)

Drömde något om skolan i natt sen vaknar jag till och undrade vad klockan var egentligen 07.26 stod den på, skit jag har försovit mig tänker jag och flyger upp. Efter närmare eftertanke kommer jag på att det faktiskt är söndag i dag och inte måndag så somnar om igen!
Nu har jag just fått i min lite frukost och är helt ensam här hemma så får underhålla mig på bästa sätt hela dagen. När mor och far kommer hem med bilen drar jag till gymmet och sen till Jönköping för en kväll där.

Kort helg denna helgen, nästan lite söndags ångest på det.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1189558/images/2012/pic_190114447.jpg" class="image">


En sån dag 150212

Ni läste jue vilken härlig morgon jag hade. Kan inte riktigt säga att dagen blev bättre. Körde hårt på gymmet och det märktes att jag inte kört på ett tag, hej träningsvärk i mon! Men det har jag nästan saknat ;-)
I skolan var jag en timme, väldigt nödvändigt att åka in för.. Men i morgon är jag "ledig", får vara hemma och plugga inför fredagen. Har planerat att plugga massa. Och ska plugga nu med!

Hade svårt och sova i natt och då låg jag och tänkte massa, jag är ganska hälsosam men nu har jag verkligen bestämt att jag ska bli ännu bättre. Ska träna ännu mer, låta bli sötsaker och ska undvika kolhydrater. Tänkt det flera gånger innan men skriver man ut det så här känns det som man lovar sig själv mer och inte fuskar. Huhu beach 2012 ger vi oss på då ;-)


Love the day

Hej och hå vilken morgon. Gick upp innan klockan sex för att skjutsa mamma till jobbet, hur mycket snö som helst och min granne hade inte plöjt vägarna. Sa till mamma när vi åkte in att jag kommer fastna på vägen hem uppför våran backe. Och vad gör jag inte? Jo jag fastnar i backen. Efter några samtal kommer min granne och hjälper mig och ber om ursäkt för att han försovit sig. Mmmm lugnt.... Hemma kryper jag ner i sängen igen för att somna om lite, typ 50 minuter. Om det var någon fördel för mig vet jag inte. Ätit lite frukost nu och tänkte duscha av mig och nej då är det klart att det inte finns något varmvatten. Jag ser verkligen fram emot den här dagen. Känn ironin.
Jag ska åka till gymmet nu tänkte jag och träna bort lite frustration. Klockan 1 börjar jag skolan och är det några timmar sen blir det hem och plugga yes yes tenta vecka denna vecka.

Alla <3-sdag

Godmorgon :) mamma ringde just och väckte mig, lika bra det kanske. Är hemma hos Anna efter att sovit här i natt men hon är på jobbet nu. Vi kollade jue på bio igår, en gång i Phuket. Och den var sjukt rolig! Inte många gånger man inte skrattade, helt klart värd och se :) Efter bion fortsatte vi på våran tradition och satte oss på Johans café och fikade och pratade i kapp lite!
Idag ska jag plugga med Magda, gick inget vidare och plugga igår.. Skrivaren funkade sämst så kunde typ inte få ut några papper.. Så vi får hoppas att det går bättre i dag ;)

Annars så ska jag la ligga hemma och deppa.. Wohoo singel på alla hjärtans dag! Haha


Ny vecka 130212

Känner mig riktigt effektiv idag trots att jag sovit jätte dåligt i natt. Klockan 4 i morse, yes då somnade jag. Men ville få lite saker och ting gjorda i dag så jag ställde klockan på 10 och gick upp då, åt lite frukost och kollade klart på min film som jag började med i natt si så där vid halv 3.
Sen tog jag tag i mitt liv lite och ringde till CSN och kollade hur det blir med mitt bidrag, har strulat lite. De medelade mig att jag skulle få pengarna för januari i morgon så det ordna sig bra. Fick för mig att städa mitt rum också så gjort det och gjort det fint. Även fixat disken och sånt skoj..
Sen som jag skrev igår att jag skulle ge mig på det där med praktik i dag så har jag hållt på och ringt hela förmiddagen till ett företag. Nu för typ en kvart sen svarade hon och var jätte trevlig så där skulle jag verkligen vilja ha! Men sen är det la först till kvarn som gäller och två från min klass har redan ringt men hon sa att hon skulle prata lite med dom på onsdag om det var nåt för dom. Hon skulle i alla fall ringa tillbaka vilket som så det är bara att hålla tummarna.

Jag har ingen aning vad som har hänt med jag har jätte ont i mitt ben.. Det är i och för sig lite bättre idag så jag ska se om jag kan ge mig på och träna.
Vid tre går bussen mot Jönköping, ska in och plugga med Johanna och Frida en stund sen ska jag träffa Anna och gå på bio och sedan sova hos henne, wohoo mys!

