Barcelona resan

Nu har jag kommit hem efter fantastiska dagar i Barcelona. Hur mysig stad som helst och haft det hur bra som helst med fina vänner. Ska man hitta något negativt med den är det att jag blev sjuk där nere och ligger nerbäddad nu och mår skit.. Längesen jag mådde så här dåligt, men jag knarkar alvedon och dricker massa te med honung hela tiden så blir förhoppningsvis bättre.
Tänkte att jag ska ge er ett inlägg om hela resan, mest för mig själv också som jag kan titta tillbaka på.

Söndag 22/1
Resan började nästan redan på söndagen. Åkte hem till Magda och packade vår väska tillsammans som vi skulle dela på och sedan tog vi bussen till Jönköping. I Jönköpig mötte Johan upp oss och vi åkte och hanlade lite inför resan till flygplatsen oså. Kvällen spenderade vi framför Wallanderfilmen på TV och fick oss ungefär 3 timmars sömn.

Måndag 23/1
Klockan 3 på natten ringde alarmet och det var bara till att gå upp. Kvart i 4 hade vi Linn utanför. Vi åker till Peter en snabbis och möter upp alla sen bär det av mot Göteborg och Landvetter.
Var på Landvetter ungefär vid sex på morgon så vi hade gott om tid på oss att äta, checka in osv. Halv nio lyfte planet mot Barcelona :D
Omkring halv 1-1 var vi framme i Barcelona och solen sken fint och ingen snö som vi lämnade i Sverige. Fick tag i två taxi och åkte mot kontoret där vi skulle hämta nycklarna oså. När vi fått nycklarna vandrade vi oss mot lägenheten och kikade in den, så grymt snygg! Magda roffade åt sig det bästa rummet till oss hehe. Stort, dubbelsäng och egen ballkong (y)
Alla var sjukt hungriga så vi gav oss ut på stan och tog första bästa stället och åt på. Hemma i lägenheten igen slappade vi lite och kom iordning med våra grejer innan vi gick ut på stan igen och hanlade lite kvällsmat och alkohol. Hade en sjukt rolig förfest men utekvällen på krogen blev ganska fail. På vägen dit blir Åkesson utsatt för ett försök till rån, Linn blev matförgiftad och låg hemma och spydde och vi hittade inte till någon krog så tog väldigt lång tid att fråga runt bland massa folk så vi tappade lusten så vi gick tillbaks hem och umgicks där i stället.






Tisdag 24/1
Som tur var blev Linn frisk och slapp sitta inlåst på rummet redan dagen efter. Tjejerna kände för att vara kulturella så vi tog oss en dag då vi gick till la sagrada familia som är en jätte stor kyrka som började byggas 1882 och är långt ifrån klar. De bygger på den än i dag då då. Riktigt mäktig och se faktiskt, var uppe i tonen också. Hyfsat fin utsikt må jag säga! Vi var även och kollade på ett jätte coolt hus dock hade de stängt så vi tittade bara utanför.
Klockan 3 så tar de flesta i Barcelona siesta därför även vi, något som kommer bli jobbigt att inte förstsätta med här hemma i Sverige hehe.
Till kvällsmat var vi sugna på något redigt spanskt så vi köpte med massa mat och gjorde tapas, underbart gott.
Killarna, Linn och Frida drog på stripklubb på kvällen medan Johanna, Magda och jag kände att vi inte riktigt hade något där att göra så vi stannade hemma och fixade oss och taggad för utgång. Grym kväll blev det, var på ett jätte roligt ställe med massa folk, bra musik och vi dansade verkligen sönder. Lätt bästa kvällen!










Onsdag 25/4
På onsdagen var killarna kulturella och gick ut och såg sevärdigheter medan vi tjejer tog oss en rejäl shoppingtur. Hela dagen gick åt att shoppa och spenderade en hel del pengar. Hittade mycket fina toppar, öronhängen, ny plånbok, byxor och ah blev lite allt. När magarna kurade tog vi en paus från shoppingen och åt tapas på ett jätte mysigt ställe. På kvällen skulle tre av gänget dra och kolla på en jätte viktig fotbollsmatch. Barcelona lever verkligen för sin fotboll så typ hela staden stannar upp bara för att alla ska kolla på matchen. Magda och jag letade på en konsum butik och hanlade lite och tänkte att när vi kommer tillbaka kan alla vi som är kvar dra ut och käka men när vi kom tillbaka hade de redan dragit.. Nänä tänk inte på att vi vill äta också ;-) Men vad gör det, Magda och jag fixade oss och drog själva ut, drog till Hard rock café och åt den godaste cesar salladen ever. Förmodligen den dyraste också. Hade en super trevlig kväll tillsammans med min sambo :) Vi kollade även matchen lite på storbildstv där, gjorde alla i personalen också haha.






Tänk att man måste åka till Barcelona för att få smaka godaste strawberry daiquiri ;-)
Hemma igen blev det te och snack långt in på natten när fotbollsgänget kommit tillbaka glada, Barcelona vann ;D

Torsdag 26/1

Att Barcelona vann märkte man verkligen av, vid typ halv nio på morgonen började man höra allt tutande och musik utifrån av allt firande... shoot me!
Sista dagen och även denna dag tog vi oss en shopping tur, nästan alla gick i samlad trupp utan Peter och Simon som låg hemma bakis ha ha.
Eftersom det var sista kvällen med gänget gick vi ut och åt tillsammans, Magda och jag var riktigt nöjda med Hard rock café som sagt så vi fick de andra att följa med dit också. Lika gott denna gången med, men tror inte alla var så nöjda när vi gick där ifrån ändå..
Körde även en sista utgång, haha helt ärligt blev sista kvällen ett fiasko. Mycket tråkigt men har haft en sjukt bra vecka i alla fall. Fick med mycket fint hem, umgåtts med roligt folk och fått semester från vardagen. Så helt klart nöjd!





Fredag 27/1
Kom i säng efter klockan 4 på morgonen och sen upp vid halv åtta några timmar senare, hej och hå. Städade av lägenheten och vid 9 började resan hemmåt. Efter 12 timmars resa var jag sen hemma, tog en lång och VARM dusch något man inte varit bortskämd med de senaste dagarna. Sen deckade jag i sängen och vaknade upp ännu sämre av denna influensan.
Måndag idag och det är ungefär det samma. Livet i sängen är inte så händelsefullt så mig hör ni nog inte av på några dagar.. Men detta långa inlägg kan ni jue läsa om och om igen om ni skulle sakna mig föör mycket ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0