Äkta söndag detta

Inte gjort nåt meningsfullt idag. Från att Alice och jag vaknade till klockan tre kollade vi på one tree Hill, fin serie det där! Efter det åkte jag hem och fortsatte i samma stil med att kolla massa program och serier... Skön dag minst sagt! Gått och längtat lite efter att inte göra nåt.. Men nu är helgen slut och vi går in på ny vecka, som tur är det inte slut på min ledighet för det, inte skola fören onsdag (y) men har tenta på fredag så jag måste ta tag i och plugga denna vecka. Och jag har fetaste ångesten. Ingen praktik fixad än.. Sämst i världen, si det är mitt mellan namn..
Tar en kopp te och fortsätter att kolla Wallander, i morgon tar jag tag i mina problem. Tror jag.

Godnatt :)


Bussluffar med min feta väska 110212

Helgen är här igen, veckorna går så sjukt fort. Men det klagar jag då inte på ;)
Sitter på bussen till Tranås nu, åkt i från Jönköping. Ännu en klassfest i går, betyget av kvällen blir helt okej :)
Nu ska jag som sagt till Tranås, jag ska ha myskväll med Jessica och Alice :) sen sover jag hos Alice med, går runt med min feta väska och bor lite överallt hehe. Men enbart mysigt!
Tror vi ska kolla antingen melodifestivalen eller gladiatorerna i kväll och äta lite gott, jag röstar för gladiatorerna i alla fall.. Våga vägra melodifestivalen!
Ha en trevlig lördag vänner :)


Huhu 080212

Sitter på bussen på väg till Aneby från Jönköping. Varit i skolan idag, började vid 1 och slutade typ halv fyra. Hade först klassmöte sen redovisade vi en uppgift lite snabbt. I slutet satt vi i våra bestämde grupper och gav varann positiv feedback, lite lekskola över det hela men väldigt kul ;)
Ikväll ska jag äntligen få krama om Alice :D ska käka god mat och prata ikapp hihi


Nattinlägg

Har totalt vänt på dygnet och sov till halv 2 i dag, sjukt! Vilket resulterar i att jag har svårt och sova nu. Men som tur är börjar jag inte skolan förens klockan 1 i mon, känns helt okej.
Men inte bara sovit i dag och varit lat utan jobbat några timmar med, väldigt lugn kväll. I klass med vad jag orkade med ungefär :)
Blivit ett stort fan av how i met your mother och sett klart första säsongen nu och även klickat hem andra och tredje ;)
Jajemän prioterar min tid på serier nu, gillar!

Önskar er en godnatt :)


Monday

Jobbångesten försvann ganska snabbt efter att jag kommit till jobbet, som jag visste att den skulle. Tycker jue om mitt jobb så mycket men ibland har man inte orken bara haha.
Idag har jag i alla fall sovit ut, sov till 12 sen har dagen gått riktigt fort. Städat mitt rum, tagit hand om tvätt och fixat disken åt mamma. Men bäst av allt, jag har tränat! Inte gjort det på drygt 3 veckor på grund av sjukdom och resa. Men nu orkar jag inte sitta och rulla tummarna längre och vänta på att bli frisk så nu är vi på't igen ändå ;-)
Just duschat och fixat mig för en kväll i Jönköping :)


Ångest

Det var riktigt längesen jag hade sån här jobb ångest. Ingen lust någonstans att åka till jobbet och vara trevlig mot kunder. Vill bara mysa ner mig i sängen för resten av dagen. Så sjukt trött och helt tankspridd. Allt flyger runt i huvudet som en enda röra och jag kan inte få ordning på nåt. Gör mig en tjänst och skjut mig!

Yeah positiv tjej...


Godmorgon

Godmorgon :)
Dags för sista dagen i skolan denna veckan. Min förkylning har blivit bättre, bara denna jobbiga hostan kvar.. Igår körde jag dagen fullt ut, först ska på morgonen till eftermiddagen och se jobb från 16-22. Det var en lugn dag så det gick bra, tydligen fler än jag som är sjuka, var och varannan kund köper läkemedel och halstabletter ;)
Efter skolan i dag ska Johanna, jag och Magda ta en fika på ett mysigt fik vid vattnet :)
Ikväll får jag nattgästen Magda hos mig, vi ska laga lite mat och kolla bra film!

Fint med helg!


Ingen rivstart inte

Idag var jag tillbaka i skolan efter att inte varit där på ett tag. Väldigt lugn start måste jag säga. Började ett och slutade halv fyra, kändes alldeles lagom när jag inte känner mig frisk. Fick även äntligen reda på min försäljnings tenta, satte ett VG. Förstår verkligen inte hur för det kändes som det gick jätte dåligt haha men skönt att släppa det nu i alla fall.
Eftersom det var en sån kort dag i dag fick vi en läxa som jag tänkte sätta mig att göra nu. Förhoppningsvis går den rätt snabbt sen kan jag återgå till mina serier!


RSS 2.0